- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Dusuncelkz
-
İcatlı bütün konulardan haberin var bacım ben çok geri kalmışımBiri de evde şırınga ile aşılama yöntemi diye bı konu açmıştı onu unutmayalim ayıp olmasin
İcatlı bütün konulardan haberin var bacım ben çok geri kalmışımne kadar düz bir hayatımız varmış bizim eşime üzüldüm şu an
Yaa işte millet neler neler deniyor bı biz geri kaldıkİcatlı bütün konulardan haberin var bacım ben çok geri kalmışımne kadar düz bir hayatımız varmış bizim eşime üzüldüm şu an
Gercek mi la buYani iyi ki bir şey olmamış. Rahim ağzına falan zarar vermemişler. Huniydi, bahçe hortumuydu derken bir sürü yabancı cisim yani.
CiddiymişŞırınga ile hamilelik
Merhabalar kızlar aranızda şırınga ile hamile kalma yöntemini deniyen var mıwww.kadinlarkulubu.com
Alternatif tıpGercek mi la bu
Bizde gri plastikten borular olurdu, keser onu kullanırdık. Kağıtları külah yapar, birbirimize üflerdik.Geliştirmişlerdir illaki tükenmez kalem içini alıp kagıt üflerdık öyle bi detay beklıyorum acıkcası
Ciddiymişo değil de o kadar malzemeyi nasıl içi alıyor bu milletin, mübarek sanki garnizonun kileri
Bak şimdi deli deli fikirler geldi aklımaBizde gri plastikten borular olurdu, keser onu kullanırdık. Kağıtları külah yapar, birbirimize üflerdik.
Hiç yaratıcı değil ama.Yok yere yemin etme evladım, çarpılırsın.
Gerçi hormonlar çarpmış çarpacağı kadar. Kadınlara özel bir foruma üye olup, konulu film senaryosu yazmışsın, daha ne kadar çarpılacaksın?
Valla kadın vajinismusmuş sistercığım. Altı yıldır seks yapamamışlar. Ama çocuk olsun istemişler, çünkü etraftan laf ediyorlarmış. Bunlar da hortumu huniye bağlamışlar.Gercek mi la bu
Napiyo kamyonla mi gelip bosaltiyo spermiAlternatif tıp
Aynı şey benim de aklıma geldi.Bak şimdi deli deli fikirler geldi aklıma
Yapmayın gözünüzü seveyim bide siz icat çıkartmayın başımızaAynı şey benim de aklıma geldi.Acaba aynı mı ki?
İnanmadim ben, kimse bunu anlatan, uygulamali video cekip koysun buraya, belgeyle gelsinValla kadın vajinismusmuş sistercığım. Altı yıldır seks yapamamışlar. Ama çocuk olsun istemişler, çünkü etraftan laf ediyorlarmış. Bunlar da hortumu huniye bağlamışlar.Gerisini biliyorsun işte. Bir sene denemişler, olmuş çocuk işte.
Bu detay benim daha cok ilgimi cekti bu bolluğun bereketin kaynagı nedir acep? Rahme gıdene kadar bi cıncık bişey ya kalır ya kalmaz yawNapiyo kamyonla mi gelip bosaltiyo spermivay anasini, fil hortumundan su fiskirtiyo mübarek tazyiğe, bolluga gel
Aynıysa eyvahAynı şey benim de aklıma geldi.Acaba aynı mı ki?
:) Uygulamak için değil canım, maksat literatüre yeni yöntemler eklemek.Yapmayın gözünüzü seveyim bide siz icat çıkartmayın başımıza
:) Valla ben de bu gadınların yalancısıyım. Yapmış dediler, ben de inandım.İnanmadim ben, kimse bunu anlatan, uygulamali video cekip koysun buraya, belgeyle gelsin
Çıkacak artık mecburuz kafamda cok değişik türlü mıtfak gereçli figürler varYapmayın gözünüzü seveyim bide siz icat çıkartmayın başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?