KV adayiyim sorunlar başladi

evet muhteşem bir dua cidden bazıları o şekilde doğuyor para konusunda çok iyi oluyorlar.
mutlaka astrolojik bir nedeni vardır (ben inanıyorum da )

Kuzenimin çok varlıklı bir ailesi var. Evlendiğinde arabası vardı eve bırakmak istedi kabul etmediler senin dediler. sonra eşi arabasını değiştirince gerek kalmadı deyip bıraktı. Evlendiği taraf ta ailesi ile maddi olarak aynı kulvarda bile değil

evet muhteşem bir dua cidden bazıları o şekilde doğuyor para konusunda çok iyi oluyorlar.
mutlaka astrolojik bir nedeni vardır (ben inanıyorum da )
Astrolojide bilgim burçların baskın yönü sadece ama onlar etkiliyor mu bilmem ama U.a ticaret diyebilirim kısa açılımı benim doktora alanım, KOSGEB girişimcilik hocasym ama gel gör ki bende gram para kazanma bilinci yok
Hep ayın yönünden diyeblr mym suçu oraya atabilir miyim kii

Açıkladım zaten evini demiyorum evleri diyorum, tane tane anlatayım kendini güvenceye almışş ebeveynlerin fazlasını vermek için beklemesini anlamsız buluyorum

bende arabamı değiştirecek bir koca bulur muyum diyorsunuz

bazıları yalan dolan diyor astroloji için ama bilmiyorum özellikle kuzey güney ay düğümünuzu vs okuyun
vallahi doğruluk payı çok yüksek.

şöyle iyi güvenilir bir astrologda bulamadım kaç tane baktırdım haritama ama tatmin etmedi

Oğlan kendi kendine evleniyor da kız pek öyle değil gibi sanki canım. Ailesi yardım ediyormuş. Etsinler sorun değil de, konu sahibinin etmemesini sorun etmişler.
Etmesem bile dolayı yolda etmişşiz çünku oğlumun düğünü evi borçsuz kuracak şekilde birikimi var
Bunuda elbette biz sağladik
Yoksa 4 yıl ayrı yaşıyoruz olsaydı olcakmiydi.
Tekrar söylüyorum biz oğlumuzdan para talep etmedik ileride kendi gögusunu gere gere hareket etsin diye

Yani cevap vermeme gerek kalmayan bir yazı :) Böyle görmemek aileyi sömürmek gerekir demiyorum zaten keşke sizde aileniz gibi bakabilseniz diyorum.

Kendimiz bakacgmz yer yok mu ki? Neyse şimdi ona da sarmimm benim ki artık müzmin ticaret savar modunda çünkü iflah olmaz

Borçsuz zaten evlenecek evler.
Borç yok kesin

Yani cevap vermeme gerek kalmayan bir yazı :) Böyle görmemek aileyi sömürmek gerekir demiyorum zaten keşke sizde aileniz gibi bakabilseniz diyorum.
benim ailemin yaptıklarından memnun değilim ki ben aynısını yapayım
kendim üniversite mezuniyetime kadar hiç çalışmadım
bu beni inanılmaz bir konfor bağımlılısi yaptı her anlamda .
her zaman belirli bir standartta yaşadım bu bende ciddi bir maddiyati kaybetme kaygısı oluşturdu yillarca bununla uğraştım.
halbuki keske küçüklükten beri bana çalışma alanları yaratsalardi ,
düzgünce ifade ederek evde daha çok sorumluluk verselerdi
daha özgüvenli bir birey olurdum, daha hızlı gelişirdim vs vs
ve maddiyattan bagimsiz çocukken çok daha beni anlamaya yönelik bir ilişki kursalardi .

aldıkları araba umrumda bile değil bunların yanında açıkçası.

Ben liseden beri çalışan üniversiteyi kendim karşılayan ailesinden araba almamış biriyim, evlenirkende 200 bin harcadıysak yarısını vermişimdir bana bırakacakları mal mülkleri de yok şuan çocuğuma bırakacak malım mülkümde yok, bir evimiz arabamız var Allah nasip ederse çocuk yaparsam da elimden geleni yaparım ama onu çalışmayan şımarık biri olarakta yetiştirmem ne kadar zor olduğunu bildiğim içinde varsa imkanım ev de alırım arabada alırım.

yani
kendisine ev araba alınacak çocukta nasıl şımarık olmayacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…