-
- Konu Sahibi Kisirdongu
Kız tarafı Nişan yaparsa erkek tarafı da düğün yapar. Yapacak durumum yok diyorsunuz sonra oğlumun da benim de param var diyorsunuz. Varsa yapın yoksa susun ne istiyorsunuz buradan tam olarak. Bir diyorsunuz evim ne halde, tatile bile gidemiyorum, bana da yazık diye, sonra hop birden param var oluyor. Çocuk size bu kadar zulumse yapmasaydiniz keşke.Bence siz utanın çünkü okumadan yorumluyorsunuz.
Kız tarafi nisan yapar bende gayet maddi destekte bulunacağim .
Geri dönün okuyun
Benim ve oğlumun parasida var kimse öyle bir imada bulunmadi.
Gerçekte pes
İnşallah ileride çocuklariniz aynı duruma düşmez
Yaa ablacığım nikah düğünde niye olmuyor ben onu anlamadım. İnanın benim bütün tanıdıklarım nikahı düğünde yaptı normali bu değil mi?Neye karişmişim?
Bir Tek nikah tarihi sordum diye cazgirmi oldum
İyi bizde koşe yastiği gibi duralim
O da onun problemi “anneeeeğ pağaaam bittiiğ” diye ağlarsa görmezden gelirsiniz. Kocaman adam bıraak evleneceğim diye çıktıysa sorumluluğu da kendi alıversin.Marka oğlum için geçerli
Ya kesin var hesapladığı bir şey de benim cinliğim yetmiyor. Allah rızası için tahmini olan varsa yazsın çatlıyorum. Soruyorum cevap da vermiyor.Yaa ablacığım nikah düğünde niye olmuyor ben onu anlamadım. İnanın benim bütün tanıdıklarım nikahı düğünde yaptı normali bu değil mi?
Valla bu işler böyle işinize gelirse yani. Hem elini cebine atma, hem de ortak hesaba kadar karış, öyle yağma yok. İnsanlar yardım edenin nazını bile bir yere kadar çekiyor, hem bi hayrın olmayacak hem de her işin içinde olacaksın. Yedirmezler.Neye karişmişim?
Ya kesin var hesapladığı bir şey de benim cinliğim yetmiyor. Allah rızası için tahmini olan varsa yazsın çatlıyorum. Soruyorum cevap da vermiyor.
Ben olmaz demedim ki , üç gün önce olsun diyorlardı ve üc gün önceden kına ben biraz aralıklı olursa daha stressiz olur dedimYaa ablacığım nikah düğünde niye olmuyor ben onu anlamadım. İnanın benim bütün tanıdıklarım nikahı düğünde yaptı normali bu değil mi?
Valla bu işler böyle işinize gelirse yani. Hem elini cebine atma, hem de ortak hesaba kadar karış, öyle yağma yok. İnsanlar yardım edenin nazını bile bir yere kadar çekiyor, hem bi hayrın olmayacak hem de her işin içinde olacaksın. Yedirmezler.
Ya kesin var hesapladığı bir şey de benim cinliğim yetmiyor. Allah rızası için tahmini olan varsa yazsın çatlıyorum. Soruyorum cevap da vermiyor.
Neye karişmişim?
Sanki evet hayır demeyeceksen ne anlamı var düğüne gitmenin?Pasta yiyip,göbek atmaya mı gidilliyor?Aynı gün olmaz mı?Ben de anlamadımYa kesin var hesapladığı bir şey de benim cinliğim yetmiyor. Allah rızası için tahmini olan varsa yazsın çatlıyorum. Soruyorum cevap da vermiyor.
Benim hiç tahminim yok çünkü hiç böyle bir şeye şahit olmadımYa kesin var hesapladığı bir şey de benim cinliğim yetmiyor. Allah rızası için tahmini olan varsa yazsın çatlıyorum. Soruyorum cevap da vermiyor.
Bakın sizde yanlış okumuşsunuz.Valla bu işler böyle işinize gelirse yani. Hem elini cebine atma, hem de ortak hesaba kadar karış, öyle yağma yok. İnsanlar yardım edenin nazını bile bir yere kadar çekiyor, hem bi hayrın olmayacak hem de her işin içinde olacaksın. Yedirmezler.
Yani bana öğlen nikah akşam düğün bile garip gelmişti ilk duyduğumda.Benim hiç tahminim yok çünkü hiç böyle bir şeye şahit olmadım
Bana o da saçma geldi yani 3 ay 3 gün falan ne lüzum var yani düğünün olayı eveeeeğğttt demek değil mi? Benim tanıdıklarım hep yanlış yaptı heralde.Ben olmaz demedim ki , üç gün önce olsun diyorlardı ve üc gün önceden kına ben biraz aralıklı olursa daha stressiz olur dedim
Neresi yanlış
Niye aynı gün değil?Ben olmaz demedim ki , üç gün önce olsun diyorlardı ve üc gün önceden kına ben biraz aralıklı olursa daha stressiz olur dedim
Neresi yanlış
Sizinle tamamen aynı noktadayım bu kısma gözüne flaş tutulmuş tavşanYani bana öğlen nikah akşam düğün bile garip gelmişti ilk duyduğumda.
Nikah aynı gün olmasına karşı değilSanki evet hayır demeyeceksen ne anlamı var düğüne gitmenin?Pasta yiyip,göbek atmaya mı gidilliyor?Aynı gün olmaz mı?Ben de anlamadım
Taktı strese. Hanımlar Allah aşkına hısım akrabadan biri evlenirken strese giren var mı aranızda kim stres olacak hanım abla kim ya. Ayh gafam yanıyo diye bağıracam şimdi.Ben olmaz demedim ki , üç gün önce olsun diyorlardı ve üc gün önceden kına ben biraz aralıklı olursa daha stressiz olur dedim
Neresi yanlış