- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.850
- 32
-
- Konu Sahibi Kisirdongu
kendinizle celisiyorsunuz aslında neyse konu yeterince uzadı.Eşim bu çocuklardan ve şımarık değil, evlenmeden alınan arabasını da bıraktı biz kendimiz aldık
Maalesef çelilen ben değilim, iyi forumlarkendinizle celisiyorsunuz aslında neyse konu yeterince uzadı.
iyi forumlar size
Pardon kim dedi arabayi alamıyor diye .siz öyle zannedin.Lattesiz Hanım Allah aşkına. Kendisi bin kere altınlarını alırım dedi. Belli ki altın almayı istiyor. İster de zaten çünkü bu kafadaki kayınvalide "gelinine altın takmadı" dedirtmek istemez eşe dosta. Oğlunun şimdi alamadığı araba var ya, heh o zaman altınlarla alınır işte.
Yoo öyle değil oğlumun yeterli gayet güzel maaşi var.Mirtacığım inanıyor musun 26 yaşında bir oğlanın tüm evlilik masraflarını kendisinin karşılayabileceğine?
Konu sahibi altınları alırım,gelinliği alırım diyordu. Belli ki oğlanın kuş kadar maaşı var,nereden anladın dersen, Kız tarafı “biz kızımıza para veririz evlendikten sonra harcasın sen karışamazsın “ muhabbeti yapıyor,sen olsan böyle gelin ister misin?
Evet haklısınız, ben maddi yardım yapmak veya düğünü finanse etmek zorunda olmadığınızı daha evvel de söyledim zaten. Ama karışmamak, müdahale etmemek, alan açmak zorundasınız.Pardon kim dedi arabayi alamıyor diye .siz öyle zannedin.
Bizde kıza takılan altın asla alınmaz istenmez .kız ne isterse yapar .
Oğlum arabasinida alabilir.
Insan biraz ayağini yorganina göre uzatmalı.
Düğün sonra biraz biriktirsin alsin,az marka giysin alsın ,illa Gucci, Boss,the North face yada guess olmak zorunda değil.
Kızlar,kiskandiğimdan söylemiyorum
Ama banada yazık değilmi .
Bende öyle davranirsam araba almaya param yetmez gideyim oğlum dan isteyeyim .
e vala o zaman arkadaşlar doğru söylüyorlar cidden?Yoo öyle değil oğlumun yeterli gayet güzel maaşi var.
Güzel büyük yerde çalişiyor
Kendi isteğimle yapmak istiyorum yada artık bilmiyorum.
Oğlum herşeyi borçsuz karşilacak durumda
Gelinin anneside demek istediği çeyizini yatak odasına biz karşilayacağiz
Şimdilik para harcaması seni ilgilendirmez dediler
Evet ama ileride sorun olursa karişirim diyor
Pardon kim dedi arabayi alamıyor diye .siz öyle zannedin.
Düğün sonra biraz biriktirsin alsin,az marka giysin alsın ,illa Gucci, Boss,the North face yada guess olmak zorunda değil.
Ben liseden beri çalışan üniversiteyi kendim karşılayan ailesinden araba almamış biriyim, evlenirkende 200 bin harcadıysak yarısını vermişimdir bana bırakacakları mal mülkleri de yok şuan çocuğuma bırakacak malım mülkümde yok, bir evimiz arabamız var Allah nasip ederse çocuk yaparsam da elimden geleni yaparım ama onu çalışmayan şımarık biri olarakta yetiştirmem ne kadar zor olduğunu bildiğim içinde varsa imkanım ev de alırım arabada alırım.
