kuzenimin 17 yaşındaki eşi

Ay okurken içim şişti:mad: Kuzenin dağdan mı indi ???? Allah düşmanımın başına vermesin öyle koca , kızda pek akıllı sayılmaz gerçi... :KK61:

Sado-mazo takiliyorlar iste :KK14:
Ben acimiyorum boyle kizlara, zorla evlendirilmis degil, zevk aliyor yasadiklarindan, hic bulasmayin ne hali varsa gorsun.

Öyle mazositler var malesef.sen karışma bence kötü olan sen olursun.benim dayımda bikere yengemi dövmüştü,herkes dayıma cephe aldı anneannem karını birdaha döversen Hakkımı helal etmem falan diyorduki yengem anneannemin kolunu ittirip kocam değilmi döverde severde vur kocacım sen bakma annene o ne karışır dedi :KK53: dayımda gördünmü anne halinden memnun,demekki dayak seviyor dedi.bizim ailede yoktur öyle şiddet falan ama kadın mazoşistse demekki :KK67:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Fazla karışma derim bu durumlara kız memnunsa sesini çıkarmıyorsa kendi bilir kendi kaybeder sen dayanamayıp müdahale edersen sen ne karışıyorsun derler adama durduk yere sen kötü olursun :KK12: Kendi düşen ağlamaz demişler :KK14:

üzülüyorum bir kadın olarak normal değil yani o_O
Allah akıl fikir versin :KK64:

bu kadın der yani eşi aldatırsa 'kocam değil mi gönlünü yapar yine dönüp yanıma yatar' diye... :KK11:
Aynen canım bizde yengem adına üzülüyoruz.o Yüzden yengem yokken bak bir daha şiddet olursa seninle gercekten konuşmayız vs diye diye simdi şiddet uygulamıyor.ama bazen kadınlardada suc var.konu sahibinin kuzeni psikopat onu anladıkta,bile bile dayak yiyen ondan daha psikopat bana göre

Konu fake olsun lütfen..daha şimdi 17 yaşında bir kıza oku diyorduk ki bu aşmış artık. Adam sonradan da yüzünü göstermemiş, en baştan ben manyağım demiş çok net bir biçimde.

Aynen canım bizde yengem adına üzülüyoruz.o Yüzden yengem yokken bak bir daha şiddet olursa seninle gercekten konuşmayız vs diye diye simdi şiddet uygulamıyor.ama bazen kadınlardada suc var.konu sahibinin kuzeni psikopat onu anladıkta,bile bile dayak yiyen ondan daha psikopat bana göre

kendini hiç sevmiyor hiç değer vermiyor belli ki ama siz en doğrusunu yapmışsınız.
keşke herkes bu kadar duyarlı olsa...

Burda göz arda edilen bu kızımız halen ergen oluşu ergenken en kötü kararlar alınır ve aslında o yaşta ne yaptığını bilir ne istediğini , hormonlardan dolayı ama yirmili yaşlarda pişmaanlık başlar ben aslında o kızın annesine kızdım ne yapıp edip onu bu evlilikten vazgeçirmesi gerekirdi , annelere çok iş düşüyor

kendini hiç sevmiyor hiç değer vermiyor belli ki ama siz en doğrusunu yapmışsınız.
keşke herkes bu kadar duyarlı olsa...
Evet kendine Kıymet vermezsen kimse sana Kıymet vermez.yengemi sevmem ama nihayetinde bi kadın ve hiçbir kadın Şiddeti haketmez,ne olursa olsun.Allah herkese merhametli bir vicdan nasip etsin

Valla hic üzülmeyin

Kuzen psikopat manyak onunla bile bile evlenen de tam bi gerizekali

Bulmuslar birbirlerini baska kimseye yazik olmamis en azindan

3 4 seneye kalmaz o kiz 3. Sayfa haberlerine, kuzen de hapise

Saflik yapan yuzunu sonradan goren insanlara uzuluyorum ama boyle bile bile lades diyen aptallara hic uzulemem. Allah akil fikir vermis kullanmayan bu dunyada yasiyo kendi yarattigi cehenneminde

Daha şimdiden şiddeti kabullenip ayrılmıyorsa büyük olasılıkla cinsel birliktelik yaşamışlarıdır ve kuzeninizin kendisini bırakmasından korkttuğu için katlanıyordur.

Başka bir açıklama bulamıyorum bu davranışları kabullenmesine.

X