Eltimle aramdaki problem

Ayyyy yılannnn eltiler ne barışması kızz yolarım seni bak
Uzak dur hele hele hareketlere bak siyah kurdele takmak
Ne kadar uzak mesafe o kadar iyi
Elti diyince olmayan tüylerim bile diken diken oluyo o kadar nefret yanı 🙄
Benim eltimle yıllardır görüşmedik denk gelemiyoruz zaten. Kimse kimseye saygısızlık etmez, görüşmez, iki taraflı sorunda etmeyiz 😅

Aramızda bir kırgınlık veya sorunda yok. Çünkü çok mesafeliyiz 😂 En büyük artı ise bunu ikimizde takmıyoruz 😅

Benim eltimle yıllardır görüşmedik denk gelemiyoruz zaten. Kimse kimseye saygısızlık etmez, görüşmez, iki taraflı sorunda etmeyiz 😅

Aramızda bir kırgınlık veya sorunda yok. Çünkü çok mesafeliyiz 😂 En büyük artı ise bunu ikimizde takmıyoruz 😅
bu elti ilişkisini beğendim bende böyleyim ama nedense arada takıyorum takmamak en güzeliii sanırımm teşekür ederim ilham oldunuz bana:KK200::halay:

benim de eltim pek dost olunacak bir insan değil ben yok sayıyorum. küs de değilim öyle samimi de değilim. merhaba merhaba bu kadar. aile toplantılarında nasılsın vs denk gelirsek bu kadar bi muhabbetimiz oluyor. bence küs olmak da o insana bi değer biçmek oluyor en güzeli onu herhangi bir insan yerine koymak üzerine de hiç düşünmemek kafayı yormamak.

benim de eltim pek dost olunacak bir insan değil ben yok sayıyorum. küs de değilim öyle samimi de değilim. merhaba merhaba bu kadar. aile toplantılarında nasılsın vs denk gelirsek bu kadar bi muhabbetimiz oluyor. bence küs olmak da o insana bi değer biçmek oluyor en güzeli onu herhangi bir insan yerine koymak üzerine de hiç düşünmemek kafayı yormamak.
bizde nasılsın da yok:anneadayı: bencede en güzeli takmamak ama herzaman yapılması mümkün olmuyor benim açımdan nedense takılıyorum

O esnada benim elti; şuan oğluma bakıyor =)
Eltinizin kayınvalidesinin evinde nasıl davranacağı onun bileceği iş bundan rahatsız olacakta kayınvalidesi ve eltinizin eşi
Siyah kurdeleyle taktığına kadar takılmışsanız bence siz biraz takıntılısınız ve belki de sizde onu rahatsız edecek bir şey yaptınız. Şahsen ben düğünümde kimin ne taktığını sadece unutmamak için deftere yazdım bizde onlara ayıp etmeyelim değerinde hediyeler götürelim diye.. hiç kurdele incelemedim ama meraktan google amcaya çeyrek yazdım siyah kurdaleliler de var mavi kurdaleliler de var.. yani aldığı kuyumcudan denk gelmişte olabilir.

Siz daha yeni tanıştığınız bir insanın hareketlerini ön yargı ile yanlış diye değerlendirip şaak diye suratınızda bu ifadeyi yansıtmış olabilir misiniz. Belki oda buna karşılık size soğuk davranmıştır.
Ha şunu derler kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez derler =)) şimdi ben eltimden razıyım ama istisnalar da kaideyi bozmazmış..

Yargı ve tavır için erkencisiniz. Eşinizin tutumu aile yönlü olursa ilerde aranızda sorunlar yaşanacak belli ki..

Ben seyi merak ettim, esinizin kardesi size ne takti? Mesela o bilezik takip esi (sorunlu olduğunu soylediginiz eltiniz) ayrica çeyrek mi takti? Yoksa kari koca olarak çeyrek mi taktilar sadece?

Yani sizin gibi geleneksel birinin es kardesinden sadece ceyrek altin gelmesine bozulmasi gerekir, diye soruyorum, cunku hali hazirda evliler, yani onlara bilezik duser geleneksel ailelerde.

Bir de dogumda gelen cicegi ezecek kadar kinlenmek evladiniza stres olarak doner, bu elti bu kadar kotuyse birakin ne hali varsa gorsun, bu kadar dert edecek kadar bos vaktiniz olmamali cocuk buyutuyorsunuz sonucta.

Ben seyi merak ettim, esinizin kardesi size ne takti? Mesela o bilezik takip esi (sorunlu olduğunu soylediginiz eltiniz) ayrica çeyrek mi takti? Yoksa kari koca olarak çeyrek mi taktilar sadece?

Yani sizin gibi geleneksel birinin es kardesinden sadece ceyrek altin gelmesine bozulmasi gerekir, diye soruyorum, cunku hali hazirda evliler, yani onlara bilezik duser geleneksel ailelerde.

Bir de dogumda gelen cicegi ezecek kadar kinlenmek evladiniza stres olarak doner, bu elti bu kadar kotuyse birakin ne hali varsa gorsun, bu kadar dert edecek kadar bos vaktiniz olmamali cocuk buyutuyorsunuz sonucta.
Yada belki de hanımefendinin eşi bekarım ayağına eltisine hiçbir şey takmadı ama onlar yine ayıp olmasın deyip bi çeyrek taktılar buda mühim.. mesela benim eşim eltime bir şey takmamış düğünde para harcamış sadece.. ama takı yok.. gençlik tabi..
Biz evlendik eltim ve eşi bana bilezik taktı bütçelerine uygun biraz düşük ayarlı.. hiç yadsımadım onlar yine de büyüklük yaptı sonuçta.. e çocukları var yarın bizde düğünlerine gideceğiz.. tabii ben bunu telafi etmeye çalışacağım.. Hele geçinmenin zor olduğu günlerde eş dostun hediyeleri ciddi yardımcı oluyor çünkü..

