Karşıma Düzgün Birisi Çıkmaması

Sinirlenip sen salak mısın dedim.
Madem istemiyorsun düzgünce söyleyebilirsin dedim
e 30una gelmissin hala olgun degilsin, sinirlenip "sen salak misin" diyorsun adama.
gayet normal bir aciklama yapmış.
iki gun susup ucuncu gun yazmis ne yapsin adam bir düşünmüş tasinmistir.
su mesajindan sonra "oh iyi oldu bulasmadan kurtuldum" dedigine eminim.
artik 30larindasin, basindan (evlilik denemese de) bir evlilik gecti. gormus geçirmiş birisin. yasinin olgunlugunu al, ani tepkiler verme böyle.
guzel bir iliskin baslasa bile böyle kaybedersin

e 30una gelmissin hala olgun degilsin, sinirlenip "sen salak misin" diyorsun adama.
gayet normal bir aciklama yapmış.
iki gun susup ucuncu gun yazmis ne yapsin adam bir düşünmüş tasinmistir.
su mesajindan sonra "oh iyi oldu bulasmadan kurtuldum" dedigine eminim.
artik 30larindasin, basindan (evlilik denemese de) bir evlilik gecti. gormus geçirmiş birisin. yasinin olgunlugunu al, ani tepkiler verme böyle.
guzel bir iliskin baslasa bile böyle kaybedersin
Bana dürüst ve net olalim dedi olduğun kisiligini göster dedi bende olumlu olumsuz özelliklerinden bahsettim az da olsa.Ben baskın karaktermisim.Eski nişanlısından da bu yüzden ayrılmış.Kendisi de baskinmis.İki baskin karakter bir arada olmazmış.

Baskın dediği ne biliyormusun.Cocuk çok seviyormus bende dedimki bende büyüklerin ismini vermek istemiyorum ya ısrar.edersem beni kiracaksin vs.Yapti olay bundan ibaret.Tutupta her dediğimi yapacaksın demedim.

Bana dürüst ve net olalim dedi olduğun kisiligini göster dedi bende olumlu olumsuz özelliklerinden bahsettim az da olsa.Ben baskın karaktermisim.Eski nişanlısından da bu yüzden ayrılmış.Kendisi de baskinmis.İki baskin karakter bir arada olmazmış.
Baskın dediği ne biliyormusun.Cocuk çok seviyormus bende dedimki bende büyüklerin ismini vermek istemiyorum ya ısrar.edersem beni kiracaksin vs.Yapti olay bundan ibaret.Tutupta her dediğimi yapacaksın demedim.
oyle ya da boyle adam istememis. sen de zaten bayilmamissin. neden cirkinlesiyorsun?
Bir hafta görüştük.Ama şöyle 2 gün boyunca arama ve mesajlarıma dönüş yapmadi.En sonunda da emin değilim demesi ben çıldırttı.
adam emin değilim demis bir haftadan ne diyecekti harikasın, hadi evlenelim mi
iki gün uzun bir sure degil ki. Kestirip atmamis, düşünmüş tasinmis, belki esine dostuna sormus
alt tarafi iki gun
insan gorup hoslanip florte basladigi kisiyle bile ilk haftada iki gun konusmamazlik yapabiliyor. ben kendi sevgilimi hatirliyorum. ilk gun takildik, hoslastik, hatta öpüştük o aksam biyere bileti vardi, benden sonra havaalanina gitti varinca mesaj atmis hic ummadigi bir karsilasma olduguna ve yol boyunca gecirdigimiz günümüzü tekrar tekrar düşündüğüne dair
sonra sen sag ben selamet iki gun konusmadik😅 sonra gittigi yerdeki tatilini vaktinden once bitirip birkac gun daha gorme umuduyla geldi, onun planini bile o iki günlük konusmamanin üstüne yaptik. "tekrar seni gorme sansim olur mu" dedi, "kano sever misin, kano ayarlayabilirim" dedim😂😂
yani demek istedigim opusup iki gun konuşmadık diye (ki ben de aramadim o da. ilk günden pat diye dalasimiz gelmedi) triplensem, sinirlensem falan bilmiyorum iliskimizin devami gelir miydi.
ya da anlayamadığımız-hoslasmadigim yerde o ya da ben "salak mısın" benzeri cumleler kursak.
biraz sakin ol.
o sinirlerine hakim olamama, kustah konusmalar falan ergenlik asklarinda, yirmilerin basinda güzel. bu saatten sonra kendi psikolojisi saglam olan kimse böyle tripleri hakaretleri cekemez.
çekeni bulursan da kendi zaten toksiktir, kendine saygisi yoktur- oylesinden sen kac.
mutlu olmak istiyorsan da ani tepki vermeden önce sadece birkac saniye "bana yakisan bu mu" diye düşün

Ben işyerimde iş arkadasimin vasıtası ile bir kişi ile tanıştım.Esinin akrabasıymış. İlk başta olumlu idi. Sıkıntı yoktu.Hatta bana dürüst net ol olduğun gibi gözük dedi.Sadece bir hafta telefonda mesajlastik.O işyerinden raporluydu.
En azından beğenmezsem bile tanışıp çay kahve içmek istiyordum.Tip olarak beğenmemiştim de.Konusmasi falan olgundu.

