- Konu Sahibi Dusuncelkz
Efsane ban yememek için söylemiyorum.Aynıysa eyvah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efsane ban yememek için söylemiyorum.Aynıysa eyvah
Ya 1 yıl denemisler ayrıntısıyla anlatmış yeri gelmiş. Sadece huni kullanmışlar hortum yok keramet bence huni deymisİnanmadim ben, kimse bunu anlatan, uygulamali video cekip koysun buraya, belgeyle gelsin
Aşk olsun buna alındım insancıklar ayrıntılarına kadar anlatmışlar bizde onlarin yalancısıyiz:) Uygulamak için değil canım, maksat litaratüre yeni yöntemler eklemek.
:) Valla ben de bu gadınların yalancısıyım. Yapmış dediler, ben de inandım.
İşte strec bu konuda da sahneye cikti.Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik
Ambalaj bandı daha sağlam sabitlerdi bence.İşte strec bu konuda da sahneye cikti.
Huni muni deli bence bunlar, hortumla cocuk mu olur be, yemis o sizi adamin niagara şelalesi olmasi lazim hortumda ilerleyip rahme varabilmesi icinYa 1 yıl denemisler ayrıntısıyla anlatmış yeri gelmiş. Sadece huni kullanmışlar hortum yok keramet bence huni deymis
Ya hijyen acisindan streç kullanmislari sankiAmbalaj bandı daha sağlam sabitlerdi bence.
Çocuk sormaz inşallah büyüyünce baba ben nasıl oldum falan.Ancak dediğim gibi ben yapmadım bıraktım artık eşimin de benim de pskolojimiz bozulmuştu ve sanırım bu hayata alışmıştık...Neyse tabi 6.yila dönünce herrrrkesten çocuk baskıları dayanılmaz hale geldi...Biz ise belki güleceğiniz yok artık diyeceğiniz bir buluşa imza attık Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...Şuan 8haftalik hamileyim...Dipnot olarak şunu da söyleyeyim en ileri derecedeki vajinismuslular bile yapabilir çünkü parmak egzersizleri sonrası bu hortumu alabilirler.Ve şunu ayrıca belirtmek istiyorum ki tabi ki tedavi olanlar olsun veya bunu yenmek isteyenler bunu yensin öncelikle sonrasında hamile kalsın...Ancak benim gibi olan o kadar çok vajinismuslu var ki artık bı çocuk olsun da milletin ağzı kapansın diyenler için yazmak istedim bunları..
Tüp bebek gibi, hortum bebek.Huni muni deli bence bunlar, hortumla cocuk mu olur be, yemis o sizi adamin niagara şelalesi olmasi lazim hortumda ilerleyip rahme varabilmesi icin
Hortum bu olabilir bence uzun hortum düşünmeyin hemenHuni muni deli bence bunlar, hortumla cocuk mu olur be, yemis o sizi adamin niagara şelalesi olmasi lazim hortumda ilerleyip rahme varabilmesi icin
Ben de sabitlemek için anladım yani.Ya hijyen acisindan streç kullanmislari sanki
Bence kendileri anlatır ben o potansiyeli görebiliyorum onlarda yüz yılın icadı diyeÇocuk sormaz inşallah büyüyünce baba ben nasıl oldum falan
Patentini alalım calıverirler bakEfsane ban yememek için söylemiyorum.
Kocamizi sorgulamayiz bence ben ara sıra hissederim de bazen hissetmiyorumÜlen benim kocam mi anormal acaba, elin adami tazyikle duvarlari delmis
Ay bi de ayagindan tutup salliyomuymus gdggsgsgs öldüm şu anTüp bebek gibi, hortum bebek.
Bence tıpta çığır açan bir buluş. El değmeden steril kosullarda hamilelik.
Tek sıkıntı ayaklardan tutup sallanılmak ama değer
:) He madalya bile verirler kesin. Kafamıza birer huni geçirir gezeriz artık.Patentini alalım calıverirler bak
Hea boyle hortum diyosun, bahçe hortumu gibi düsunmustum ben, bizde ki hortum 4 5 metre vardir bsbsvsbsHortum bu olabilir bence uzun hortum düşünmeyin hemen
Ben bunu nasıl kacırdım uleee fortum bebekTüp bebek gibi, hortum bebek.
Bence tıpta çığır açan bir buluş. El değmeden steril kosullarda hamilelik.
Tek sıkıntı ayaklardan tutup sallanılmak ama değer