- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- Konu Sahibi kafasikarisik12345
Allahım sen büyüksün, nolur bu manyak çifte çocuk verme :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülüyorum bir kadın olarak normal değil yaniBizde aynen böyle kalmıştık
mune bi konuda uyarmış, uzun süreli bi ban seni bekliyo diye ondan sormamıştıraynen bende dikkat ettim
lütfen bu tür dualar etmeyin kim olursa olsun doğru değil, haklısınız normali bu durum da çocuk olması doğru olmaz ama Allah bilir bunları.Allahım sen büyüksün, nolur bu manyak çifte çocuk verme :/
Öyle mazositler var malesef.sen karışma bence kötü olan sen olursun.benim dayımda bikere yengemi dövmüştü,herkes dayıma cephe aldı anneannem karını birdaha döversen Hakkımı helal etmem falan diyorduki yengem anneannemin kolunu ittirip kocam değilmi döverde severde vur kocacım sen bakma annene o ne karışır dedi dayımda gördünmü anne halinden memnun,demekki dayak seviyor dedi.bizim ailede yoktur öyle şiddet falan ama kadın mazoşistse demekki
Çünkü bdv'de başka bir konuda Mune'den çok net bir uyarı geldi.aynen bende dikkat ettim
Aynen canım bizde yengem adına üzülüyoruz.o Yüzden yengem yokken bak bir daha şiddet olursa seninle gercekten konuşmayız vs diye diye simdi şiddet uygulamıyor.ama bazen kadınlardada suc var.konu sahibinin kuzeni psikopat onu anladıkta,bile bile dayak yiyen ondan daha psikopat bana göreüzülüyorum bir kadın olarak normal değil yani
Allah akıl fikir versin
bu kadın der yani eşi aldatırsa 'kocam değil mi gönlünü yapar yine dönüp yanıma yatar' diye...
Aynen canım bizde yengem adına üzülüyoruz.o Yüzden yengem yokken bak bir daha şiddet olursa seninle gercekten konuşmayız vs diye diye simdi şiddet uygulamıyor.ama bazen kadınlardada suc var.konu sahibinin kuzeni psikopat onu anladıkta,bile bile dayak yiyen ondan daha psikopat bana göre
Evet kendine Kıymet vermezsen kimse sana Kıymet vermez.yengemi sevmem ama nihayetinde bi kadın ve hiçbir kadın Şiddeti haketmez,ne olursa olsun.Allah herkese merhametli bir vicdan nasip etsinkendini hiç sevmiyor hiç değer vermiyor belli ki ama siz en doğrusunu yapmışsınız.
keşke herkes bu kadar duyarlı olsa...
Evet kendine Kıymet vermezsen kimse sana Kıymet vermez.yengemi sevmem ama nihayetinde bi kadın ve hiçbir kadın Şiddeti haketmez,ne olursa olsun.Allah herkese merhametli bir vicdan nasip etsin
Çünkü bdv'de başka bir konuda Mune'den çok net bir uyarı geldi.