Kardeşim evlenmek istiyor

Kardeşime evde baskı kurmuyoruz, annem de babam da onun her istediğini yapar, bir dediğini iki etmez, rahatlıktan yapıyor şuan markette calısıyor,izin günlerinde o çocukla buluşuyor kaç kere karşımıza alıp konuştuk anlamıyor kendime ait bir evim olsun orda yaşamak istiyorum diyor
Zaten hep rahatlıktan oluyor kardeşim oldukça özgürdü istediği saatte eve geliyordu üniversite okuyordu arkadaş ortamının çok etkisi var bırakın yaşayarak öğrensin söyleseniz de dinlemeyecek kardeşiniz de olsa bir yere kadar hayatına müdahale edebilirsiniz reşit olması için az bir zaman kalmış

Hiç değişse eşya paranızı biriktirip öyle evlenin, demeyi deneyin. Akıllarına yatarsa beklerler o arada da ayrılırlar zaten
Bak bu çok mantıklıymış. Babam erkenden evlenmeni istemez masraflarını karşılamaz o zaman düğün ve çeyiz masrafları için para biriktir desin. Onlar biriktirene kadar kırk kez ayrılırlar muhtemelen 😆

Çocuğun ailesi nasıl insanlar. Kavga etmeden sakince konuşabileceğiniz insanlar mı? Belki de kardeşiniz küçüklük hevesiyle uçuyordur, belki çocuk aile tarafından kolayca durdurulabilir. Tabii ailesi sinirliyse bu sefer de çocuk gazı alıp kaçar... Anlayacağınız iş kardeşinizle iletişiminizde bitiyor. Hadi diyelim bu çocuk caydı, bu kız bu psikolojiyle başka birine de yönelmeyecek mi?
Madem bayağı bayağı babanızın kartlarını harcayabilecek durumda ise en azından okula döndürmeye de gücünüz yeter. Bir kursa falan verseniz. Siz bırakıp alırsınız.

Hiç değişse eşya paranızı biriktirip öyle evlenin, demeyi deneyin. Akıllarına yatarsa beklerler o arada da ayrılırlar zaten
Evet bende öyle dedim çeyiz paranı biriktir sonra düşün
Çocuğun ailesi nasıl insanlar. Kavga etmeden sakince konuşabileceğiniz insanlar mı? Belki de kardeşiniz küçüklük hevesiyle uçuyordur, belki çocuk aile tarafından kolayca durdurulabilir. Tabii ailesi sinirliyse bu sefer de çocuk gazı alıp kaçar... Anlayacağınız iş kardeşinizle iletişiminizde bitiyor. Hadi diyelim bu çocuk caydı, bu kız bu psikolojiyle başka birine de yönelmeyecek mi?
Madem bayağı bayağı babanızın kartlarını harcayabilecek durumda ise en azından okula döndürmeye de gücünüz yeter. Bir kursa falan verseniz. Siz bırakıp alırsınız.
Ailesini pek bilmiyorum ama babası hırsızlıktan hapise girmiş üvey babası çok iyiymiş annesi de sessiz sakin biriymiş

X