Eşim bu çocuklardan ve şımarık değil, evlenmeden alınan arabasını da bıraktı biz kendimiz aldık
Bal gibi çelişiyorsunuz kendinizle.Siz evladınız büyüyünce ev,araba alacaksınız.O evlenirken eşinizin yaptığı gibi aile evine bırakıp gidecek,karısıyla tekrar mı araba alacak?Ne yazdığınızı tekrar okuyun!Maalesef çelilen ben değilim, iyi forumlar
Neresinde çelişiyorum ? Eşim şımarık olsa arabasını bırakmazdı diyorum kendi sorumluluk altına girmezdi diyorum. Diğer alıntıladığınız konularda benim ailem tarafından ev araba alınmamış liseden beri çalışıp benden para beklemedikleri halinde evlenirken ellerinden geleni yaptıklarını anlatıyorum! Eşimin ailesi de düğünümüzü yaptı evimizi verdi dizdi diyorum. Bizde çalışarak yapabildiğimizi yaptık bu süreçte. Bende bu imkana bu düzeyde erişmiş biri olarak gelecekte imkanım dahilinde çocuğuma yapacaklarımı söylüyorum! Nerede çeliştiğimi biriniz söylerse sevinirim.Bal gibi çelişiyorsunuz kendinizle.Siz evladınız büyüyünce ev,araba alacaksınız.O evlenirken eşinizin yaptığı gibi aile evine bırakıp gidecek,karısıyla tekrar mı araba alacak?Ne yazdığınızı tekrar okuyun!
Sizden birşey beklenmiyorsa size ne ki nasıl harcayacaklarından? Size neden yazık oluyor? Siz ne alaka şimdi? Siz neden oğlunuzdan para istiyorsunuz?Pardon kim dedi arabayi alamıyor diye .siz öyle zannedin.
ne gibi farklı yerlere ?
Eğer gerçek olmadığını düşünüyorsanız şikayet edin. Böyle yaparak konuyu farklı yerlere götürüyorsunuz.
Beni haklı çıkardığınız için teşekkürlerYoo öyle değil oğlumun yeterli gayet güzel maaşi var.
Güzel büyük yerde çalişiyor
Kendi isteğimle yapmak istiyorum yada artık bilmiyorum.
Oğlum herşeyi borçsuz karşilacak durumda
Gelinin anneside demek istediği çeyizini yatak odasına biz karşilayacağiz
Şimdilik para harcaması seni ilgilendirmez dediler
Evet ama ileride sorun olursa karişirim diyor
Üste çıkayım derken ifşa etti kendiniBeni haklı çıkardığınız için teşekkürlerarkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyordum. Ancak kabul ettirememiştim. Kimse sizden maddi bir şey beklemiyor ancak siz milletin işine karışıyosunuz karışmayın
Yalnız epey kıskanmış ha ahhahdhdhfhfhhffhfhfh. Az yüz bulsa gelinle yarışacak. Ama çok kızamadım, tarzından zaten öyle çok dişli biri olmadığı ortada. Klasik kaynana hezeyanları ya, oğulları bir kadına değer verince bi buruluyor bunlar. Kıymetsiz. Ama kızın ailesi hakkında hala fikrim değişmiş değil.Beni haklı çıkardığınız için teşekkürlerarkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyordum. Ancak kabul ettirememiştim. Kimse sizden maddi bir şey beklemiyor ancak siz milletin işine karışıyosunuz karışmayın
vala hakliymissinizBeni haklı çıkardığınız için teşekkürlerarkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyordum. Ancak kabul ettirememiştim. Kimse sizden maddi bir şey beklemiyor ancak siz milletin işine karışıyosunuz karışmayın
yani eşinizin ailesi ev almış ve dizmişNeresinde çelişiyorum ? Eşim şımarık olsa arabasını bırakmazdı diyorum kendi sorumluluk altına girmezdi diyorum. Diğer alıntıladığınız konularda benim ailem tarafından ev araba alınmamış liseden beri çalışıp benden para beklemedikleri halinde evlenirken ellerinden geleni yaptıklarını anlatıyorum! Eşimin ailesi de düğünümüzü yaptı evimizi verdi dizdi diyorum. Bizde çalışarak yapabildiğimizi yaptık bu süreçte. Bende bu imkana bu düzeyde erişmiş biri olarak gelecekte imkanım dahilinde çocuğuma yapacaklarımı söylüyorum! Nerede çeliştiğimi biriniz söylerse sevinirim.
Yorumlarınızı okumaya başladım.Şöyle dedim ,tarih biraz herkese stresli olabilir isterseniz bir kaç hafta önce olabilir.
Oda ailem tatilde dedi ,bende annene sorarım dedim .
Evde kalabalık olduğu hemen sormadim