KV adayiyim sorunlar başladi

Sizin doktor olmanızın kime ne faydası var ki kendinizden başka? Kendinize okudunuz, kendinizi kurtardınız. Sürekli kendin al, kendin kazan dediğiniz bir sürü kişi bu imkanlara sahip olamadigi için okuyamıyor olabilir, sizin arabayla gittiğiniz yolu 2 saat aktarmayla giden öğrenciler de var, aile parasi ile okuyup her seyimi alacak param var demek çok kolay. Bir şeyler yaşadınız bir sebepten aile evinde para biriktirmeye gittiniz en haklı oldunuz ama diğer herkes haksız nedense. Herkesin bir sebebi var tek geçerli sebep sizinki değil. Götünde donu olmadan çocuk yapmak isteyene yazılacak yorumla çalışıp kazanan ama günümüz şartlarında evlenmeye yetmeyeceği için destek alan insanlara yazılacak şeyler arasında beyin süzgecinden gecirmeden aynı şeyi yazmak çok saçma. İnsanlar çocuklarını seviyor para veriyor derdi size düşüyor.

İnsanlar seviyor para veriyor eyvallah da para veriyor diye her şeyine karışma hakkı vermiyor işte

Sevgili K kerkenes ben yapılsın,yapışmasın derdinde değilim.Durumu olan gönlüne göre yapar veya yapmaz.Benim rahatsız olduğum şey insanlar size maddi kolaylıklar sağlayınca kendilerinde sizin hayatınıza karışmaya hak görmeleri.Şöyle örnek vereyim;arkadaşım ailesinin verdiği arabayı evlendikten sonra satıp başka modelle değiştiremedi yıllarda.İzin vermediler.Buradaki örnekte de kayınvalide tüm masrafı yapınca düğün tarihine,gelinin alıp sattığına karışma haddini buluyor.İnsanlar bir başkası için para harcayınca maalesef bir beklenti içine giriyorlar.Yoksa herkes kendi parasını neye harcamak istiyorsa harcasın.
konu sahibi maddi destek sağlamamasına rağmen her şeye karışıyor o çok ayrı bir vaka :KK70:

Konu sahibi niye tek maaşsın eşin sanırım yok ya da boşandınız. Sen bu yaşına çocuğunu getirdiysen bu yeter de artar zaten.
Ha bence nişanı kız tarafı üstlendiyse sen de düğünü üstlenseydin(imkanın varsa) takı meselesini oğlun halletseydi çünkü sen şimdi bisey yapmıyor gibi görünüyorsun.
Almanya'dayiz düğün beni aşar 13.000€ üzerine

Yorumları okumadım konuyu okudum sadece.
Aslında konu sahibinin oğlu beş para etmez.

Valla panpa akılsız erkek çok. Bakıyorum çocuk eli yüzü düzgün, düzgün işi de var ama düzgün, aklı başında kızları beğenmiyor gidip çaçaronun peşine takılıyor. Karşı taraf ağzına mıçıyor ama hala peşinden koşuyor. Sonra evlenip kavga dövüş yuvarlanıp gidiyor. Hanım, edepli kızın değerini bilmezsen böyle oluyor yapacak bir şey yok.

Sevgili K kerkenes ben yapılsın,yapışmasın derdinde değilim.Durumu olan gönlüne göre yapar veya yapmaz.Benim rahatsız olduğum şey insanlar size maddi kolaylıklar sağlayınca kendilerinde sizin hayatınıza karışmaya hak görmeleri.Şöyle örnek vereyim;arkadaşım ailesinin verdiği arabayı evlendikten sonra satıp başka modelle değiştiremedi yıllarda.İzin vermediler.Buradaki örnekte de kayınvalide tüm masrafı yapınca düğün tarihine,gelinin alıp sattığına karışma haddini buluyor.İnsanlar bir başkası için para harcayınca maalesef bir beklenti içine giriyorlar.Yoksa herkes kendi parasını neye harcamak istiyorsa harcasın.
Kesinlikle buna katılıyorum.
Durumu olmayan yapmaz.
Durumu olan ama yapmak istemeyen yine yapmaz ama yazık yani gençken insanlar rahat etsinler, ne yapacaklar yaşlılıkta gelen parayı pulu.
Yapan da çocuğun iyiliği için yapsın, parasını veriyorum benim istediğim olsun diye yapacak olan kendisine düğün yapsın, kimse saray soytarısı değil, kv eğlendirmek için şekilden şekile girmek zorunda değil. En çirkin tip insan ya, yapmıyorum dese hadi eyvallah bir şeye de karışma dersin.

İnsanlar seviyor para veriyor eyvallah da para veriyor diye her şeyine karışma hakkı vermiyor işte
Kendime dürüst olmam gerekirse ben evlat değil,kardeşime,yeğenlerime bile elimden geleni yaparım.Ama itiraf etmem gerekirse ben karışırdım o zaman.☺️Linçleri bekliyorum.
Kesinlikle buna katılıyorum.
Durumu olmayan yapmaz.
Durumu olan ama yapmak istemeyen yine yapmaz ama yazık yani gençken insanlar rahat etsinler, ne yapacaklar yaşlılıkta gelen parayı pulu.
Yapan da çocuğun iyiliği için yapsın, parasını veriyorum benim istediğim olsun diye yapacak olan kendisine düğün yapsın, kimse saray soytarısı değil, kv eğlendirmek için şekilden şekile girmek zorunda değil. En çirkin tip insan ya, yapmıyorum dese hadi eyvallah bir şeye de karışma dersin.

