Bana dürüst ve net olalim dedi olduğun kisiligini göster dedi bende olumlu olumsuz özelliklerinden bahsettim az da olsa.Ben baskın karaktermisim.Eski nişanlısından da bu yüzden ayrılmış.Kendisi de baskinmis.İki baskin karakter bir arada olmazmış.
Baskın dediği ne biliyormusun.Cocuk çok seviyormus bende dedimki bende büyüklerin ismini vermek istemiyorum ya ısrar.edersem beni kiracaksin vs.Yapti olay bundan ibaret.Tutupta her dediğimi yapacaksın demedim.
oyle ya da boyle adam istememis. sen de zaten bayilmamissin. neden cirkinlesiyorsun?
Bir hafta görüştük.Ama şöyle 2 gün boyunca arama ve mesajlarıma dönüş yapmadi.En sonunda da emin değilim demesi ben çıldırttı.
adam emin değilim demis bir haftadan ne diyecekti harikasın, hadi evlenelim mi
iki gün uzun bir sure degil ki. Kestirip atmamis, düşünmüş tasinmis, belki esine dostuna sormus
alt tarafi iki gun
insan gorup hoslanip florte basladigi kisiyle bile ilk haftada iki gun konusmamazlik yapabiliyor. ben kendi sevgilimi hatirliyorum. ilk gun takildik, hoslastik, hatta öpüştük o aksam biyere bileti vardi, benden sonra havaalanina gitti varinca mesaj atmis hic ummadigi bir karsilasma olduguna ve yol boyunca gecirdigimiz günümüzü tekrar tekrar düşündüğüne dair
sonra sen sag ben selamet iki gun konusmadik
sonra gittigi yerdeki tatilini vaktinden once bitirip birkac gun daha gorme umuduyla geldi, onun planini bile o iki günlük konusmamanin üstüne yaptik. "tekrar seni gorme sansim olur mu" dedi, "kano sever misin, kano ayarlayabilirim" dedim
yani demek istedigim opusup iki gun konuşmadık diye (ki ben de aramadim o da. ilk günden pat diye dalasimiz gelmedi) triplensem, sinirlensem falan bilmiyorum iliskimizin devami gelir miydi.
ya da anlayamadığımız-hoslasmadigim yerde o ya da ben "salak mısın" benzeri cumleler kursak.
biraz sakin ol.
o sinirlerine hakim olamama, kustah konusmalar falan ergenlik asklarinda, yirmilerin basinda güzel. bu saatten sonra kendi psikolojisi saglam olan kimse böyle tripleri hakaretleri cekemez.
çekeni bulursan da kendi zaten toksiktir, kendine saygisi yoktur- oylesinden sen kac.
mutlu olmak istiyorsan da ani tepki vermeden önce sadece birkac saniye "bana yakisan bu mu" diye düşün