KV adayiyim sorunlar başladi

Bence siz utanın çünkü okumadan yorumluyorsunuz.
Kız tarafi nisan yapar bende gayet maddi destekte bulunacağim .
Geri dönün okuyun
Benim ve oğlumun parasida var kimse öyle bir imada bulunmadi.
Gerçekte pes
İnşallah ileride çocuklariniz aynı duruma düşmez
Kız tarafı Nişan yaparsa erkek tarafı da düğün yapar. Yapacak durumum yok diyorsunuz sonra oğlumun da benim de param var diyorsunuz. Varsa yapın yoksa susun ne istiyorsunuz buradan tam olarak. Bir diyorsunuz evim ne halde, tatile bile gidemiyorum, bana da yazık diye, sonra hop birden param var oluyor. Çocuk size bu kadar zulumse yapmasaydiniz keşke.

Yaa ablacığım nikah düğünde niye olmuyor ben onu anlamadım. İnanın benim bütün tanıdıklarım nikahı düğünde yaptı normali bu değil mi?
Ya kesin var hesapladığı bir şey de benim cinliğim yetmiyor. Allah rızası için tahmini olan varsa yazsın çatlıyorum. Soruyorum cevap da vermiyor.

Neye karişmişim?
Bir Tek nikah tarihi sordum diye cazgirmi oldum
İyi bizde koşe yastiği gibi duralim
Valla bu işler böyle işinize gelirse yani. Hem elini cebine atma, hem de ortak hesaba kadar karış, öyle yağma yok. İnsanlar yardım edenin nazını bile bir yere kadar çekiyor, hem bi hayrın olmayacak hem de her işin içinde olacaksın. Yedirmezler.

Ya kesin var hesapladığı bir şey de benim cinliğim yetmiyor. Allah rızası için tahmini olan varsa yazsın çatlıyorum. Soruyorum cevap da vermiyor.

Ayrı ayrı takı takılacaktır. Nikah ile düğün ayrı olsun ki birine gelemeyen diğerine gelir

Valla bu işler böyle işinize gelirse yani. Hem elini cebine atma, hem de ortak hesaba kadar karış, öyle yağma yok. İnsanlar yardım edenin nazını bile bir yere kadar çekiyor, hem bi hayrın olmayacak hem de her işin içinde olacaksın. Yedirmezler.

Dünürü de yedirmemiş helal kadına

Neye karişmişim?
Bir Tek nikah tarihi sordum diye cazgirmi oldum
İyi bizde koşe yastiği gibi duralim

Tutulacak eve kim karıştı ya da bankada ki hesaplara 🤭 benim kv de de böyleydi karısır karısır ben neye karıştım ki? Allahtan karışmıyordu bir de karişsa öldürürdü heralde 😂 maden düğüne yardım etmeyeceksiniz iki yetişkin gibi herseyi kendileri yapacak o zaman bırakacaksiniz herseye kendileri karar verecek. Siz de misafir gibi gelir gidersiniz takı da takmaya tenezzül etmiyorsunuz 😶

Sanki evet hayır demeyeceksen ne anlamı var düğüne gitmenin?Pasta yiyip,göbek atmaya mı gidilliyor?Aynı gün olmaz mı?Ben de anlamadım

Bakın sizde yanlış okumuşsunuz.
Hesaba karişan gelin annesi.

Sanki evet hayır demeyeceksen ne anlamı var düğüne gitmenin?Pasta yiyip,göbek atmaya mı gidilliyor?Aynı gün olmaz mı?Ben de anlamadım
Nikah aynı gün olmasına karşı değil
Almanya'da öyle yapilmiyor kimse yapmıyor.vallaha yoksa bende isterdim aynı gün
Ayrı gün ayarlanmali

Konu sahibini tanımıyorum. Tamamen teorik konuşuyoum. Nasıl olsa imzalar atıldı, buradan dönüş olmaz diyerek ev kurulurken ve düğün hazırlıkları sırasında her şeyi kendi istediği gibi yaptırabilir

Ben olmaz demedim ki , üç gün önce olsun diyorlardı ve üc gün önceden kına ben biraz aralıklı olursa daha stressiz olur dedim
Neresi yanlış
Taktı strese. Hanımlar Allah aşkına hısım akrabadan biri evlenirken strese giren var mı aranızda kim stres olacak hanım abla kim ya. Ayh gafam yanıyo diye bağıracam şimdi.

X