- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.087
- 748
- Konu Sahibi Dusuncelkz
-
Lannnn hajkslldşşsşsşsHortum bu olabilir bence uzun hortum düşünmeyin hemen
Benim bu aklıma geldi açıkçasıHea boyle hortum diyosun, bahçe hortumu gibi düsunmustum ben, bizde ki hortum 4 5 metre vardir bsbsvsbs
Yok artık acces, şebekeden su mu çekecek insanlar? Sen de yani!Hea boyle hortum diyosun, bahçe hortumu gibi düsunmustum ben, bizde ki hortum 4 5 metre vardir bsbsvsbs
Yok annem yoookk bizimkisi bu hortum da bile buharlaşıp yok olur ellerde ne bereketli sey varHortum bu olabilir bence uzun hortum düşünmeyin hemen
Yok canım o kadar değildir yaaYok annem yoookk bizimkisi bu hortum da bile buharlaşıp yok olur ellerde ne bereketli sey var
Adam karisini artezyene bile baglar bende ki hortumla, gelsinler sevabina hediye edicemYok artık acces, şebekeden su mu çekecek insanlar? Sen de yani!
Üfleyip itme kuvveti uygulaması lazımYok canım o kadar değildir yaa
Hea boyle hortum diyosun, bahçe hortumu gibi düsunmustum ben, bizde ki hortum 4 5 metre vardir bsbsvsbs
Gsgsgsgavavava5 metrelik hortum yolculuğundan sonra rahme ulaşan ilk sperm
Eyy strec sen nelere kadirsinİşte strec bu konuda da sahneye cikti.
Mens tarihin yakınsa ondandır dicemHerşeyi geçtim de bı derdim var ya göğüslerim çok ağrıyor dünden beri üstune bile yatamıyorum ne yapmalıyım sizce yaa
Sirtüstü yat ?Herşeyi geçtim de bı derdim var ya göğüslerim çok ağrıyor dünden beri üstune bile yatamıyorum ne yapmalıyım sizce yaa
Asko yumurtlamanin 10 günü ve adetime 11 gün varMens tarihin yakınsa ondandır dicem
Hahahah ,Sirtüstü yat ?
Kiz hamile olmayasinAsko yumurtlamanin 10 günü ve adetime 11 gün var
Bir hastaneye gelen acil vaka, vajinasında salatalık kırılmış liseli bir kız.:) Çok ama çoook riskli ya. Valla acillik olabilirdi dua etsin. Acilde çalışan yakını olan varsa bilir, yüz kızartıcı türden yabancı cisim vakaları oluyormuş.
Asko dün test yaptım elve erken gebelik testi vardı o an ikinci çizgi çok çok silik çıktı 2 senedir ilk defa silik çizgi gordum bu ay erkende yumurtladim açıkçası erken diye umitlenmiyorum aklima girmeyiniz lütfenKiz hamile olmayasingerci evlo misin, musluk hortumuyla aran nasil bunlari bilmiyorum tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?