Karşıma Düzgün Birisi Çıkmaması

İçinde bulunduğumuz şu zamanda erkekler istiyorki kadın kesinlikle çalışsın ! borçlar faturalar sırt sırta verilsin ödensin ama salak olsun vur ensesine ekmeğini al seslenmesin onlar kendi parayı kendi istediği gibi yönetsin. Olaki bir sesin çıksın yada kendince bir fikrine karşı çık farklı öneride bulun sen baskın karaktersin dominantsın güçlüsün! Kımse kusura bakmasın kadınları bu hale onlar getirdi...

ilişki gurusu olduğumu iddia edemem
ben de istediğim gibi kişilerle tanışmakta büyük sıkıntı yaşıyorum ama

hakikaten anlamıyorum sizi

şimdi 1 - muhafazakar (güya) çevredesiniz tanıştırıldınız, olayınız işte biraz konuşun görüşün okeyseniz evlenin tadında
değil mi?
o kadar ki çocuklara büyüklerin ismini koyarım koymam (asla sevgili bile lmadığım daha dün 1 bugün 2, birkaç kre mesajlaştığım bi adamla bunu konuşmam mesela, ne alaka?)
yok efendim sen evlenme de kimsenin başına yakma diye çemkirmeler filan
hep evlenme çevresinde dönen bir tanışma şekli zatn

e güzel peki

kadın olan sizsiniz
niye günaydın mesajlarını siz atıyorsunuz?
neden 2 gün yazmayan adama siz ısrar ediyorsunuz?
yahu 38 yaşında tanışıp evlenmeye bi' niyeti olan adam zaten kendisi koşturur. bırakın beğendiyse ilgileniyorsa o koştursun. yok değilse zaten sizin de olayınız bulayım birin evleneyim, sıradakine bakın. niye adama salak diyorsunuz?

dahası
çalışıyorum günde 2-3 kelime mesajlaştık demişsiniz

2) yavv çalıştığınız zaman 3 kelime mesajlaşıp 2 gün de hiç yazışmadıysanız zaten yüzyüze hiç görüşmediyseniz, tüm bunlar nasıl oldu? hangi ara?
Hem adamı beğenmemiştim diyor hem de mesajlar atıp, peşine düşüyor.

Adam senden korkmuş. Ayrıca adam yazmıyorsa belli ki hoşanmamış niye aracıya söylüyorsun. Bunlar çok çiğ hareketler ya. Adamın peşindesin gibi ki değilsin.

Üç kurusluk görüştüğünuz adam için bu kadar yükselip krizlere girip konu açmanız adamın isabetli bir karar verdiğini gösteriyor. Azıcık kadınlık gurur iyidir, karizmayı kurtarır zira kadınlık karizmanız berbat halde yerlerde .

İçinde bulunduğumuz şu zamanda erkekler istiyorki kadın kesinlikle çalışsın ! borçlar faturalar sırt sırta verilsin ödensin ama salak olsun vur ensesine ekmeğini al seslenmesin onlar kendi parayı kendi istediği gibi yönetsin. Olaki bir sesin çıksın yada kendince bir fikrine karşı çık farklı öneride bulun sen baskın karaktersin dominantsın güçlüsün! Kımse kusura bakmasın kadınları bu hale onlar getirdi...

Valla kanka aynını yazacaktım, tek akıllı bu erkekler mi ... konu sahibesi parasını gelsin elime saysın amma ses seda etmesin demiş adam aklınca tutmayınca da sen baskınsın ben ezilecek büzülecek kadın arıyorum demiş. KOnu sahibesi az bile demiş gerçekten salakça bir yaklaşım :dondurma:

Bir erkek cevap vermiyorsa iki gün ya da fazla bilerek yazmıyordur istemiyordur onu öğrenmiş oldunuz :) ve evet cidden salakmis baskın karaktermissin yani ezecek birini arıyorum seni ezemem😂

X