Her neyse biz iş arkadaşımızın kına gecesine gittik.Grup halinde orada saatlerce mesaj atmadı.Telefonumu arkadaşımın arabasında unuttum.Dedi ve tekrar 2 gün boyunca benimle iletişime geçmedi.İlk başta sinir oldum sonra belki gene birşeyler olmuştur dedim bugün tanıştıran kişiye söyledim hemen bana attığı mesaj şu

Senin hakkında düşündüm.Baskin bir karaktersin bende öyleyim ikimiz anlasamayiz.Sinirlenip sen salak mısın dedim.
Madem istemiyorsun düzgünce söyleyebilirsin dedim ki.Bu adam çocuk değil 37 yaşında 38'ine girecek yakında. Tanıştıran kişi bile bana hak verdi.Hatta eşim dedi biz karışmayalim demiş.İkisi tanissinlar demekki adam kuzenimin ne olduğunu biliyor.Ve çok efendi görüntüsü vardı.Demekki öyle değilmiş.O kadar sinir oldum ki.
Adamın sana günlerce yazmamasından istemediğini anlamayıp bir de hakaret mi ettin?

Ghostlamak hoş değil tabi ama bazen kırmamak için yapılıyor, anlamak lazım. Sana ısınamamış olabilir. Sen de tipini beğenmemişsin işte. Niye umursuyorsun ki?

Salak misin demeniz komik olmus haketmis de ama ben seyi merak ettim , 2 gun hic iletisim kurmayinca size zaten benimle olmak istemiyor dusuncesi gelmedi mi niye 2 gun boyunca ulasmaya calistiniz ki kaldi ki sizde fiziksel olarak begenmemissiniz zaten

Ben işyerimde iş arkadasimin vasıtası ile bir kişi ile tanıştım.Esinin akrabasıymış. İlk başta olumlu idi. Sıkıntı yoktu.Hatta bana dürüst net ol olduğun gibi gözük dedi.Sadece bir hafta telefonda mesajlastik.O işyerinden raporluydu.
En azından beğenmezsem bile tanışıp çay kahve içmek istiyordum.Tip olarak beğenmemiştim de.Konusmasi falan olgundu.

Her neyse biz iş arkadaşımızın kına gecesine gittik.Grup halinde orada saatlerce mesaj atmadı.Telefonumu arkadaşımın arabasında unuttum.Dedi ve tekrar 2 gün boyunca benimle iletişime geçmedi.İlk başta sinir oldum sonra belki gene birşeyler olmuştur dedim bugün tanıştıran kişiye söyledim hemen bana attığı mesaj şu

Senin hakkında düşündüm.Baskin bir karaktersin bende öyleyim ikimiz anlasamayiz.Sinirlenip sen salak mısın dedim.
Madem istemiyorsun düzgünce söyleyebilirsin dedim ki.Bu adam çocuk değil 37 yaşında 38'ine girecek yakında. Tanıştıran kişi bile bana hak verdi.Hatta eşim dedi biz karışmayalim demiş.İkisi tanissinlar demekki adam kuzenimin ne olduğunu biliyor.Ve çok efendi görüntüsü vardı.Demekki öyle değilmiş.O kadar sinir oldum ki.
Hiç sinirlenme kurtulmuşsun gibi düşün. Büyük ihtimalle arayışta olan bir erkek senin dışında başka biri var senden giden ilgi ona gitmiştir.

En basında bıtmesı daha ıyı olmuş

Bende ona sen evlenipte milletin başını yakma dedim.

Ben birde çok kötü nisan tecrübesi geçirdim.Boyle insanlar karşıma çıktıkça deli oluyorum. Zaten ben onu beğenmemiştim de
Adama söylediğiniz söz hiç hoş olmamış. Adam dönüp "ee sen de evlenip, boşanmışsın; keşke sen de adamın başını yakmasaydın vb" dese ne hissederdiniz ?

Siz nişan tecrübesi yaşamadınız; aynı eve girmeseniz de yasal olarak 1 yıldan fazla bir süre evli kaldınız ve sonrasında ayrıldınız.

İnsanları kırmak için olmadık cümleler kurarken 2 kez düşünün.

En son Mgr. s a geçme durumunuz vardı. iş değişikliği yapabildiniz mi ?

Adam düzgünce neden olumsuz olduğunu anlatmaya çalışmış , sen ;" salak mısın ?" Demişsin ,çok da haksız değilmiş.

ilişki gurusu olduğumu iddia edemem
ben de istediğim gibi kişilerle tanışmakta büyük sıkıntı yaşıyorum ama

hakikaten anlamıyorum sizi

şimdi 1 - muhafazakar (güya) çevredesiniz tanıştırıldınız, olayınız işte biraz konuşun görüşün okeyseniz evlenin tadında
değil mi?
o kadar ki çocuklara büyüklerin ismini koyarım koymam (asla sevgili bile lmadığım daha dün 1 bugün 2, birkaç kre mesajlaştığım bi adamla bunu konuşmam mesela, ne alaka?)
yok efendim sen evlenme de kimsenin başına yakma diye çemkirmeler filan
hep evlenme çevresinde dönen bir tanışma şekli zatn

e güzel peki

kadın olan sizsiniz
niye günaydın mesajlarını siz atıyorsunuz?
neden 2 gün yazmayan adama siz ısrar ediyorsunuz?
yahu 38 yaşında tanışıp evlenmeye bi' niyeti olan adam zaten kendisi koşturur. bırakın beğendiyse ilgileniyorsa o koştursun. yok değilse zaten sizin de olayınız bulayım birin evleneyim, sıradakine bakın. niye adama salak diyorsunuz?

dahası
çalışıyorum günde 2-3 kelime mesajlaştık demişsiniz

2) yavv çalıştığınız zaman 3 kelime mesajlaşıp 2 gün de hiç yazışmadıysanız zaten yüzyüze hiç görüşmediyseniz, tüm bunlar nasıl oldu? hangi ara?

X