• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle sevistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah trollün bile zekisini versin.
Bah hele bah etiketlere bah.
Başlık da aynı bk.
Ya bu kadar telaffuz ettiğin yetmez, tişört bastırt "Kuzenle seviştik" diye.
Hatta şey ya, belediye hoparlöründen ilan ettir.

Bi de aramızdaki şey ne diye sormaz mı, kız aranızdaki şeye prezervatif deniyor. Başka bi şey yok aranızda maaşallah çıbıldanılmış.

:) Uygulamak için değil canım, maksat litaratüre yeni yöntemler eklemek.

:) Valla ben de bu gadınların yalancısıyım. Yapmış dediler, ben de inandım.
Aşk olsun buna alındım insancıklar ayrıntılarına kadar anlatmışlar bizde onlarin yalancısıyiz 😁😁😁

Ya 1 yıl denemisler ayrıntısıyla anlatmış yeri gelmiş. Sadece huni kullanmışlar hortum yok keramet bence huni deymis 😁😁😁
Huni muni deli bence bunlar, hortumla cocuk mu olur be, yemis o sizi 🤔 adamin niagara şelalesi olmasi lazim hortumda ilerleyip rahme varabilmesi icin

.Ancak dediğim gibi ben yapmadım bıraktım artık eşimin de benim de pskolojimiz bozulmuştu ve sanırım bu hayata alışmıştık...Neyse tabi 6.yila dönünce herrrrkesten çocuk baskıları dayanılmaz hale geldi...Biz ise belki güleceğiniz yok artık diyeceğiniz bir buluşa imza attık😅 Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordum😅neyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...Şuan 8haftalik hamileyim...Dipnot olarak şunu da söyleyeyim en ileri derecedeki vajinismuslular bile yapabilir çünkü parmak egzersizleri sonrası bu hortumu alabilirler.Ve şunu ayrıca belirtmek istiyorum ki tabi ki tedavi olanlar olsun veya bunu yenmek isteyenler bunu yensin öncelikle sonrasında hamile kalsın...Ancak benim gibi olan o kadar çok vajinismuslu var ki artık bı çocuk olsun da milletin ağzı kapansın diyenler için yazmak istedim bunları..
Çocuk sormaz inşallah büyüyünce baba ben nasıl oldum falan 🤣

Huni muni deli bence bunlar, hortumla cocuk mu olur be, yemis o sizi 🤔 adamin niagara şelalesi olmasi lazim hortumda ilerleyip rahme varabilmesi icin
Tüp bebek gibi, hortum bebek.
Bence tıpta çığır açan bir buluş. El değmeden steril kosullarda hamilelik.
Tek sıkıntı ayaklardan tutup sallanılmak ama değer :KK200:

Hortum bu olabilir bence uzun hortum düşünmeyin hemen 😁😁😁

Eklentiler

• IMG_20210825_024205.jpg
    IMG_20210825_024205.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 23
Tüp bebek gibi, hortum bebek.
Bence tıpta çığır açan bir buluş. El değmeden steril kosullarda hamilelik.
Tek sıkıntı ayaklardan tutup sallanılmak ama değer :KK200:
Ay bi de ayagindan tutup salliyomuymus gdggsgsgs öldüm şu an 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back