-
- Konu Sahibi Kisirdongu
Ben bırakıp gitmeli mi demişim çok pardon da ? Savunduğunuz hanımefendi çocuğa yapılan desteğin onu şımartacağını belirtti bende eşim böyle büyümüş ama arabasını bıraktı kendi aldı dedim yani yetiştirme ve karakter meselesi. Lütfen algıda seçicilik yapmayın.Siz evladıma yaparım diyorsunuz sonra eşim ailesinin verdiği arabayı almadı bıraktı diyorsunuz.Bunda bir çelişki yok mu?Evladınız istediğinizi alın.Evlenirken niye bırakıp gidiyor?Onu anlayamadım.
Hakikatten ben o 3 ayrı hesap meselesini anlamamıştım. Neden 3 ayrı hesap aile içinde? Bir de oğlan isterse arabayı şimdi alır, isterse sonra alır. Farkeden ne? Konu sahibi neden bundan endişeleniyor?Evet o kıskançlık enerjisi bana da fazlasıyla geçti. Yazık oldu falan demesinin nedeni oğlunu da kızı da yönetememesi aslında.
Herkes ilk mesajında kızın harcadığı paraya karışınca zannettiler ki kız konu sahibinin parasını harcıyor. Halbuki kız kendi ailesinin ve müstakbel eşinin parasını harcıyor.
Üstelik kaçırdığınız başka noktaları söyleyim: konu sahibi oğluna hesapları ayır sakın ortak hesap yapma tarzı şeyler söylüyor kuvvetle muhtemel. Çünkü dünürü konu sahibine sanane kaç tane banka hesapları olacağından onlar aile tarzı şeyler söylemiş. Konu sahibi az değil aslında. Ama sadece karşı tarafın yaptıklarını anlatınca insanlar konu sahibini köle sandıÖyle bir anlatmış ki sanki dünürü durduk yere banka hesaplarından konu açmış gibi
+1Evet o kıskançlık enerjisi bana da fazlasıyla geçti. Yazık oldu falan demesinin nedeni oğlunu da kızı da yönetememesi aslında.
Herkes ilk mesajında kızın harcadığı paraya karışınca zannettiler ki kız konu sahibinin parasını harcıyor. Halbuki kız kendi ailesinin ve müstakbel eşinin parasını harcıyor.
Üstelik kaçırdığınız başka noktaları söyleyim: konu sahibi oğluna hesapları ayır sakın ortak hesap yapma tarzı şeyler söylüyor kuvvetle muhtemel. Çünkü dünürü konu sahibine sanane kaç tane banka hesapları olacağından onlar aile tarzı şeyler söylemiş. Konu sahibi az değil aslında. Ama sadece karşı tarafın yaptıklarını anlatınca insanlar konu sahibini köle sandıÖyle bir anlatmış ki sanki dünürü durduk yere banka hesaplarından konu açmış gibi
Sonra alırsa gelin guççi muççi giyemez diye heves ediyoHakikatten ben o 3 ayrı hesap meselesini anlamamıştım. Neden 3 ayrı hesap aile içinde? Bir de oğlan isterse arabayı şimdi alır, isterse sonra alır. Farkeden ne? Konu sahibi neden bundan endişeleniyor?
Siz yapmayacaksınız diye ailemize zorla yaptırmışınız gibi söylemleri bırakın öncelikle :) Araba almak, ev geçindirmek, tatile gitmek bile iki kişi çalışırken kira ödemezken bizi borca sokuyor, lüks diyecekseniz zahmette bulunmayın.ya evlenince bile evini ailesine aldirip dizdiren adam neyin borcuna girmiş olacak söyler misiniz bana ?
Gelin sizin gibi olmak zorunda değil.Sizin şartlarınızla büyümedi,çalışıyormuş da.Niye sizin gibi yaşasın?Bugün oğlum bana birden araba almak istediğini söyledi .
Bende düğün olsun sonra eşinle karar verirsin dedim .
Almak istediği arabada öyle böyle değil.
30.000€ nakit ödemek istiyor ,yani düğün nolacak dediğim yaparız bir türlü diyor.
Uzun yıllar ben evimi tek maaş tek ben gecindirdim.
Çocuklarim hiç maddi isteklerini eksik bırakmadım .
