Kuzenimle sevistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Huninin vazifesi ne, nerde kullanıyo acaba.. kaç yaşıma geldim cahıl cahıl kalmışım
.Ancak dediğim gibi ben yapmadım bıraktım artık eşimin de benim de pskolojimiz bozulmuştu ve sanırım bu hayata alışmıştık...Neyse tabi 6.yila dönünce herrrrkesten çocuk baskıları dayanılmaz hale geldi...Biz ise belki güleceğiniz yok artık diyeceğiniz bir buluşa imza attık Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...Şuan 8haftalik hamileyim...Dipnot olarak şunu da söyleyeyim en ileri derecedeki vajinismuslular bile yapabilir çünkü parmak egzersizleri sonrası bu hortumu alabilirler.Ve şunu ayrıca belirtmek istiyorum ki tabi ki tedavi olanlar olsun veya bunu yenmek isteyenler bunu yensin öncelikle sonrasında hamile kalsın...Ancak benim gibi olan o kadar çok vajinismuslu var ki artık bı çocuk olsun da milletin ağzı kapansın diyenler için yazmak istedim bunları..

Doğaya saygısındanmış yaaaaa minnoşummm
Hem kadın seks oyuncağı olarak önermiş, niye şey yapıyorsunuz ki? cıks cıks
Yani sanarsın günde bi paket prezervatif bitiriyor yaw haftada 2 bilemedin 3 prezervatifin geri dönüşümünü de düşünmesin bi zahmet.Egzotik kolulu kremlerden sürücen de üstüne kare kestıgın strec filmi bi güzel el yordamıylan sarıcan da ooo benim hevesim kacar ne o yaw sigara böregı tarıfı gıbı

Kağıt havlu rulosu varmış bide onu da bulsana

Amme hizmeti böyle olur

Net sapikmis

Sigara böreği yerken artık aklıma bu gelecek Laylon sağ ol kuzum benim. Ögkk!
Hem ne biliyorsun kız haftada iki olduğunu?

Ayy bunları okumadan ölsem derde düşerdim

İnanamıyorum, vay be ülkemde neler oluyormuş, herkeste bir mucit kafası

Başka bir platformdaki ımyeh sorusu gibi. O da efsanedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…