- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.850
- 32
-
- Konu Sahibi Kisirdongu
evet muhteşem bir dua cidden bazıları o şekilde doğuyor para konusunda çok iyi oluyorlar.Aynen ben eğitimini elimden geldiğince iyi yerlerde aldırırm ama mal mülk diye bir şeyi bekleyecek kafada yetiştrmk istemyrm. Nasıl benim ailemin her şeyi varken beni okuttu istemedysem bana kalack ev gibi saçma triplere girmedysem eşimle aldysak evimizi aynı şekilde olmalı.
Umarım.ticari zekası olur da parayı eve bağlamaz
olanı da vermem.
benim ailem köpek gibi çalışıp kazandı her şeyi.
hasbelkader onların çocuğu oldum diye neden bana veriyorlar öyle emeksiz vs?
insan çoğu şeyi kendi yapmalı bu hayatta yoksa nasıl bir birey olacak?
çocuğun eğitiminden kisilmamali asla,
kurs hobiler asla kisilmamali.
en iyi şekilde beslenmeli
tatiller vs gezdirilmeli.
ama ev araba vermek mantıklı bir şey değil.
bunu anne babası kendisine doğum günü hediyesi olarak yıllar önce öğrenciyken araba alınmış bir birey olarak söylüyorum.
işe başladıktan sonra 'hediye' olarak aldıkları arabayı vermek istedim asla kabul etmediler
çok denedim
en sonunda vazgeçtim ama o araba benim gözümde hala onların ,
sadece ben kullanıyorum.
Astrolojide bilgim burçların baskın yönü sadeceevet muhteşem bir dua cidden bazıları o şekilde doğuyor para konusunda çok iyi oluyorlar.
mutlaka astrolojik bir nedeni vardır (ben inanıyorum da )
Açıkladım zaten evini demiyorum evleri diyorum, tane tane anlatayım kendini güvenceye almışş ebeveynlerin fazlasını vermek için beklemesini anlamsız buluyorumŞöyle bir şey demişsiniz ben ona istinaden yazdım
evladına ölünce bırakacak evleri olanların ölmeyi beklemesini anlamsız bulduğumu belirtiyorum.
Ölmeyi beklemesinler napsınlar dediydim sadece. Çünkü teorik olarak,ben ölünce benim oğlana kalacak ev. Gerçi kime kalırsa kalsın,ben ölmüşüm,kıyametim kopmuş,çok umrumda olmaz şahsen
bende arabamı değiştirecek bir koca bulur muyum diyorsunuzKuzenimin çok varlıklı bir ailesi var. Evlendiğinde arabası vardı eve bırakmak istedi kabul etmediler senin dediler. sonra eşi arabasını değiştirince gerek kalmadı deyip bıraktı. Evlendiği taraf ta ailesi ile maddi olarak aynı kulvarda bile değil
bende arabamı değiştirecek bir koca bulur muyum diyorsunuz
bazıları yalan dolan diyor astroloji için ama bilmiyorum özellikle kuzey güney ay düğümünuzu vs okuyunAstrolojide bilgim burçların baskın yönü sadeceama onlar etkiliyor mu bilmem ama U.a ticaret diyebilirim kısa açılımı benim doktora alanım, KOSGEB girişimcilik hocasym ama gel gör ki bende gram para kazanma bilinci yok
Hep ayın yönünden diyeblr mym suçu oraya atabilir miyim kii
ne yönde değiştirdiğide* önemli aslındaKoca bulmak kolay da araba değiştirenini bulmak biraz zaman alabilir ama imkansız değil
Etmesem bile dolayı yolda etmişşiz çünku oğlumun düğünü evi borçsuz kuracak şekilde birikimi varOğlan kendi kendine evleniyor da kız pek öyle değil gibi sanki canım. Ailesi yardım ediyormuş. Etsinler sorun değil de, konu sahibinin etmemesini sorun etmişler.
Yani cevap vermeme gerek kalmayan bir yazı :) Böyle görmemek aileyi sömürmek gerekir demiyorum zaten keşke sizde aileniz gibi bakabilseniz diyorum.olanı da vermem.
benim ailem köpek gibi çalışıp kazandı her şeyi.
hasbelkader onların çocuğu oldum diye neden bana veriyorlar öyle emeksiz vs?
insan çoğu şeyi kendi yapmalı bu hayatta yoksa nasıl bir birey olacak?
