- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ben buna katilmiyorum.Neden derseniz ben bunu yaşadım.Kime kaliteli hediye goturduysem sırf bunu kaynana erkek tarafı için demiyorum.Dusuk model getirdiler.Asil ilk tanismaya şik bisey alinip gidilinir. Ilk intiba önemlidir. Kaliteni, görgünü gösterir ilk aldigin hediye.
ÖyleBen buna katilmiyorum.Neden derseniz ben bunu yaşadım.Kime kaliteli hediye goturduysem sırf bunu kaynana erkek tarafı için demiyorum.Dusuk model getirdiler.
Kocayi mi düşük model getirdiler?Ben buna katilmiyorum.Neden derseniz ben bunu yaşadım.Kime kaliteli hediye goturduysem sırf bunu kaynana erkek tarafı için demiyorum.Dusuk model getirdiler.
Bana borcam getirseler, o sessizlik anında o konuyu açardım nasıl mutlu olduğumu anlatmak için.Asil ilk tanismaya şik bisey alinip gidilinir. Ilk intiba önemlidir. Kaliteni, görgünü gösterir ilk aldigin hediye.
biftek wellington varkene..Borcama borek mi yapip gidilir ilk tanismada?
Hayır öyle değil.Bayramda en basitinden babam akrabalara giderken kutu da çikolata alırdı.Ama aynısını sen goremezsin.Ya da kaynanasina gömlek alsa ya aynısını alır ya hiç almaya tenezzül.etmez.Daha iyisini almaz.Ustelik ilk tanismada fazla değer verilmemeli.Kocayi mi düşük model getirdiler?
Ucuz bir hediye değildi. Herkes pasta demiş ama pasta daha basit olabilirdi. Bir de bayram yani. Kadın bizi tatlı yemeye çağırdıBana borcam getirseler, o sessizlik anında o konuyu açardım nasıl mutlu olduğumu anlatmak için.
Peki canim. Senden iyi bilecek degilim sizin akrabalariHayır öyle değil.Bayramda en basitinden babam akrabalara giderken kutu da çikolata alırdı.Ama aynısını sen goremezsin.Ya da kaynanasina gömlek alsa ya aynısını alır ya hiç almaya tenezzül.etmez.Daha iyisini almaz.Ustelik ilk tanismada fazla değer verilmemeli.
Hediye konusunda ben sizi destekliyorum. Borcam bizim geleneksel hediyemiz.Ucuz bir hediye değildi. Herkes pasta demiş ama pasta daha basit olabilirdi. Bir de bayram yani. Kadın bizi tatlı yemeye çağırdı
Hhshsh annem de ev görmelerine borcamla ev hediyeleriyle giderHediye konusunda ben sizi destekliyorum. Borcam bizim geleneksel hediyemiz.
Nesilden nesile aktarılan 'bu büyükannemin yüzüğüydü' klişesi ancak Hollywood filmlerinde olur. Ama borcam öyle mi?
O bizden, içimizden bir hediye.
Hem benim büyükannemin yüzüğü olsaydı, yedi çocuğu, kırka yakın da torunu var hangimize kalacaktı o yüzük? Kesin bir sürü küslük olurdu gelinler arasında
Fikriye teyzeye ev gormesine gitmedigin icin zaten borcam tepki aldi. Ay ne aldiysan aldin zaten bana ne yaw bxhxhxhHhshsh annem de ev görmelerine borcamla ev hediyeleriyle giderhakikaten nesilden nesile süren bir gelenek
Hayırlısı olsunFikriye teyzeye ev gormesine gitmedigin icin zaten borcam tepki aldi. Ay ne aldiysan aldin zaten bana ne yaw bxhxhxh
Borcam şık hediye mi?Şimdiden şık hediye alınmaz.Daha huyunu suyunu bilmezsin.Alistirma.
Babası ödemiş borçlarını. Ama KV hakikaten canımı sıktı ya bu kadar da olmaz. Burdaki herkes eğitim durumunu eleştirdiğim için kızdı ama böyle soruya böyle cevap yani. Evine ilk gelene de mülakattan kalmışsın denmez ki. Bence de fazla valla.Kendi basini yakiyosun haberin yok. Kv once oglunun borclariyla ilgilensin. O adam o borclari oderken senden kısacak. Mulakati gecseydin kvnin gozleri parlardi oglumun cebi rahat edecek diye. Hey gidi heyyy borcam bile fazla onlara
Borcam çok enteresan bir şey çeyizime bir tane bile almadım, evlendikten sonra da para verip almadık ama evim borcam dolu çeşit çeşit boyut boyut... Kimse bu şeye para verip almıyor ama herkes ona sahip, efsunlu bir mutfak gereciBana borcam getirseler, o sessizlik anında o konuyu açardım nasıl mutlu olduğumu anlatmak için.
Babası ödemiş borçlarını. Ama KV hakikaten canımı sıktı ya bu kadar da olmaz. Burdaki herkes eğitim durumunu eleştirdiğim için kızdı ama böyle soruya böyle cevap yani. Evine ilk gelene de mülakattan kalmışsın denmez ki. Bence de fazla valla.
Ne mulakati bu?Kendi basini yakiyosun haberin yok. Kv once oglunun borclariyla ilgilensin. O adam o borclari oderken senden kısacak. Mulakati gecseydin kvnin gozleri parlardi oglumun cebi rahat edecek diye. Hey gidi heyyy borcam bile fazla onlara
Ya bir tek bana getirmedi hiçkimse. Ben de gidip kendim aldım.Borcam çok enteresan bir şey çeyizime bir tane bile almadım, evlendikten sonra da para verip almadık ama evim borcam dolu çeşit çeşit boyut boyut... Kimse bu şeye para verip almıyor ama herkes ona sahip, efsunlu bir mutfak gereci
Ne mulakati bu?