- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
-
- Konu Sahibi Kisirdongu
Ben şöyle anladım.Konu sahibi kendinden kısarak zorluklarla çocuklarını büyütmüş.Oğlu ile gelin marka giyiyorlar,altın,düğün,araba istiyorlar.Hakları mıdır değil midir bir şey söyleyemem.Genç kayınvalideler genelde böyle.Kıskançlık değil de,ben yapamadım onlar yapıyor.Keşke sizde yapsaydınız konu sahibi.Görüldüğü gibi yemeyenin malını yerler.Sizden birşey beklenmiyorsa size ne ki nasıl harcayacaklarından? Size neden yazık oluyor? Siz ne alaka şimdi? Siz neden oğlunuzdan para istiyorsunuz?
Kv çok fena baksana markaları yazmış bunları giymesin ayağını yorganına gör uzatsın demiş. Sonra da bana da yazık demiş. Sanki gelini kuma olarak geliyor başınavala hakliymissiniz
ay evet kızda zevkli galiba güzel markalar jcjdjdjdkKv çok fena baksana markaları yazmış bunları giymesin ayağını yorganına gör uzatsın demiş. Sonra da bana da yazık demiş. Sanki gelini kuma olarak geliyor başına
Konu sahibinden bişey isteyen yok ki. Altını da söz hakkım olsun diye mecbur yapacak, gönlünden geldiği için değil.Ben şöyle anladım.Konu sahibi kendinden kısarak zorluklarla çocuklarını büyütmüş.Oğlu ile gelin marka giyiyorlar,altın,düğün,araba istiyorlar.Hakları mıdır değil midir bir şey söyleyemem.Genç kayınvalideler genelde böyle.Kıskançlık değil de,ben yapamadım onlar yapıyor.Keşke sizde yapsaydınız konu sahibi.Görüldüğü gibi yemeyenin malını yerler.
Ben şöyle anladım.Konu sahibi kendinden kısarak zorluklarla çocuklarını büyütmüş.Oğlu ile gelin marka giyiyorlar,altın,düğün,araba istiyorlar.Hakları mıdır değil midir bir şey söyleyemem.Genç kayınvalideler genelde böyle.Kıskançlık değil de,ben yapamadım onlar yapıyor.Keşke sizde yapsaydınız konu sahibi.Görüldüğü gibi yemeyenin malını yerler.
ay evet kızda zevkli galiba güzel markalar jcjdjdjdk
Belki kardeşinizi sevmemislerdir gitmek istememişlerdir.Kv kardeşi oğlumun teyzesi,yemiş içmişlikler var.
Komşuya bile insan nezaketten gider
Oda elalem ne der diye?Kendi yapamadıkları içine oturmuş.Konu sahibinden bişey isteyen yok ki. Altını da söz hakkım olsun diye mecbur yapacak, gönlünden geldiği için değil.
başta çok savundum konu sahibini,Ben sana söyleyeyim bu KV düğünde beyaz giyer
Ben de oğlumdan istiyim deyince koptumKv çok fena baksana markaları yazmış bunları giymesin ayağını yorganına gör uzatsın demiş. Sonra da bana da yazık demiş. Sanki gelini kuma olarak geliyor başına
Ben de oğlumdan istiyim deyince koptumNe oğlu teyze, kocan yok mu senin git ondan iste ya.
Evet o kıskançlık enerjisi bana da fazlasıyla geçti. Yazık oldu falan demesinin nedeni oğlunu da kızı da yönetememesi aslında.Yalnız epey kıskanmış ha ahhahdhdhfhfhhffhfhfh. Az yüz bulsa gelinle yarışacak. Ama çok kızamadım, tarzından zaten öyle çok dişli biri olmadığı ortada. Klasik kaynana hezeyanları ya, oğulları bir kadına değer verince bi buruluyor bunlar. Kıymetsiz. Ama kızın ailesi hakkında hala fikrim değişmiş değil.
