- 14 Kasım 2014
- 2.520
- 4.212
- 333
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Hangi ilişki? Kuzeni olarak mı size değer verdi? Ben yanlış anlamadıysam sizin partner olarak hiç ilişkiniz olmamış ki. Birgün aniden evlenme teklifi etmiş. Size değer verdiği kanaatine nasıl vardınız.Görüstügüm oldu ama mutlu olmadim bana kimse onun kadar deger vermedi
Yahu öz kardeşiyle, öz çocuğuyla cinsellik yaşayan da binlerce insan var. Böyle bir durumu kınayıp iğrenecek misiniz yoksa onlar yapıyosa ben de yaparım mı diyeceksiniz? Vallahi tuhafsınız.Kuzeni ile evlenen binlerce insan varken beni çok acımasizca elestirdiniz
Siz çocukluktan beri aynı sofrada yemek yemediniz mi? Oyunlar oynamadınız mı? Babanız, amcanız çocukken sokağa çıktığınız da sizi birbirinize emanet etmedi mi? Küçükken farklı gözle görmediğiniz kuzeninize sonradan yakışıklı bulup kalbinizin atması size garip gelmiyorsa siz de sorun var. Ben aile dostlarımızın oğullarına bile o gözle bakamam. Bu kadar insan aynı şeyi diyoruz. Siz görmemek de ısrar ediyorsunuz.Kardeş çocuğuyuz
İlla bunu duymak mi istiyorsunuz acaba nasıl var olduk nerden geldik.Şunu normallestirmeye çalışmayin lütfen ya. Kuzenimle evliyim cumlesi bile mide bulandirmaya yetiyor.
Valla teşbihte hata olmaz hani bazı cins hayvanları baba kız beraber büyütüyorlar sonra çiftleştiriyorlar ya bu geliyor benim aklıma. Mide bulandırıcı. İnsan mı kalmadı abi dünyada…Yahu öz kardeşiyle, öz çocuğuyla cinsellik yaşayan da binlerce insan var. Böyle bir durumu kınayıp iğrenecek misiniz yoksa onlar yapıyosa ben de yaparım mı diyeceksiniz? Vallahi tuhafsınız.
O sizin inancınız hanimefendi. Aslında hepimiz akrabayız gibi sığ bir dusunce belirtecekseniz hic zahmet etmeyin. O zaman ensesti de normallestirmis oluyosunuz zira.İlla bunu duymak mi istiyorsunuz acaba nasıl var olduk nerden geldik.
Acimasiz kismi nedir ?doğru olan kuzenlerin kardeş gibi olması ama akraba evliliği kültürümüzde yaygın ve dinen de haram değil. insanları çok acımasızca yargılıyosunuz
Bence buraya hiç girmeyin, ademle havvadan girecek diye uyarmıştı bir arkadaş :)İlla bunu duymak mi istiyorsunuz acaba nasıl var olduk nerden geldik.
Anlatın heleİlla bunu duymak mi istiyorsunuz acaba nasıl var olduk nerden geldik.
Akraba olmasak tamam ama ayni evde olup da evlenmemek sacma diyorAkraba evliliğinin tıbbi sorunlar doğurabileceğini aynı zamanda en ufak aile sorununda ortalığın geriye dönüşü olmayacak daha büyük problemlere sebebiyet vereceğini hatırlatmak isterim.
Bu hatırlatmalarımızın etkisinin olacağını düşünmediğim için alan razı veren razı. Nişan olmadan aile içinde sevgili olarak gezip tozmanıza müsaade mi edecekler sanki? O kadar ısrar kıyamet eden insanı de sevmem ama tercih meselesi.
Sığ olan nedir gerçek olan bilgi miO sizin inancınız hanimefendi. Aslında hepimiz akrabayız gibi sığ bir dusunce belirtecekseniz hic zahmet etmeyin. O zaman ensesti de normallestirmis oluyosunuz zira.
Bilimsel bir veri var mi elinizde?Sığ olan nedir gerçek olan bilgi mi
Yazma gücün var ortada akılda var yaz bak.Anlatın hele
Amca oglunuzun karsi mezhepten bir kizla gorustugunu ogrenen annesinin olaya el atmasi degilse gelin beni bulun. 1’i Tokatli, 2’si Sivasli 3 arkadasimin basina geldi.
Heleki bir tanesinde Adam (!) karsi mezhepten kizla yatti, dunya aleme kizi reklam etti. Annesi kizi istemedi ve teyze kiziyla evlendirdi. Diger ikisi de amca kiziyla evlendiler.
Amca oglunuzun sizi sikbogaz etmesini tahmin etmek guc degil.
Abimin 12 yasinda kizi, kizkardesim 11 yasinda oglu var. Kardes gibi degiller, kardesler.
Katılıyorum size. Benim hala oğluyla aynı yaştayız. Çocukken beraber büyüdük, bayağı bir ev içinde diyebilirim. Beraber azıttık, düştüğümde kaldırdı, ay olarak büyük diye abi bile dedim. Ebeveynimiz kardeş olduğu için benziyorduk bile, ikimizin de saçları kıvırcık mesela. Hadi beni ikna ediverin, bu adamla kardeş gibi bir şey olmadığıma? Büyüdükçe uzaklaştık kabul, ama anılar ve genetik yapımız ortada.Siz çocukluktan beri aynı sofrada yemek yemediniz mi? Oyunlar oynamadınız mı? Babanız, amcanız çocukken sokağa çıktığınız da sizi birbirinize emanet etmedi mi? Küçükken farklı gözle görmediğiniz kuzeninize sonradan yakışıklı bulup kalbinizin atması size garip gelmiyorsa siz de sorun var. Ben aile dostlarımızın oğullarına bile o gözle bakamam. Bu kadar insan aynı şeyi diyoruz. Siz görmemek de ısrar ediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?