- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.918
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Marketlerde pasta oluyor
Evet arkadaşa alınır ama yine de borcum alınmaz,tanışmaya giderken çiçek alınır,ayrıca o dediğiniz marketlerde çok güzel cheese cakeler tramisular satılıyor,onu geçtim aktüel bölümünde yine daha şık fincanlar setler oluyor,tepsi ve borcum çok kalitesiz bir hediye
Market pastası 40-50 lira benim aldıklarım daha pahalıydı ayrıca kalitesiz de değildi.Mesela annenize de anneler gününde yada doğum gününde ev mutfak eşyası mı alırsınız
Baştan söyleyeyim de sonra öyle dan dan söylemesin her şeyi, düşünerek konuşsun mantığındayım.Siz fazla gelinisiniz, kv de şimdiden başlamış. Ben masum bulamadım. Kv adayi tanışalım diye ısrar ediyor, sizin uzuldugunuzu bildiği konuyu açıyor, yüz eksitiyor, sevgiliniz emrivaki yapıyor. Gözlemde kal.
Siz de şimdiden gelin kafasına girmişsiniz. Azcik dik durun. Emrivaki ile cagrildigin yere acele ile saçma bir atak yapmışsıniz. Borcam almak saçma. Ya çiçek alsaydıniz ya da tatlı( Bunlar kapalı ise de hiçbir şey goturmeseydin), oğlunu doldurup üstüne salarim kafası sizin de çekişmeye hazır olduğunuzu gösterir.
Rahat ol, kendin ol, olmazsa da olmaz. Kv problemlerinin çoğu burdan çıkıyor. Kadın evleninceye kadar tüm densizliklere susuyor nikah olunca kv bize karışmasın diyor. Baştan kim olduğunuzu bilsinler.
Neden mi, çünkü muhtemelen ne kadar üzüldüğümü ve yaşadığım sağlık sorunlarını biliyor. Hayır kvyi art niyetli buldumMülakat sonucuna üzülmenizi garipsemiyorum. Hepimizin başarısızlıklar karşısındaki tepkileri bir olmak zorunda değil.
Sadece merak ettiklerim şunlar; kv adayı konuşacak bir konu bulamadı diye o konuyu açtığı için neden kötü niyetli gözünüzde?
Neden dönüş yolunda "Annenin eğitim durumu ne ki?" şeklinde bir aşağılamaya giriyorsunuz?
Neden "Oğlunu doldurup üstüne mi salsam?" diye içinizden geçiriyorsunuz?
Konudaki kötü niyetli siz olmayasınız?
Hayır o zaman yaşamıştım. Ve muhtemelen biliyorlardı.Aylar önce olumsuz geçen bir mülakat yüzünden hastanelik mi oldunuz?
Bir tek bana mı saçma geldi bu durum anlamadım ki.
Burhan hoşgeldin
Hayır çekişme yaşanacak da evlilik öncesi yaşansın. Siz de ona göre karar verin. Bir de sevgiliniz annem bir garip gibi birşey demiş galiba. O da kötü onun meali annem takıntılı, dangalak biz idare ediyoruz senin de idare edeceğini umuyorum demek.Baştan söyleyeyim de sonra öyle dan dan söylemesin her şeyi, düşünerek konuşsun mantığındayım.
Olumsuz geçen mülakat zamanında da böyle hastanelik olmuş muydunuz peki?Hayır o zaman yaşamıştım. Ve muhtemelen biliyorlardı.
Tespit gibi tespitama o nişanlıydı, biraz restore edip mi anlatıyor dersin?
Ayy daha ilk mesajı okurken ben de B Burhan Burhanitto yeni üyelik almış dedim içimden.
Herşey o kadar benzer ki.
Anlatım tarzı, aklının çalışma şekli vs.
Konular
Ayyben de aynısını düşünmüştüm.
O değil gibi ama, gitmeden bana hakaretler edip durmuştu, bu kullanıcı normal cevaplar yazıyor bana.
Şimdiden şık hediye alınmaz.Daha huyunu suyunu bilmezsin.Alistirma.Market pastası 40-50 lira benim aldıklarım daha pahalıydı ayrıca kalitesiz de değildi.
Kendi anneme de mutfak eşyası aldığım oldu neden buna bu kadar takıldınız yahu?! Kime göre normal değil neye göre normal değil ? Sizin tercihiniz şık bir hediyeden yanadır benimki ise yarar mantığına göredir, başkası farklı başka bir şey alır. Hediye görecelidir. Ki zaten önceden haberim olsa daha güzel bir şey düşünürdüm.
Taninmamak icin bazi bilgileri degistirerek anlatan uyeleri gordu bu gozler.Konu sahibi eski tfb degilseniz simdiden affiniza siginarak uyeyi raporluyorum bakalim yonetim ne diyecek
Burda actigi ilk konu ile eski hesabinda actigi bosanmis sevgili konusu birebir ayni. Ifsa olma derdi yok bence
Borcama borek mi yapip gidilir ilk tanismada?Şimdiden şık hediye alınmaz.Daha huyunu suyunu bilmezsin.Alistirma.
Burda actigi ilk konu ile eski hesabinda actigi bosanmis sevgili konusu birebir ayni. Ifsa olma derdi yok bence
Tabikide hayır.Borcama borek mi yapip gidilir ilk tanismada?
Sadece bu konusunu gordum uyenin bilmiyordum ilk konusunu ama bana tfb degilim diye cevap yazmis
Asil ilk tanismaya şik bisey alinip gidilinir. Ilk intiba önemlidir. Kaliteni, görgünü gösterir ilk aldigin hediye.Tabikide hayır.
Insan insana,Burhan Burhana, olaylar olaylara benzer. Olabilir tabii.Cok buyuk tesaduf olmus o zaman
Vaaaoww böyle birine çok bile benceAsil ilk tanismaya şik bisey alinip gidilinir. Ilk intiba önemlidir. Kaliteni, görgünü gösterir ilk aldigin hediye.