Evet o kıskançlık enerjisi bana da fazlasıyla geçti. Yazık oldu falan demesinin nedeni oğlunu da kızı da yönetememesi aslında. Herkes ilk mesajında kızın harcadığı paraya karışınca zannettiler ki kız konu sahibinin parasını harcıyor. Halbuki kız kendi ailesinin hem müstakbel eşinin parasını harcıyor. Üstelik kaçırdığınız başka noktaları söyleyim: konu sahibi oğluna hesapları ayır sakın ortak hesap yapma tarzı şeyler söylüyor kuvvetle muhtemel. Çünkü dünürü konu sahibine sanane kaç tane banka hesapları olacağından onlar aile tarzı şeyler söylemiş. Konu sahibi az değil aslında. Ama sadece karşı tarafın yaptıklarını anlatınca insanlar konu sahibini köle sandıÖyle bir anlatmış ki sanki dünürü durduk yere banka hesaplarındam konu açmış gibi
Herkes kendinin ki bir maaşla kıt kanaat edip kuaföre bile senede bir giderek,herşeyin en ucuzunu alarak ömür tüketerek gidecek zannediyor.Daha önceki mesajlarında belirtmişti bunları.Gelin öyle değil demek ki.Aferin kız harca paranı kendine.Bu dünyada kimseye yaranılmaz.Oğlu hiç bir şey istemiyor düğünü kendi yapıyormuş. KV karışıyor onlara. yok takılarla araba alsınlar bizim aldığımızı bıraksın yok marka giyinmesin gelin vs.
Belki nikah konusunda doğru davranmadim.
Fakat biz ailecek konuşmaya gittiğimizde bize tavırları doğrumu?
Basit saygısızlıkti ortaya tepsiyi koymak artı gelin adayin evde olmaması
Gelinin annesidir ben herşeye karişirim diyen ,niye ozaman kızına demedi ev kal diye?
Niye gelip evlenecek çiftinin banka hesabına karişiyor ?
Onlar anneyse biz çarşidanmi aldık.
Elbette maddi yardimimiz olacak ,altinlarini ,mobilyanın yarisini alırız.
Oğlum herzaman destekledik destekleriz
4 senedir calişiyor,başka erkek aileleri gibi kazancini elinden alıp sonra anne baba yapıyor gibi davranmiyoruz.
Evet kesinlikle yırtık kişilere denk gelmiş onun şokunu atlatamamış. Konuyu tekrar okuyunca fark ettim ki konu sahibi hep karşı tarafın söylediklerini yazmış. Ancak bu lafları durduk yere söylemedikleri aşikar. Sen ne dedin de insanlar böyle dedi? Dünürüm bana banka hesapları 3 tane olmaz dedi diyor. E sen o zaman banka hesaplarına karışmışsın ki millet sana bunu söylemiş. Durduk yere niye sana bunu söylesinler? Dünürüm kızımın nasıl para harcadığıma karışamazdın dedi diyor. E demek ki laf yapmışsın ki böyle demişler.Kızın annesi de az değil ama dünürünü bence çok iyi çözmüş o yüzden konu sahibine laf söyletmiyor. Biraz yüz verse konu sahibi oğlunu gelinini emrinin altına almaya çalışacak. 22 yaşındaki kız oğlumu nasıl parmağında oynatır diye kuduruyor resmen
Geri gelmişsiniz :) Şımarıklıktan kastınız nedir peki ? Yani düşünceniz evlada maddi destek olmak onu şımartır sorumluluk sahibi edemez konforsuzluğa tahammülü kalmaz z vs vs vs idi. Hayatı boyunca borca girmemiş birinin arabasını bırakıp kendi kimsenin yardımı olmadan alması şımarıklık gibi mi duruyor ?yani eşinizin ailesi ev almış ve dizmiş
eşiniz bekarken alınan arabayı geri verdigi için şımarık olmuyor öyle mi
Bu da yanlış neden çadırda oturacaksınız.Bu anne babalar bu yaşa gelmiş halen çalişiyor evini geçindirmek için.
Yarın birgün sizce parasız kaldimi gelin hanım aynı fikirde olcakmi.
Okuyoruz burda değilmi
Ortada kalan biz olacağiz.
Bugün alamazsa evini 5 sene sonra alsın
Isterseniz evimide vereyim bende çadırda oturayim
ya evlenince bile evini ailesine aldirip dizdiren adam neyin borcuna girmiş olacak söyler misiniz bana ?Geri gelmişsiniz :) Şımarıklıktan kastınız nedir peki ? Yani düşünceniz evlada maddi destek olmak onu şımartır sorumluluk sahibi edemez konforsuzluğa tahammülü kalmaz z vs vs vs idi. Hayatı boyunca borca girmemiş birinin arabasını bırakıp kendi kimsenin yardımı olmadan alması şımarıklık gibi mi duruyor ?