- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Dusuncelkz
Sey mi dostum; " yine yangınlar yine ben"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evden aldırma kısmı şaka mıydı yoksa ya oooofKarikatür paylaşmak sıkıntılı. bence silin, valla evden aldırırlar sizi sonra
Madem aranızda sürekli böyle bi şey var ikiniz adam akıllı ailenizin karşısına çıkıp biz birbirimizi seviyoruz evlenmek istiyoruz ve şunları da göz önünde bulundurun akraba evliliğinden olan çocukların çoğu engelli oluyor ya da düşük v.a sağlam olan da oluyor olmuyor değil ama zorlu süreç nice akraba olmadığı halde çocukları olmayan insanlar var siz bi zevk uğruna böyle bi şey pes ne yani sizde yaş farkı var benim aynı yaşta kuzenim var ve o da erkek ama hiç bi zaman o gözle bakmadım ya pes pes yeni çağ çok kötü bende 23 yaşındayım ama böyle bi şey yapmadım Üstelik evli değilsiniz ya bari evlenin napıyosanız o zaman yapınAmcamın evine geldim tatile oğlu var ve kızı var kızı benimle yaşıt 21 yaşındayım erkek kuzenim 24yasinda küçükken de bir araya geldiğimizde aramızda biseyler oluyodu ilk olduğunda 18yasindaydi o bende 15dim gece yatakta popomu ellemisti ve sürekli benimle vakit geçirmek istiyordu daha sonra üstünden uzun zaman geçmişti ben 19 yaşıma geldiğinde gece beraber film izlemiştik sabaha kadar oturmuştuk öpüşmekten istedi ben geri çekildim iki yil geçti üstünden onların evine geldim bu sene ve herkes yattıktan sonra odasına gittim ve beraber grinin elli tonunu izledik ve sevistik ama sevgilisi var onun sevgilisi baska şehirde yaşıyor aramizdaki bag cok farklı yıllardır birbirimizi istiyoruz ve dedi karım olmanı istiyorum keske aileler izin verse diyo bu şekil anlattim rahatladim aramızdaki sey ne sizce
Valla değil. Evinden aldırmışlar birini karikatür paylaştı diye. hatta bilgisayarına da el koymuşlarEvden aldırma kısmı şaka mıydı yoksa ya oooof
Neyse ben etiketledim gerekeni yaparlar süresi geçmişValla değil. Evinden aldırmışlar birini karikatür paylaştı diye. hatta bilgisayarına da el koymuşlar
:) Bu olmuş bir şey, telif hakkı dolayısıyla bazı karikatürcüler şikayet ediyor. baklavacheesecakeValla değil. Evinden aldırmışlar birini karikatür paylaştı diye. hatta bilgisayarına da el koymuşlar
Tamam her ne yapılacaksa yapılsın ben etiketledim kaldırsınlar ayyyy kafam dolu zaten burnumun ucunu göremiyorum:) Bu olmuş bir şey, telif hakkı dolayısıyla bazı karikatürcüler şikayet ediyor. baklavacheesecake
Bu karikatürün yazarı bu olaya dahil mi bilemem tabi.
Hemen şey etmeyin öyle, Mune hanım görünce halleder inşallah.Tamam her ne yapılacaksa yapılsın ben etiketledim kaldırsınlar ayyyy kafam dolu zaten burnumun ucunu göremiyorum
O mesajını kendin şikayet et, kaldırsınlar.Tamam her ne yapılacaksa yapılsın ben etiketledim kaldırsınlar ayyyy kafam dolu zaten burnumun ucunu göremiyorum
Dün Narcissa da aynısını dedi, sonra da konu sahibi üyeliği kapatıp kaçtı.Ortada istirmar da var , bilgilerden şikayet edilebilir mi ? Olay 15 yaşında başlamış sonuçta
Aranızdaki şey ensest :))Amcamın evine geldim tatile oğlu var ve kızı var kızı benimle yaşıt 21 yaşındayım erkek kuzenim 24yasinda küçükken de bir araya geldiğimizde aramızda biseyler oluyodu ilk olduğunda 18yasindaydi o bende 15dim gece yatakta popomu ellemisti ve sürekli benimle vakit geçirmek istiyordu daha sonra üstünden uzun zaman geçmişti ben 19 yaşıma geldiğinde gece beraber film izlemiştik sabaha kadar oturmuştuk öpüşmekten istedi ben geri çekildim iki yil geçti üstünden onların evine geldim bu sene ve herkes yattıktan sonra odasına gittim ve beraber grinin elli tonunu izledik ve sevistik ama sevgilisi var onun sevgilisi baska şehirde yaşıyor aramizdaki bag cok farklı yıllardır birbirimizi istiyoruz ve dedi karım olmanı istiyorum keske aileler izin verse diyo bu şekil anlattim rahatladim aramızdaki sey ne sizce
Kapatmadı banlandıDün Narcissa da aynısını dedi, sonra da konu sahibi üyeliği kapatıp kaçtı.
Hayır zaten kaç gündür dalgınım, bilgisayarın şarjını telefona takmaya çalıştım kimse dalgınlığımı sorgulamasınHemen şey etmeyin öyle, Mune hanım görünce halleder inşallah.