Yada belki de hanımefendinin eşi bekarım ayağına eltisine hiçbir şey takmadı ama onlar yine ayıp olmasın deyip bi çeyrek taktılar buda mühim.. mesela benim eşim eltime bir şey takmamış düğünde para harcamış sadece.. ama takı yok.. gençlik tabi..
Biz evlendik eltim ve eşi bana bilezik taktı bütçelerine uygun biraz düşük ayarlı.. hiç yadsımadım onlar yine de büyüklük yaptı sonuçta.. e çocukları var yarın bizde düğünlerine gideceğiz.. tabii ben bunu telafi etmeye çalışacağım.. Hele geçinmenin zor olduğu günlerde eş dostun hediyeleri ciddi yardımcı oluyor çünkü..
Yani evet, sizin eklediginiz detayda olabilir.

Siyah kurdele ve ceyrek konusunun "matem" imasindan ziyade baska bir alt yapısı olabilir.

"Senin esin takmadi ama biz taktik" gibi

Siyah olmasi da muhtemelen kotu / matem / beddua vs degil de dikkat ceksin diyedir, sorulsun konusulsun da neden ceyrege tenezzul ettigimiz bilinsin diyedir, tabi bu benim dusuncem.

Yani bence olay konu sahibine sifirdan kin duymak degilde konu sahibinin eşiyle alakali.

bu elti ilişkisini beğendim bende böyleyim ama nedense arada takıyorum takmamak en güzeliii sanırımm teşekür ederim ilham oldunuz bana:KK200::halay:
Çok önce bir denk geldik, sohbeti sarmadı (kocam şöyle, kv. Böyle) bu tarz muhabbetleri sevmiyorum dedim. Kendi ağzıyla "Okumuş insansın, kaynımda öyle amaaan sen de haklısın, sizin dertler daha entel" dedi 😂😂 güldüm ben de.

Yani o da dertlenmedi, ben de. Sonuç olarak usulen eltiyiz, bana bir kötülüğü olmadı. Takılmama konusunda çok uyuştuk 😂

anladım o zaman haklısınız. bende aynı durumu yaşadım da o yüzden sordum. bizimde arayıp onlara söylememizi beklemişler il dışında abisi ve ablası ama ablası sürekli arar sorar gün aşırı görüşür özellikle kardeşi ile ona söylemiş. neymiş biz onlardan saklamışız hayırlı olsuna aramadılar. benden onun üzerine iyice kopardım ipleri. kv hasta bu ara sık geliyorlar geldiklerinde merhaba merhaba o kadar.
Siz de onlardan mı saklamıştınız ?

yoo benim onlarla çok iletişimim olmadığı için paylaşma gibi bir durumumda olmaştı. eşimde abisi ile samimi değil ama hamilelik olayı ailede kaos oldu nedense.
Yani iletişim olmadığından ötürüyse bişey diyemiyorum lakin kasıtlı söylemediyseniz onlarında söylememesi normal valla anlamıyorum bu çocuk doğurunca ne oluyor ilk doğuran onlr mı anlamsız tripler

Yani iletişim olmadığından ötürüyse bişey diyemiyorum lakin kasıtlı söylemediyseniz onlarında söylememesi normal valla anlamıyorum bu çocuk doğurunca ne oluyor ilk doğuran onlr mı anlamsız tripler
aslında ondan önce onlarla küstük onlar bayramda bulunduğumuz ile geldiler bizde o bayram tatile gittik diye döndüğümüzde resmen abisi eşimin üzerine yürüdü. olaylar olaylar. sonrasında iletişim sıfırlandı nasıl söyleyeceğim ki zaten ben o dk sildim onları bunlardan abi yenge olmaz dedim.

aslında ondan önce onlarla küstük onlar bayramda bulunduğumuz ile geldiler bizde o bayram tatile gittik diye döndüğümüzde resmen abisi eşimin üzerine yürüdü. olaylar olaylar. sonrasında iletişim sıfırlandı nasıl söyleyeceğim ki zaten ben o dk sildim onları bunlardan abi yenge olmaz dedim.
O zaman siz haklısınız bizde tatilde uğradık öyle bir sohbet esnasında konusu açılınca sordum sohbet olsn diye meraktan falan değil hani ama kadın yok dedi

O zaman siz haklısınız bizde tatilde uğradık öyle bir sohbet esnasında konusu açılınca sordum sohbet olsn diye meraktan falan değil hani ama kadın yok dedi
o şekilde sorulmasına ve hamile olunmasına rağmen neden söylenmez ki tuhaf insanlar cidden. ayrıca sen doğurucan sen bakacan bana göre hava hoş. ama bizde durum farklıydı o yüzden sizin muhabbetinizi merak ettim. değişik işler eş tarafı özelliklede elticilik

o şekilde sorulmasına ve hamile olunmasına rağmen neden söylenmez ki tuhaf insanlar cidden. ayrıca sen doğurucan sen bakacan bana göre hava hoş. ama bizde durum farklıydı o yüzden sizin muhabbetinizi merak ettim. değişik işler eş tarafı özelliklede elticilik
İnan umrumda değildi işte şimdide doğurdu kaynanam aramış babaanne oldum ben diye seviniyor o bile söylemedi hamile olduğunu şimdide niye sevincini paylaşıyorsun benimle

X