Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akrabadan uzak dur.Genetik hastalık vs.çok yaygın.Akraba evliliği cinselliği bile etkiliyor.Erkek yaş aldıkça seni kardeşi gibi görmeye başlıyor.Daha sonra yabancı kadınlara cinsel çekim duyuyor.Ayni zamanda akrabalık ilişkileri evliliğe zarar veriyor..

Bakış açınız işte.
Evet bakış açım. Nişanlımı gittim okuduğum üniversiteden buldum, yoklukta kalmış gibi teyze çocuğundan değil çok şükür. Bakış açıma hayranım. Keşke herkes örnek alsa. Kuzenlerimle kardeşiz biz ötesi olamaz. Evlenmek için dünyada bir sürü seçenek var bunu tutup teyze çocuğundan seçenin dünyaya dair bir bakış açısı bile olduğunu düşünmüyorum.

neden yasak olsun ki. herkes kendi fikrini beyan ediyor burda. herkes kimseyi baskılamadıkça, aşağılayıp kendi düşüncesini dikte etmedikçe isteyen istediğini söyler.

Haha hayir evini o okurken yaptilar ayri bir ev

Buna yargılamadan yorum yazamicam üzgünüm. Bebeklerinizin down sendromlu, sma'lı ve birçok genetik hastalıklı olması ihtimali var. Aşk öyle mi? Yerin dibine giresi.

Üni okumak ile ne alak bu. Sorun okumamak mı

Canım bende kuzenim ile evliyim bizde 9 ay içinde evlendik ve hiç tanımıyordum birbirimizi.
Siz kuzeninizi hiç tanımıyormuşsunuz, el gibi tanışıp evlenmişsiniz. Başlık parasının, yabancıya kız gitmesin bakış açısının yok olmaya yüz tuttuğu şu dönemde sizin de kuzeninizle evlenmenize şaşırıyorum ancak evet dinen bir sakıncası yok ve siz kardeş gibi büyümemişsiniz, bu yüzden konu sahibi ile aynı durumda değilsiniz. Ayrıca siz bile akraba ile dünür olmanın zorluklarından, ilişkinize çok karışılmasından şikayetçiyken çocukluğunu birşikte geçirmiş konu sahibinin ensest ilişkinisi neden canla başla savunuyorsunuz? Bu konuda insanlardan eleştiri aldığınız için kuzeniyle evlenen insanların sayısını arttırarak kendinize destekçi mi arıyorsunuz? Tekrar altını çiziyorum, konu sahibi kuzeniyle kardeş gibi büyümüş. Etik olarak doğru mu?

Sizin var sanırım
Var. Nowaybabe

Homo sapiens türünün yakın ve uzak tarihinin hiçbir döneminde popülasyon büyüklüğü 2 bireyden ibaret olmamıştır (kimi zaman binlerce bireyden oluşacak kadar ufak sayılara düşmüş olsa da). Bugüne kadar yapılan "Mitokondriyal Havva" ve "Y Ademi" ile ilgili çalışmalar, insanlığın birbiriyle çift olan iki bireyden var olmadığı bilimsel olarak net bir şekilde göstermektedir.”

Alıntı evrim ağacı. Okuyabilirsiniz hakemli dergilerde yayımlanan bilimsel makaleler de kaynakça kısmında mevcut oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…