KV adayiyim sorunlar başladi

Pardon kim dedi arabayi alamıyor diye .siz öyle zannedin.
Bizde kıza takılan altın asla alınmaz istenmez .kız ne isterse yapar .
Oğlum arabasinida alabilir.
Insan biraz ayağini yorganina göre uzatmalı.
Düğün sonra biraz biriktirsin alsin,az marka giysin alsın ,illa Gucci, Boss,the North face yada guess olmak zorunda değil.
Kızlar,kiskandiğimdan söylemiyorum
Ama banada yazık değilmi .
Bende öyle davranirsam araba almaya param yetmez gideyim oğlum dan isteyeyim .

Yoo öyle değil oğlumun yeterli gayet güzel maaşi var.
Güzel büyük yerde çalişiyor
Kendi isteğimle yapmak istiyorum yada artık bilmiyorum.
Oğlum herşeyi borçsuz karşilacak durumda
Gelinin anneside demek istediği çeyizini yatak odasına biz karşilayacağiz
Şimdilik para harcaması seni ilgilendirmez dediler
Evet ama ileride sorun olursa karişirim diyor

Evet haklısınız, ben maddi yardım yapmak veya düğünü finanse etmek zorunda olmadığınızı daha evvel de söyledim zaten. Ama karışmamak, müdahale etmemek, alan açmak zorundasınız.

Ben kendimi geri çekerdim. Oğlunuz koşsun peşinde, sizi koşturmasın. Ne isterse alsin, yapsin karismayin bence. Cok mudahil olmayin, birakin sizi ilgisiz gorsunler. Kullanilmaktan iyidir. Yorum bile yapamayacaksam ne diye param gitsin, kendime harcarim.

e vala o zaman arkadaşlar doğru söylüyorlar cidden?
madem sizlik bir şey yok oglunuzun parası var
altınları da almayın istemiyorsanız ama hiçbir şeye en ufak bir yorumda yapmayın sorulmadikca
kız ailesinin fikrini alıyor ama oğlunuz istemiyor sizin fikrinizi
yapacak bir şey yok
parayı sizin sayenizde biriktirmiş olabilir ama bu önceki mesele ,
o zaman diyecektiniz oğlum bu evde yaşıyorsan en azından biraz eli kolu dolu gel filan falan dememissiniz yapacak bir şey yok geçmiş gitmiş şimdi onun derdi görülmez.

madem para isteyen yok,fikirde isteyen yok ee o zamna sorunda yok bırakın ne istiyorlarsa yapsınlar

Ne giyip giymeyeceğine de siz karar veriyorsunuz yani?

Eşim bu çocuklardan ve şımarık değil, evlenmeden alınan arabasını da bıraktı biz kendimiz aldık

Maalesef çelilen ben değilim, iyi forumlar
Bal gibi çelişiyorsunuz kendinizle.Siz evladınız büyüyünce ev,araba alacaksınız.O evlenirken eşinizin yaptığı gibi aile evine bırakıp gidecek,karısıyla tekrar mı araba alacak?Ne yazdığınızı tekrar okuyun!

Biri doğmak üzere olan, iki erkek evlat annesi, geleceğin kv olarak bir tavsiyede bulunayım;
Oğlunuz ne yapmak istiyorsa, bırakın yapsın. Karışmayın. Kendi parasını harcar, kendi bedel öder. Siz sadece yanlarında olduğunuzu belli edin. 'Hem harcamayayım hem karışayım' ı erkek anası yaparsa sıkıntı olur. çünkü damat unutur, gelin unutmaz. Bir de çoğu erkek düğün öncesi karışsanız bile dinlemez. Adam kızı öyle böyle alacak yahu oğlun da olsa hatırla, 'o bir erkek'
Bir de oğlan kız tarafına doğru kayacak korkunuz var gibi. Demek ki doğru yetiştirememişsiniz ya da henüz olgunlaşmamış. Aile ailedir halbuki. İkisini de eşit olmak lazım.
Son olarak hayatınızı yaşayın tabi ki, paranızı nasıl harcayacağınıza kimse karışamaz. Ama siz de oğlunuza karışamazsınız. Kız tarafı nişan yaparken olay olmadı, çünkü karışmadınız. Kız da olgun falan değil ayrıca. Kız anasını da takmayın. Bak söylüyorum yine, onun söyledikleri unutulacak sizin ki asla unutulmayacak. Niye durduk yere kötü oluyosunuz?

Neresinde çelişiyorum ? Eşim şımarık olsa arabasını bırakmazdı diyorum kendi sorumluluk altına girmezdi diyorum. Diğer alıntıladığınız konularda benim ailem tarafından ev araba alınmamış liseden beri çalışıp benden para beklemedikleri halinde evlenirken ellerinden geleni yaptıklarını anlatıyorum! Eşimin ailesi de düğünümüzü yaptı evimizi verdi dizdi diyorum. Bizde çalışarak yapabildiğimizi yaptık bu süreçte. Bende bu imkana bu düzeyde erişmiş biri olarak gelecekte imkanım dahilinde çocuğuma yapacaklarımı söylüyorum! Nerede çeliştiğimi biriniz söylerse sevinirim.

Sizden birşey beklenmiyorsa size ne ki nasıl harcayacaklarından? Size neden yazık oluyor? Siz ne alaka şimdi? Siz neden oğlunuzdan para istiyorsunuz?

Eğer gerçek olmadığını düşünüyorsanız şikayet edin. Böyle yaparak konuyu farklı yerlere götürüyorsunuz.
ne gibi farklı yerlere ?
bende ilk önce yorumumu yaptım. daha sonra yorumları okuyunca birçok arkadaş eski konularından bahsetmiş, buna istinaden yazdım.

Beni haklı çıkardığınız için teşekkürler arkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyordum. Ancak kabul ettirememiştim. Kimse sizden maddi bir şey beklemiyor ancak siz milletin işine karışıyosunuz karışmayın

Siz evladıma yaparım diyorsunuz sonra eşim ailesinin verdiği arabayı almadı bıraktı diyorsunuz.Bunda bir çelişki yok mu?Evladınız istediğinizi alın.Evlenirken niye bırakıp gidiyor?Onu anlayamadım.

Yalnız epey kıskanmış ha ahhahdhdhfhfhhffhfhfh. Az yüz bulsa gelinle yarışacak. Ama çok kızamadım, tarzından zaten öyle çok dişli biri olmadığı ortada. Klasik kaynana hezeyanları ya, oğulları bir kadına değer verince bi buruluyor bunlar. Kıymetsiz. Ama kızın ailesi hakkında hala fikrim değişmiş değil.

yani eşinizin ailesi ev almış ve dizmiş
eşiniz bekarken alınan arabayı geri verdigi için şımarık olmuyor öyle mi

Şöyle dedim ,tarih biraz herkese stresli olabilir isterseniz bir kaç hafta önce olabilir.
Oda ailem tatilde dedi ,bende annene sorarım dedim .
Evde kalabalık olduğu hemen sormadim
Yorumlarınızı okumaya başladım.
Burda hatalısınız.
Gelin ve oğlunuz evleniyor tarihi onlar belirler stres vs konuları onları ilgilendirir.
Annene sorarım demek çok ayıp iki yetişkin insan evleniyor. Kızın kararına resmen saygı göstermeyip annene sorarım diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…