- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.688
- 548
- 42
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Evet, genetik hastalık diye birşey var. adamlar bas bas bağırıyor yapmayın diye.Medeniyetsiz olmak akrabam olan biri ile evlenmek mi
Sizin var sanırımBilimsel bir veri var mi elinizde?
Kardeşiniz yoktur inşallah ya sizin gibi zihniyetle kardeş olsam valla korkardım başka gözle bakacak diye.Sığ olan nedir gerçek olan bilgi mi
Tıp denen bir şeyde varEvet, genetik hastalık diye birşey var. adamlar bas bas bağırıyor yapmayın diye.
mesela bugün kuzenine yarin babana, kardesine de bakarsin diyen var. hiç hoş değilAcimasiz kismi nedir ?
Evet var tabi ki akraba evliliginden dogan engelli cocuklari incelerseniz siz de gorebilirsiniz.Sizin var sanırım
Bakış açınız işte.Kardeşiniz yoktur inşallah ya sizin gibi zihniyetle kardeş olsam valla korkardım başka gözle bakacak diye.
Herşey akraba evliliğinden gelmez buda varEvet var tabi ki akraba evliliginden dogan engelli cocuklari incelerseniz siz de gorebilirsiniz.
Dini konulara girmek yasak,bana göre etik değil,hatta iğrenç buluyorum.Saygı da duymuyorum,sene olmuş 2022 hâla daha akraba evliliğini tartışıyoruz burada.Normal birşey olsa,çocukların sakat doğma riski olmaz.bu ensest değil dinen.Allah zaten namahrem olanları söylemiş. demek ki insanın içinde his oluşabilir Allah yasak etmemiş. bunu sanki kardeşle, babayla ilişki gibi gösteriyosunuz. yarın kardeşine babana da bakarsin demek çok ağır. islama inanmıyosanız ona saygı duyuyorum bişi diyemem.
Seviyesizleşmeyin bence ! İslamda amcaoğlu ile evlenilir diyorsanız azcık islam güncellenmelerine bakın fukahaların görüşlerini okuyun, bu dönemde önerilmiyor, aile ve akraba ilişkilerinin sıhhati için . Daha anlatırdım da neyse…Yazma gücün var ortada akılda var yaz bak.
Bakın şimdi akrabaların genleri aynıdır değil mi? Bir hastalık varsa ikisinde de vardır. Az mantıkHerşey akraba evliliğinden gelmez buda var
Evet, genel olarak bunun icin. Bir de diger mezhebi iclerine sokmak istemediklerinden oluyor gordugum kadariyla.Gayet de "mal mülk aile icinde kalsin" diye birbirleriyle evlenen var..
Onların ayrı evi olacağını ayrı hayat kuracaklarını sanmıyorum. Evde onlara da bir oda verirler bitti gitti. Koloni gibi yaşıyorlar ki nişan geçe kalırsa evde huzursuzluk olacak diyebiliyor.Canım bende kuzenim ile evliyimbizde 9 ay içinde evlendik ve hiç tanımıyordum birbirimizi. Seviyor isen herşeyi o an gözün görmüyor değer veriyor ise el üstünde tutuyor ise sorun olmaz ama akraba evliliğin tek kötü tarafı aileler hep karışıyor. Ben iki yıldır evliyim bir birimizi çok seviyoruz ama aile olunca işler bazen değişiyor. Sana tek tavsiyem evlenince ne sen ailene anlat olan şeyleri aranızda nede eşin anlatsın. Ve anlaşın başta ailelerin kimseye karışmaması konusunda onun ailesi sana senin ailen ona ezdirmeyin kendinizi
Başı bacadan çıkmış derler benim memlekette, bence sevgiden ziyade herkes evlendiğine göre bizim de yapmamız lazım, en yakındakina atlayayım gibiHerkes nisanlniyormus beni yillardir seviyormus
Size laf anlatmaya calisan parmaklarimdan özür diliyorum.Herşey akraba evliliğinden gelmez buda var
Tiptan bahsediyoruz,dine ne zaman geldik?bu ensest değil dinen.Allah zaten namahrem olanları söylemiş. demek ki insanın içinde his oluşabilir Allah yasak etmemiş. bunu sanki kardeşle, babayla ilişki gibi gösteriyosunuz. yarın kardeşine babana da bakarsin demek çok ağır. islama inanmıyosanız ona saygı duyuyorum bişi diyemem.
Bir de şu var evet aşık gibi hissediyorum ama cinsel bir şey hissetmiyorumValla teşbihte hata olmaz hani bazı cins hayvanları baba kız beraber büyütüyorlar sonra çiftleştiriyorlar ya bu geliyor benim aklıma. Mide bulandırıcı. İnsan mı kalmadı abi dünyada…
Yemin et
Bence ilk siz yazdıklarınıza bakmalısınız ben gayet seviyeli yazıyorumSeviyesizleşmeyin bence ! İslamda amcaoğlu ile evlenilir diyorsanız azcık islam güncellenmelerine bakın fukahaların görüşlerini okuyun, bu dönemde önerilmiyor, aile ve akraba ilişkilerinin sıhhati için . Daha anlatırdım da neyse…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?