- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Dusuncelkz
Huninin vazifesi ne, nerde kullanıyo acaba.. kaç yaşıma geldim cahıl cahıl kalmışımBiz beynimizde canlandiramiyoruz başkası bunu gerçekleştirip hamile kalmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huninin vazifesi ne, nerde kullanıyo acaba.. kaç yaşıma geldim cahıl cahıl kalmışımBiz beynimizde canlandiramiyoruz başkası bunu gerçekleştirip hamile kalmış
@sassyassyy ben buldum hehe
.Ancak dediğim gibi ben yapmadım bıraktım artık eşimin de benim de pskolojimiz bozulmuştu ve sanırım bu hayata alışmıştık...Neyse tabi 6.yila dönünce herrrrkesten çocuk baskıları dayanılmaz hale geldi...Biz ise belki güleceğiniz yok artık diyeceğiniz bir buluşa imza attık Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...Şuan 8haftalik hamileyim...Dipnot olarak şunu da söyleyeyim en ileri derecedeki vajinismuslular bile yapabilir çünkü parmak egzersizleri sonrası bu hortumu alabilirler.Ve şunu ayrıca belirtmek istiyorum ki tabi ki tedavi olanlar olsun veya bunu yenmek isteyenler bunu yensin öncelikle sonrasında hamile kalsın...Ancak benim gibi olan o kadar çok vajinismuslu var ki artık bı çocuk olsun da milletin ağzı kapansın diyenler için yazmak istedim bunları..Huninin vazifesi ne, nerde kullanıyo acaba.. kaç yaşıma geldim cahıl cahıl kalmışım
Kopyala yapıştır yaptım konu sahibinin konusunuHuninin vazifesi ne, nerde kullanıyo acaba.. kaç yaşıma geldim cahıl cahıl kalmışım
Yani sanarsın günde bi paket prezervatif bitiriyor yaw haftada 2 bilemedin 3 prezervatifin geri dönüşümünü de düşünmesin bi zahmet.Egzotik kolulu kremlerden sürücen de üstüne kare kestıgın strec filmi bi güzel el yordamıylan sarıcan da ooo benim hevesim kacar ne o yaw sigara böregı tarıfı gıbıDoğaya saygısındanmış yaaaaa minnoşummm
Hem kadın seks oyuncağı olarak önermiş, niye şey yapıyorsunuz ki? cıks cıks
Kağıt havlu rulosu varmış bide onu da bulsana
Amme hizmeti böyle olur.Ancak dediğim gibi ben yapmadım bıraktım artık eşimin de benim de pskolojimiz bozulmuştu ve sanırım bu hayata alışmıştık...Neyse tabi 6.yila dönünce herrrrkesten çocuk baskıları dayanılmaz hale geldi...Biz ise belki güleceğiniz yok artık diyeceğiniz bir buluşa imza attık Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...Şuan 8haftalik hamileyim...Dipnot olarak şunu da söyleyeyim en ileri derecedeki vajinismuslular bile yapabilir çünkü parmak egzersizleri sonrası bu hortumu alabilirler.Ve şunu ayrıca belirtmek istiyorum ki tabi ki tedavi olanlar olsun veya bunu yenmek isteyenler bunu yensin öncelikle sonrasında hamile kalsın...Ancak benim gibi olan o kadar çok vajinismuslu var ki artık bı çocuk olsun da milletin ağzı kapansın diyenler için yazmak istedim bunları..
Net sapikmisNişanlım Sapık mı
Arkadaşlar merhabalar siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler var özel konuların paylaşıldığını görünce bu hafta nişanlımla başımdan geçen olayı paylaşmak istedim Geçen yazışıyoruz konu cinselliğe geldi benimde hiç yaşamadığımı biliyor bana kalın mı istersin yoksa ince mi dedi bende...www.kadinlarkulubu.com
Sigara böreği yerken artık aklıma bu gelecek Laylon sağ ol kuzum benim. Ögkk!Yani sanarsın günde bi paket prezervatif bitiriyor yaw haftada 2 bilemedin 3 prezervatifin geri dönüşümünü de düşünmesin bi zahmet.Egzotik kolulu kremlerden sürücen de üstüne kare kestıgın strec filmi bi güzel el yordamıylan sarıcan da ooo benim hevesim kacar ne o yaw sigara böregı tarıfı gıbı
Belki faydalananlar olurAmme hizmeti böyle olur
Beni beğenmedin miAmme hizmeti böyle olur
Koskoca bir yıl huni ve hortum mu yapmışlar?
Telefon vereyim caldirin olm beniEtiket yapmayın banlanırsınız. Konuya üye çağırmak amaçlı etiket yasak
Ayy bunları okumadan ölsem derde düşerdimNişanlım Sapık mı
Arkadaşlar merhabalar siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler var özel konuların paylaşıldığını görünce bu hafta nişanlımla başımdan geçen olayı paylaşmak istedim Geçen yazışıyoruz konu cinselliğe geldi benimde hiç yaşamadığımı biliyor bana kalın mı istersin yoksa ince mi dedi bende...www.kadinlarkulubu.com
İnanamıyorum, vay be ülkemde neler oluyormuş, herkeste bir mucit kafası.Ancak dediğim gibi ben yapmadım bıraktım artık eşimin de benim de pskolojimiz bozulmuştu ve sanırım bu hayata alışmıştık...Neyse tabi 6.yila dönünce herrrrkesten çocuk baskıları dayanılmaz hale geldi...Biz ise belki güleceğiniz yok artık diyeceğiniz bir buluşa imza attık Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...Şuan 8haftalik hamileyim...Dipnot olarak şunu da söyleyeyim en ileri derecedeki vajinismuslular bile yapabilir çünkü parmak egzersizleri sonrası bu hortumu alabilirler.Ve şunu ayrıca belirtmek istiyorum ki tabi ki tedavi olanlar olsun veya bunu yenmek isteyenler bunu yensin öncelikle sonrasında hamile kalsın...Ancak benim gibi olan o kadar çok vajinismuslu var ki artık bı çocuk olsun da milletin ağzı kapansın diyenler için yazmak istedim bunları..
Başka bir platformdaki ımyeh sorusu gibi. O da efsanedir.Nişanlım Sapık mı
Nevresimin bi kısmıni dişlerken yedim galiba ölüzağmmm efsaneeeBeni beğenmedin mi
İnanamıyorum, vay be ülkemde neler oluyormuş, herkeste bir mucit kafası