KV adayiyim sorunlar başladi

Galiba kendi zevkime göre menü secerim,müziğe karışabilirim,süslemeye karışabilirim.Bunu da kötü niyetle yapmam.Herşeyin en iyisi olsun isterim.

Cks olmaz müziğe karıştırmam Hele süslemeye asla Menü mü yok yok hayır

Bana bir tane alıntı gösterin benim herşeyi yaparım dediğim .
Yada para hesabını benmi yaptım.
Farkındaysanız üstümuze düşeni yaparız,ister oğlum ister ben yani erkek tarafı
Siz galiba kv çok çektiniz istediğiniz olmamış
Birde ayıp değil mi maddi gücü varken yokmuş gibi annesinden babasından istemesi
Keşke bende zamaninda maasina el koysaydim şimdi herşeyi yapiyorum derdim
Ayrıca gayet dürüst yazıyorum, size yalan borcummu var.
İsteseydim herşeyi ben yapıyorum diye bilirdim

Bence siz utanın çünkü okumadan yorumluyorsunuz.
Kız tarafi nisan yapar bende gayet maddi destekte bulunacağim .
Geri dönün okuyun
Benim ve oğlumun parasida var kimse öyle bir imada bulunmadi.
Gerçekte pes
İnşallah ileride çocuklariniz aynı duruma düşmez

Aslında bunu kötü niyetle yapmam.İmkanlar içinde en iyisi olsun isterim.Ben susayım en iyisi

Şöyle söyleyeyim düğün benim ise ben ilgilenmek isterim ama size rica ettiysem güveniyorsam yapılabilir. Düğün evresinde herkes çok hassas oluyor alınmayacakları şeylere alınabiliyorlar. ha bir de o dönemde olan hiç bir şey unutulmuyor

Olmadı imzayı atarken kalem tutmanıza yardım ederim.

Siz lütfen bi şey yapmayın. Yapmadan her şeye müdahilsiniz, bi de yapsanız ohooo.

Siz sanmissiniz ki biz karismazsak onlar da karismaz. Ama erkek ailesi dugunu karsiladiginda oldugu gibi kizin ailesi de masraflari karsiladiginda iste boyle karisiyo. Yuz goz olmayin yetiskin insanlar kendileri halletsinler. Oglunuz da ne deseniz vazgecmek istemiyosa vazgecmez zaten. Allah yardim etsin

Hanımefendi gelin hanım parasını kazanıyormuş zaten bırakın ne istiyorsa onu alsın siz para konularına müdahil olmayın. Ben de paramı gönlümce harcamayı severim, kızın yerine koyuyorum kendimi benim giyeceğim markaya bile karışan bir insandan irite olurum. Sizden bi beklentileri yoksa sizin onlardan hiç beklentiniz olmasın.

Yahu paranız pulunuz var da neden ben oğlumdan mı para isteyeyim dediniz. Anlattığınız kadarıyla kimsenin sizden para istediği de yok. Hiç lafı dolandırmayın oğlunuzu da gelini de ailesini de elinize alıp çekip çevirmek istemişsiniz elinizde patlamış. Ağlama Melis.

Bedduamızı da aldık sonunda

Yavaş yavaş gerçekler ortaya çıkıyor

Marka oğlum için geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…