Bir video vardı bunun 25temmuzla ne ilgisi var diye. Aynen öyle hissediyorum senin yorumlarını okuyunca
ya adama ailesi ev almış diye adam niye şımarık olsun? A b yi kapsıyor diye b a yi kapsamak zorunda değil ki? Şımarık insanlar genelde ailenin her şeyi yaptığı kişilerdir evet ama her aile desteği alan neden şımarık olsun?
Bir de aile bir şey yapınca, kötü film karakteri gibi gariban ananın boğazına bıçak dayayıp zorla yaptırıyor gibi tepki veriyorsunuz. Sizin için haklı ve gururlu olmak mutlu olmaktan daha önemli ama bazı insanlar için mutlu olmak daha önemli. İnsanlar evlatlarına bir şey verirken canından can kopmuyor bazısı çok mutlu oluyor verince.
Ben 10 senedir çalışıyorum, 35 sene daha çalışmam lazım emeklilik için. Ne vardı 3 5 sene fazladan yan gelip yatsaydım, üniversite okurken çalışmak zorunda kalmasaydım. Şimdi eski enerjim yok, o zaman keşke daha fazla destek alsaydım. Ben çok mutlu oluyorum aileme bir şey alınca, onlar bana verince. Parazit değilim, her şeyimi kendim yaptım ama yoruldum, keşke ailemin diğer evleri kiracıda olacağına bende olsaydı da ben de rahat etseydim. Zaten bana ayrılmış ama 50 yaşımda alcam belki, ne yapayım yani o yaştan sonra. Vermek zorunda değil kimse ama varken ne yapacaklar devlete mi hibe etsinler? Onlar da bize yatırım yapınca mutlu oluyor.