- 19 Aralık 2014
- 5.863
- 1
- 48.003
- 748
- Konu Sahibi Dusuncelkz
-
kötü niyetle sormadım, siz açıkça yazınca ben de merak ettim,ondan :)İptal oldu zaten Otrera. :)
Ama huni ve hortumla adamlar aşılama yapmış doktor hanım. Ne diyorsunuz?
Evet pipiyi strecliyormus. Hatta strec filmi tek kullanimlik ziyan etmeyin, yikayip kullanabilirsiniz demisti. Unutamıyorum zihnime kazindi.
evet bu gecenin mesaisi de belli oldu…bu konuyu bulup okumak sart artik ahajahajshsjsh
Acaba kondom kullandılar mı? Yoksa kuzen bi an cebınden aleminyum folyodan yapılmış bi pipi kabı mı cıkardı?Ay cok guldum basimiza bir is gelmese bari.
Konuya doneyim demek Grinin 50 Tonu'nda seviştiniz he mi?
bööğkkk iğrenççççEvet pipiyi strecliyormus. Hatta strec filmi tek kullanimlik ziyan etmeyin, yikayip kullanabilirsiniz demisti. Unutamıyorum zihnime kazindi.
Olay spontane gelişmiş, sanmam yani korunduklarını. Çocuğun odasına girmiş, film açmışlar falan.Acaba kondom kullandılar mı? Yoksa kuzen bi an cebınden aleminyum folyodan yapılmış bi pipi kabı mı cıkardı?
He iyi bariOlay spontane gelişmiş, sanmam yani korunduklarını. Çocuğun odasına girmiş, film açmışlar falan.Tabi çocuk çekmecesinde saklamıyorsa bir kutu. Gerçi mutfaktan bir koşu streç alabilirlermiş ama.
Huni kullan aplam huni hunibööğkkk iğrenççççyıkayıp kullancaz bi de iyi ablanın içinde kalmamış, hem ben yemeklere bile temas ettirmem abla maşallah içine alcak kadar koca yürekliymiş daha streç falan kullanamam
S sassyassyy ben buldum heheBulursan at bana
Tavsiyem cinsellik için bi strec folyo ayarlayin her sefer temizeyip onu kullaninCinsellik uzmanlarının bir kitabını okumuşum denedim gayet ferah oldu..Bunu fantazi olarak öneriyorlar Kare kesilmiş biraz büyükçe streç en kolay seks oyuncagi işte Sürekli kullan at da yapmayin tabi ki dogada çözünmüyor yika kullan tekrar yıka bitti gitti )
Doğaya saygısındanmış yaaaaa minnoşummm
sabahtan beri sacma sapan kombinasyonlar deniyorum search kisminda hajaahjaahja strec folyo ne yahu hep strec film diye arattim
Huni hortum ve streç evde aşılama için kullanılan malzemelerHuni ne kız
Beynim yandı bu nasıl iş canlandıramıyorum kafamdaHuni hortum ve streç evde aşılama için kullanılan malzemeler
Biz beynimizde canlandiramiyoruz başkası bunu gerçekleştirip hamile kalmışBeynim yandı bu nasıl iş canlandıramıyorum kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?