- 9 Şubat 2010
- 18.031
- 40.440
- Konu Sahibi melisaa3456
Hiç değişse eşya paranızı biriktirip öyle evlenin, demeyi deneyin. Akıllarına yatarsa beklerler o arada da ayrılırlar zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten hep rahatlıktan oluyor kardeşim oldukça özgürdü istediği saatte eve geliyordu üniversite okuyordu arkadaş ortamının çok etkisi var bırakın yaşayarak öğrensin söyleseniz de dinlemeyecek kardeşiniz de olsa bir yere kadar hayatına müdahale edebilirsiniz reşit olması için az bir zaman kalmışKardeşime evde baskı kurmuyoruz, annem de babam da onun her istediğini yapar, bir dediğini iki etmez, rahatlıktan yapıyor şuan markette calısıyor,izin günlerinde o çocukla buluşuyor kaç kere karşımıza alıp konuştuk anlamıyor kendime ait bir evim olsun orda yaşamak istiyorum diyor
Çıraklık eğitimden girmiş olabilir
Bak bu çok mantıklıymış. Babam erkenden evlenmeni istemez masraflarını karşılamaz o zaman düğün ve çeyiz masrafları için para biriktir desin. Onlar biriktirene kadar kırk kez ayrılırlar muhtemelenHiç değişse eşya paranızı biriktirip öyle evlenin, demeyi deneyin. Akıllarına yatarsa beklerler o arada da ayrılırlar zaten
Çocuğun ailesi nasıl insanlar. Kavga etmeden sakince konuşabileceğiniz insanlar mı? Belki de kardeşiniz küçüklük hevesiyle uçuyordur, belki çocuk aile tarafından kolayca durdurulabilir. Tabii ailesi sinirliyse bu sefer de çocuk gazı alıp kaçar... Anlayacağınız iş kardeşinizle iletişiminizde bitiyor. Hadi diyelim bu çocuk caydı, bu kız bu psikolojiyle başka birine de yönelmeyecek mi?
Evet bende öyle dedim çeyiz paranı biriktir sonra düşünHiç değişse eşya paranızı biriktirip öyle evlenin, demeyi deneyin. Akıllarına yatarsa beklerler o arada da ayrılırlar zaten
Ailesini pek bilmiyorum ama babası hırsızlıktan hapise girmiş üvey babası çok iyiymiş annesi de sessiz sakin biriymişÇocuğun ailesi nasıl insanlar. Kavga etmeden sakince konuşabileceğiniz insanlar mı? Belki de kardeşiniz küçüklük hevesiyle uçuyordur, belki çocuk aile tarafından kolayca durdurulabilir. Tabii ailesi sinirliyse bu sefer de çocuk gazı alıp kaçar... Anlayacağınız iş kardeşinizle iletişiminizde bitiyor. Hadi diyelim bu çocuk caydı, bu kız bu psikolojiyle başka birine de yönelmeyecek mi?
Madem bayağı bayağı babanızın kartlarını harcayabilecek durumda ise en azından okula döndürmeye de gücünüz yeter. Bir kursa falan verseniz. Siz bırakıp alırsınız.
Akşam okuluna gidiyor yazmışokulla bir bağı yok ve supermarkette başlıyor. kaldı ki öyle olsa dahi 18 yaş altı b ireyler, ancak veli ya da vasi onayını gösteren bir belge ile sigortalı hale gelebiliyor.
Çocuk değil, çocuğun babasıÇocukta hırsızlığa varana kadar her türlü problem davranış mevcut ama evlenecem diyene kadar kimse bunları ciddiye alıp çocuk için bir şey yapmayı düşünmüyor. Çok enteresan.
Çocuk=konu sahibinin kız kardeşi. Ben sevgilisinden bahsetmiyorum. Kredi kartı çalan kız kardeş. Bu hırsızlık değil mi?Çocuk değil, çocuğun babası
Haklısın pardonÇocuk=konu sahibinin kız kardeşi. Ben sevgilisinden bahsetmiyorum. Kredi kartı çalan kız kardeş. Bu hırsızlık değil mi?
Al bak işte biz bütün dünya kadınlarından değil miyiz? Bizim de beyimiz varBu tespitte benide baz almamış anlaşılan
İttifak olurlar mı bari? Annesi ile anneniz konuşsa.üvey babası çok iyiymiş annesi de sessiz sakin biriymiş
Valla ben de aysenimiyi andım bu kadını okuyunca ne büyük tesadüf jagshajakFerhans bile bu kadar uçamazdı hayretler içerisindeyim.
kardesini buraya gonder, biraz gozu acilsinKardeşim 17 yaşında konuştuğu biri varmış evlenmek istediğini söyledi ciddiye almadık ilk başta ama sürekli aynı şeyleri söylüyor evden kurtulmak istiyorum gece istediğim saatte dişarda gezemiyorum diyo ne yapmalıyız