Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu ensest değil dinen.Allah zaten namahrem olanları söylemiş. demek ki insanın içinde his oluşabilir Allah yasak etmemiş. bunu sanki kardeşle, babayla ilişki gibi gösteriyosunuz. yarın kardeşine babana da bakarsin demek çok ağır. islama inanmıyosanız ona saygı duyuyorum bişi diyemem.
Dini konulara girmek yasak,bana göre etik değil,hatta iğrenç buluyorum.Saygı da duymuyorum,sene olmuş 2022 hâla daha akraba evliliğini tartışıyoruz burada.Normal birşey olsa,çocukların sakat doğma riski olmaz.

Yazma gücün var ortada akılda var yaz bak.
Seviyesizleşmeyin bence ! İslamda amcaoğlu ile evlenilir diyorsanız azcık islam güncellenmelerine bakın fukahaların görüşlerini okuyun, bu dönemde önerilmiyor, aile ve akraba ilişkilerinin sıhhati için . Daha anlatırdım da neyse…

Canım bende kuzenim ile evliyim 🤣 bizde 9 ay içinde evlendik ve hiç tanımıyordum birbirimizi. Seviyor isen herşeyi o an gözün görmüyor değer veriyor ise el üstünde tutuyor ise sorun olmaz ama akraba evliliğin tek kötü tarafı aileler hep karışıyor. Ben iki yıldır evliyim bir birimizi çok seviyoruz ama aile olunca işler bazen değişiyor. Sana tek tavsiyem evlenince ne sen ailene anlat olan şeyleri aranızda nede eşin anlatsın. Ve anlaşın başta ailelerin kimseye karışmaması konusunda onun ailesi sana senin ailen ona ezdirmeyin kendinizi
Onların ayrı evi olacağını ayrı hayat kuracaklarını sanmıyorum. Evde onlara da bir oda verirler bitti gitti. Koloni gibi yaşıyorlar ki nişan geçe kalırsa evde huzursuzluk olacak diyebiliyor.
Herkes nisanlniyormus beni yillardir seviyormus
Başı bacadan çıkmış derler benim memlekette, bence sevgiden ziyade herkes evlendiğine göre bizim de yapmamız lazım, en yakındakina atlayayım gibi

bu ensest değil dinen.Allah zaten namahrem olanları söylemiş. demek ki insanın içinde his oluşabilir Allah yasak etmemiş. bunu sanki kardeşle, babayla ilişki gibi gösteriyosunuz. yarın kardeşine babana da bakarsin demek çok ağır. islama inanmıyosanız ona saygı duyuyorum bişi diyemem.
Tiptan bahsediyoruz,dine ne zaman geldik?

Valla teşbihte hata olmaz hani bazı cins hayvanları baba kız beraber büyütüyorlar sonra çiftleştiriyorlar ya bu geliyor benim aklıma. Mide bulandırıcı. İnsan mı kalmadı abi dünyada…
Bir de şu var evet aşık gibi hissediyorum ama cinsel bir şey hissetmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back