Ya bir kere evlenilecek illa zikkim edin herkesin burnundan getirin. Bir de parasını veriyorsan karışmak hakkın diyen var resmen, amaç mutlu olmalarını istemek değil parasını veriyorsan kendi istediğini yaptırmak sanırım, burdan öyle görünüyor. Keşke herkesin iyi kazandığı bir ülke olsaymışız da şunlara minnet etmek zorunda kalmasaymış kimse.
Zıkkım olmasını istemiyorsan çaliş kizim

Valla panpa akılsız erkek çok. Bakıyorum çocuk eli yüzü düzgün, düzgün işi de var ama düzgün, aklı başında kızları beğenmiyor gidip çaçaronun peşine takılıyor. Karşı taraf ağzına mıçıyor ama hala peşinden koşuyor. Sonra evlenip kavga dövüş yuvarlanıp gidiyor. Hanım, edepli kızın değerini bilmezsen böyle oluyor yapacak bir şey yok.
Çok haklisin çok….
Ben birebir şahit değilim ama dedigin cok dogru.
En buyuk telekom sirketininin crm kanalında uzun yıllar çalistim. Bi kiz vardi ayni dediğin ozellikler.
Arkadasimla cok samimiler.

Hakkini yemeyeyim uni okumuş çaçarondu.
Bu kizi Tübitakta çalışan mühendis bi cocukla aracı olup evlendirmisler. Ve cocuk efendi, akilli, zeki, mevki sahibi vs vs… Tam aranan kan.

Adam nasıl boşanacağını bilememiş.

Kader denen olayda seçimlerimizle ilgili…

Kendime dürüst olmam gerekirse ben evlat değil,kardeşime,yeğenlerime bile elimden geleni yaparım.Ama itiraf etmem gerekirse ben karışırdım o zaman.☺️Linçleri bekliyorum.

Linç değil de şunu mu demek istiyorsunuz merak ettim.

"Düğünü ben yapıyorum ve benim bütçem 100 bin lira. Tutup benden 200 bin liralık düğün istemesinler."

Yoksa şöyle mi?

"Düğünü ben yapıyorum. Şu salon tutulsun. Pasta şöyle olsun. Süslemeleri ben seçerim. Falan filan..."

Çok haklisin çok….
Ben birebir şahit değilim ama dedigin cok dogru.
En buyuk telekom sirketininin crm kanalında uzun yıllar çalistim. Bi kiz vardi ayni dediğin ozellikler.
Arkadasimla cok samimiler.

Hakkini yemeyeyim uni okumuş çaçarondu.
Bu kizi Tübitakta çalışan mühendis bi cocukla aracı olup evlendirmisler. Ve cocuk efendi, akilli, zeki, kevki sahibi vs vs… Tam aranan kan.

Adam nasıl boşanacağını bilememiş.

Kader denen olayda seçimlerimizle ilgili…

Valla burda da hep yazılıyor, mütevazi olma, karşı taraftan her şeyi iste, her şeyi ödet yoksa değerin olmuyor diye. Buraya ilk kaydolduğumda bunlar ne diyor , satılık mal mı kadınlar ne alaka demiştim ama zaman geçince anladım ki çok doğru bir yorum şekli deveye diken adama miken yaranıyorEn Büyük KK

Zaten bunu da burda gördüm. Parayı veren düdüğü çalar diye resmen meşru hale getirmişler, insanlar da destek oluyor. Zihniyeti bu olan yapmasın çocuk. Vermesin para. Çok çirkin çok.

Aynen öyle destek adı altında insanları yönetme derdi
Konu sahibi de bunun peşinde işte. Yoksa siz inanıyor musunuz kızın annesinin durup dururken 3 hesap olacak vs diye konuşmasına. Konu sahibi kendi söylediklerini o kadar yumuşatarak yazıyor ki adeta melek

Linç değil de şunu mu demek istiyorsunuz merak ettim.

"Düğünü ben yapıyorum ve benim bütçem 100 bin lira. Tutup benden 200 bin liralık düğün istemesinler."

Yoksa şöyle mi?

"Düğünü ben yapıyorum. Şu salon tutulsun. Pasta şöyle olsun. Süslemeleri ben seçerim. Falan filan..."
Galiba kendi zevkime göre menü secerim,müziğe karışabilirim,süslemeye karışabilirim.Bunu da kötü niyetle yapmam.Herşeyin en iyisi olsun isterim.

Zıkkım olmasını istemiyorsan çaliş kizim
Ben çalışıyorum hanımefendi, kimsenin 5 kurusuna ihtiyacım olmadan her şeyimi yapacak haldeyim. Sizin gibi hem beş kuruş harcamayıp hem de insanlar üstünde söz hakkım olduğunu düşünecek birisi de değilim. Rahat bırakın insanlar nasıl evlenmek istiyorsa evlensinler. Kadın nişan yapmış sizin bir düğüne paranız yok daha gelmiş havluyu beğenmiyorsunuz. İnsan utanır önce.

X