- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.103
- 748
- Konu Sahibi Dusuncelkz
Beklenen ya da süpriz bir gebelik yoksa baska bir sebep gelmıyor aklıma.Asko yumurtlamanin 10 günü ve adetime 11 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen ya da süpriz bir gebelik yoksa baska bir sebep gelmıyor aklıma.Asko yumurtlamanin 10 günü ve adetime 11 gün var
Lise yıllarımda duymuştum böyle şeylerBir hastaneye gelen acil vaka, vajinasında salatalık kırılmış liseli bir kız.
Hadi be! Eee nasıl olmuş? Yani liseli kız diyorsun, ailesi falan inşallah bir şey yapmamıştır ya sonra.Bir hastaneye gelen acil vaka, vajinasında salatalık kırılmış liseli bir kız.
Ay olmuş sanki gibime geldi, ay hadi olmuş olsun inşallah, hortumlar aşkinaAsko dün test yaptım elde erken gebelik testi vardı o an ikinci çizgi çok çok silik çıktı 2 senedir ilk defa silik çizgi gordum bu ay erkende yumurtladim açıkçası erken diye umitlenmiyorum aklima girmeyiniz lütfen
Çok çok istediğim bişi 2 senedir istiyorum öyle diyim hem beklenen hem sürpriz olur benceBeklenen ya da süpriz bir gebelik yoksa baska bir sebep gelmıyor aklıma.
Adamin biri de dötüne cay bardagi sokup bi haftada dolanmisti öyleBir hastaneye gelen acil vaka, vajinasında salatalık kırılmış liseli bir kız.
O zman muhtemel silik cızgı de varmıs daha ne olsun filmler işe yaramıs demekÇok çok istediğim bişi 2 senedir istiyorum öyle diyim hem beklenen hem sürpriz olur bence
Ayy inşallah askoo inşallah olmuştu hortumlar huniler siringalar aklina ne geldiyse onların aşkına birde eklemek gerekirse şeffaf akıntım varAy olmuş sanki gibime geldi, ay hadi olmuş olsun inşallah, hortumlar aşkina
Ama asko adetime 11 gün var cok erken değil mi ben şahsen test bozuktur diye düşündümO zman muhtemel silik cızgı de varmıs daha ne olsun filmler işe yaramıs demek
Olursa haber vee bize deAyy inşallah askoo inşallah olmuştu hortumlar huniler siringalar aklina ne geldiyse onların aşkına birde eklemek gerekirse şeffaf akıntım var
Geçenlerde de vardı böyle bir vaka. Adam hacamata gidiyor, nasıl oluyorsa aynı olay zuhur etmiş çay bardağıyla işte. Sonra ameliyata almışlar tabi acil.Adamin biri de dötüne cay bardagi sokup bi haftada dolanmisti öyle
Onj ben hala anlamadım yani illa sokucan bisey neden cay bardagı hem de camhem fiziksel hem de metaryel olarak daha uygun seyler bulabılırdı aslındaAdamin biri de dötüne cay bardagi sokup bi haftada dolanmisti öyle
Sozde basuruna bardak cekiyomuş, 1 hafta nasi kirilmadi bilmemOnj ben hala anlamadım yani illa sokucan bisey neden cay bardagı hem de camhem fiziksel hem de metaryel olarak daha uygun seyler bulabılırdı aslında
Tamam aşkolar hepinizi etiketlerim gece gece heyecanlandirdiniz beni de ayolOlursa haber vee bize de
Bi hafta tuvaletını de mı yapmamıs öykkk allam ne düzgün bi ansanım maşallah bana hıc böyle seylerim yok aferin banaSozde basuruna bardak cekiyomuş, 1 hafta nasi kirilmadi bilmem
Demek çok kullanılıyor.Lise yıllarımda duymuştum böyle şeyler
Sanırım başka yerden gelmiş lise okumak için, bilmiyorum ailesi duydu mu.Hadi be! Eee nasıl olmuş? Yani liseli kız diyorsun, ailesi falan inşallah bir şey yapmamıştır ya sonra.
Çay bardağı nasıl girdi o daha önemli. Mini olanı var, o bile zor ama.Sozde basuruna bardak cekiyomuş, 1 hafta nasi kirilmadi bilmem
Zuhur eder tabi lönkk diye vakumlarsa yani basuruna da bardak cektırme kardeş ya orası da kalsın bi zahmet hey allamGeçenlerde de vardı böyle bir vaka. Adam hacamata gidiyor, nasıl oluyorsa aynı olay zuhur etmiş çay bardağıyla işte. Sonra ameliyata almışlar tabi acil.
Aynen salatalık bile kendinden utanmistirDemek çok kullanılıyor.
Sanırım başka yerden gelmiş lise okumak için, bilmiyorum ailesi duydu mu.
Çay bardağı nasıl girdi o daha önemli. Mini olanı var, o bile zor ama.
Alisi iyiymiş amcanin heralde yillar icinde gelistirmis kendini bu konudaDemek çok kullanılıyor.
Sanırım başka yerden gelmiş lise okumak için, bilmiyorum ailesi duydu mu.
Çay bardağı nasıl girdi o daha önemli. Mini olanı var, o bile zor ama.
İnşallah rüyama girmez bazen gunduz ne gorduysem ne okuduysam veya izlediysem rüyama girer deZuhur eder tabi lönkk diye vakumlarsa yani basuruna da bardak cektırme kardeş ya orası da kalsın bi zahmet hey allam