çocuğun eğitiminden kisilmamali asla,
kurs hobiler asla kisilmamali.
en iyi şekilde beslenmeli
tatiller vs gezdirilmeli.
ama ev araba vermek mantıklı bir şey değil.
bunu anne babası kendisine doğum günü hediyesi olarak yıllar önce öğrenciyken araba alınmış bir birey olarak söylüyorum.
işe başladıktan sonra 'hediye' olarak aldıkları arabayı vermek istedim asla kabul etmediler
çok denedim
en sonunda vazgeçtim ama o araba benim gözümde hala onların ,
sadece ben kullanıyorum.
Baya yüksek bir araçtı böyle kocaman devasane yönde değiştirdiğide* önemli aslında
Kendimiz bakacgmz yer yok mu ki? Neyse şimdi ona da sarmimmbazıları yalan dolan diyor astroloji için ama bilmiyorum özellikle kuzey güney ay düğümünuzu vs okuyun
vallahi doğruluk payı çok yüksek.
şöyle iyi güvenilir bir astrologda bulamadım kaç tane baktırdım haritama ama tatmin etmedi
Borçsuz zaten evlenecek evler.Erkek tatafi gösteriş sever. Ben geline sahte altin alip kizin bilegine kucuk gelince kesip, alttan bantlayan erkek ailesi gördüm. düğünün ortasinda yerlere düstü bilezikler
Evlendikten sonra ya araba ya ev alınıyor ya da borc odeniyor. Aslinda kime ne takildiginin onemi yok bence
benim ailemin yaptıklarından memnun değilim ki ben aynısını yapayımYani cevap vermeme gerek kalmayan bir yazı :) Böyle görmemek aileyi sömürmek gerekir demiyorum zaten keşke sizde aileniz gibi bakabilseniz diyorum.
var var Googlelayin kuzey ay düğümü güney ayd düğümü vsKendimiz bakacgmz yer yok mu ki? Neyse şimdi ona da sarmimmbenim ki artık müzmin ticaret savar modunda çünkü iflah olmaz
umutlarım yükseliyor şu anBaya yüksek bir araçtı böyle kocaman devasa
Borçsuz zaten evlenecek evler.
Borç yok kesin
Ben liseden beri çalışan üniversiteyi kendim karşılayan ailesinden araba almamış biriyim, evlenirkende 200 bin harcadıysak yarısını vermişimdir bana bırakacakları mal mülkleri de yok şuan çocuğuma bırakacak malım mülkümde yok, bir evimiz arabamız var Allah nasip ederse çocuk yaparsam da elimden geleni yaparım ama onu çalışmayan şımarık biri olarakta yetiştirmem ne kadar zor olduğunu bildiğim içinde varsa imkanım ev de alırım arabada alırım.benim ailemin yaptıklarından memnun değilim ki ben aynısını yapayım
kendim üniversite mezuniyetime kadar hiç çalışmadım
bu beni inanılmaz bir konfor bağımlılısi yaptı her anlamda .
her zaman belirli bir standartta yaşadım bu bende ciddi bir maddiyati kaybetme kaygısı oluşturdu yillarca bununla uğraştım.
halbuki keske küçüklükten beri bana çalışma alanları yaratsalardi ,
düzgünce ifade ederek evde daha çok sorumluluk verselerdi
daha özgüvenli bir birey olurdum, daha hızlı gelişirdim vs vs
ve maddiyattan bagimsiz çocukken çok daha beni anlamaya yönelik bir ilişki kursalardi .
aldıkları araba umrumda bile değil bunların yanında açıkçası.
yaniBen liseden beri çalışan üniversiteyi kendim karşılayan ailesinden araba almamış biriyim, evlenirkende 200 bin harcadıysak yarısını vermişimdir bana bırakacakları mal mülkleri de yok şuan çocuğuma bırakacak malım mülkümde yok, bir evimiz arabamız var Allah nasip ederse çocuk yaparsam da elimden geleni yaparım ama onu çalışmayan şımarık biri olarakta yetiştirmem ne kadar zor olduğunu bildiğim içinde varsa imkanım ev de alırım arabada alırım.
Eşim bu çocuklardan ve şımarık değil, evlenmeden alınan arabasını da bıraktı biz kendimiz aldıkyani
kendisine ev araba alınacak çocukta nasıl şımarık olmayacaksa