- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.103
- 748
- Konu Sahibi Dusuncelkz
-
2 sene gecıktırıyorsa belkı güzellestıtdıgındendirTamam aşkolar hepinizi etiketlerimgece gece heyecanlandirdiniz beni de ayol
Yav ben basur için yapıldığını bile ilk defa duydum. Zaten karşıyım hacamata, bardak çekmeye falan.Zuhur eder tabi lönkk diye vakumlarsayani basuruna da bardak cektırme kardeş ya orası da kalsın bi zahmet hey allam
Laa hahdjkdlsşsAlisi iyiymiş amcanin heralde yillar icinde gelistirmis kendini bu konuda
Sesli güldüm bzbzbzvİnşallah rüyama girmez bazen gunduz ne gorduysem ne okuduysam veya izlediysem rüyama girer de
Aynen asko hep buna tutunuyorum2 sene gecıktırıyorsa belkı güzellestıtdıgındendir
Ya muhtemelen ayni olayi anlatiyoruz biz, basuru bi tarafimdan mi uydurdum acaba diye dusunmuyor degilim, hacamat sülükle yapilmiyo mu, bardak ne alaka ki?Yav ben basur için yapıldığını bile ilk defa duydum. Zaten karşıyım hacamata, bardak çekmeye falan.
Eşim uyuyor sesli gülmemek için kahkahalarımı içime içime saldım nevresımi dişledim ama bu donu islatmama engel olmadı tabiSesli güldüm bzbzbzv
Hacamat bardakla evet eveyYa muhtemelen ayni olayi anlatiyoruz biz, basuru bi tarafimdan mi uydurdum acaba diye dusunmuyor degilim, hacamat sülükle yapilmiyo mu, bardak ne alaka ki?
Neyse en azindan döt ve cay bardagi konusunda hemfikiriz vsvsvsHacamat bardakla evet evey
Hacamat çay bardağı yazınca çıkıyor haberleri acces, bir okusana bardak çekme yazmıyor bendekinde.Ya muhtemelen ayni olayi anlatiyoruz biz, basuru bi tarafimdan mi uydurdum acaba diye dusunmuyor degilim, hacamat sülükle yapilmiyo mu, bardak ne alaka ki?
Evet bi adet çirkin adam dötü ve ince belli cay bardağıNeyse en azindan döt ve cay bardagi konusunda hemfikiriz vsvsvs
Bardak çekme var ya sırta falan çekerler öyle bişi herhaldeYa muhtemelen ayni olayi anlatiyoruz biz, basuru bi tarafimdan mi uydurdum acaba diye dusunmuyor degilim, hacamat sülükle yapilmiyo mu, bardak ne alaka ki?
Ben hacamati basuruna bardak cekmis gibi resetleyip uydurmusum şekerim, gb düşük bende birazHacamat çay bardağı yazınca çıkıyor haberleri acces, bir okusana bardak çekme yazmıyor bendekinde.
Maalesef ben kolay unutamıyorum genel olarak. Muhtemelen bunu da unutamayacağım.Ben hacamati basuruna bardak cekmis gibi resetleyip uydurmusum şekerim, gb düşük bende biraz
Hangi birini unutsun bu gözler neler okuduNeyse kızlar ben yatıyorum hepinize iyi hunilerhepinize iyi geceler öpüyorum sizleri inşallah rüyamda görmem bugün yaşananları beynim siler inşallah
Bende de yeriniz çok ayrı Mune, mavinize kurban.Ben de yatiyorum kizlar, ayrica Munecim seni cok seviyoruz , iyi ki varsin, sen kalbimizdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?