Kuzenimle sevistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vayy anasini fantezi firsatini kacirmisim nabiyordum la ben o ara ha tabi çamaşır bulaşık

Anam burada dertli kadınlar var, fantezi yapmak için çok yanlış bir platform. Evde prezervatif varıdr inşallah , gerçi siz buz dolabı poşeti taksanız da olur. Nasılsa yakında sürtünüp hamile kalacaksınız. Hadi gene iyisiniz size bir sonra ki bdv konusu için fikir verdim

masumlar apartmanı safiye

bal reklamı gibi yazmış resmen

Kimse inanmamış ama benim de lise sonda bir arkadaşım benzer senaryoları teyze oğluyla yaşamıştı. İkisinin de sevgilisi vardı. Hatta bizim kızın sevgilisi sınıf arkadaşımızdı. Boynundaki kızarıklıkları kapatmak için boğazlı bir şeyler gitmeye çalışıyordu.
Tabii bize grinin elli tonu tadında keşiflerini anlatıyordu. Biz yapma etme dedik ama üniversitedeyken teyze oğluyla nişanlandılar. Şimdi evliler. Çocukları var mı bilmiyorum ama kardeş kardeşe sayılırken yaşanan tüm iğrençlikleri geçtim akraba evliliğinden olan çocukların riski ortaydayken bu durumu aklım almıyor.
O yüzden inşallah ergen birinin sapkın bir senaryosudur diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…