Herkes senede bir tatil yaparken ben 3 senede yaptım .kendimj yoksaydim ,kendime herşeyin en ucuyuzundan alırdım.Senede birkere kuaföre giderdim, güzellik merkezi ney bilmezdim , çünkü yoksa evime para yetişmeyecek.
Allah'a şükür kimseye muhtaç olmadan büyüttüm çocuklarımı .
Lütfen şimdi elimde olan birikimimide kendime harcicayim.
Oğlum bile görmüyorsa benim emeklerimi
Halen tadilat ihtiyaçi olan eski evde oturuyorum ,benim evim ama herşey eski artık.
Bende insan değilmiyim ,benimde hayellerim olamaz ,yapmak istetiklerim olamazmi.
Benide anlayan yokmu..
Anlamıyorum ki ortak hesap yapmasalar ne olacak? Bu adam evi geçindirmeyecek mi yine? Mesela dedi ki, ev taksitini sen öde, kadın ödemezse adam da mı ödemeyecek?Evet o kıskançlık enerjisi bana da fazlasıyla geçti. Yazık oldu falan demesinin nedeni oğlunu da kızı da yönetememesi aslında.
Ayrıca siz kendinizle çelişmeyi bırakıp evladınıza vermeyeceğiniz gibi ailenizin size verdiği arabayı bırakın kendiniz alın :)ya evlenince bile evini ailesine aldirip dizdiren adam neyin borcuna girmiş olacak söyler misiniz bana ?
Hanımefendi,bana ne?Benim çocuğum yok,derdim yok.Siz istediğinizi alın evladınıza.Bu da beni ilgilendirmez.Sevgili latte kendinizle çeliştiğinizi yazmış.Bende katılıyorum.Alıntılayarak gösterdim.Orda çelişiyorsunuz kendinizle.Neyi savunduğunuz belli değil.Ben bırakıp gitmeli mi demişim çok pardon da ? Savunduğunuz hanımefendi çocuğa yapılan desteğin onu şımartacağını belirtti bende eşim böyle büyümüş ama arabasını bıraktı kendi aldı dedim yani yetiştirme ve karakter meselesi. Lütfen algıda seçicilik yapmayın.
Pradanınya evlenince bile evini ailesine aldirip dizdiren adam neyin borcuna girmiş olacak söyler misiniz bana ?
O gelin o Gucci i her türlü giyer. Boşa uğraş bunlar.Sonra alırsa gelin guççi muççi giyemez diye heves ediyo
ne desem ban alacağım.Ayrıca siz kendinizle çelişmeyi bırakıp evladınıza vermeyeceğiniz gibi ailenizin size verdiği arabayı bırakın kendiniz alın :)
Çeliştiğim tezinizi çürüttüğüm halde neyi savunuyorsunuz? Benimde çocuğum yok derdim de yok, bilinçlendirmek dışında :)Hanımefendi,bana ne?Benim çocuğum yok,derdim yok.Siz istediğinizi alın evladınıza.Bu da beni ilgilendirmez.Sevgili latte kendinizle çeliştiğinizi yazmış.Bende katılıyorum.Alıntılayarak gösterdim.Orda çelişiyorsunuz kendinizle.Neyi savunduğunuz belli değil.
Yazmışım alıntılanışım.İki saat onu mu açıklayayım?Artık susma hakkımı kullanıyorum size karşı.Yüreğim yok.Şurada rahatça bir kayınvalideyi de mi eleştiremeyeceğiz?Çeliştiğim tezinizi çürüttüğüm halde neyi savunuyorsunuz? Benimde çocuğum yok derdim de yok, bilinçlendirmek dışında :)
Teşekkür ederim size de şımarıklıklarınızı aşabildiğiniz bir hayat diliyorumne desem ban alacağım.
o yüzden susuyorum/ size ve evini ana babasına alıp dizdiren şımarık olmayan kocaniza mutluluklar diliyorum
Valla beni eleştirdiğiniz yerde konuşmama karışma yetkiniz yok :) Size yanıt veren ben miyim yada Pradalarınızı kıskanan.Yazmışım alıntılanışım.İki saat onu mu açıklayayım?Artık susma hakkımı kullanıyorum size karşı.Yüreğim yok.Şurada rahatça bir kayınvalideyi de mi eleştiremeyeceğiz?