- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.493
- 43
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Üvey de olsa kızı ama biz kardeş değilizİşte bu çok büyük bir sorun. İnanışı gereği kuzen evliliğini normal görenler oluyor ancak daha önemli olan etik kısım atlanıyor. Olaya sadece genetik üzerinden bakılıyor. Kimisi çocuk sakat doğar diyor, kimisi genetikten değil de süt annenin ortak olmasından dolayı sakat doğum oluyor diyor. Asıl önemli kısım unutuluyor bu tartışma esnasında.
Dinen kimse yiğenin görünüşünü çocuğuna anlatmamalı. Kuzenler yabancı biriymiş gibi haremlik selamlık görüşmeliler. Siz KARDEŞ gibi büyüdüğünüz birisi ile evlendiğinizde kuzeninizle evlenmiş olmuyorsunuz. Etik olarak çok yanlış. Bazı ülkelerin yasalarında üvey kardeşlerin evlenmesi yasak. Genetik bağ yok ama kardeş gibi büyümüşler.
Gelişmiş ülkede doğup büyümek insanı medeni yapmaz. Woody Allen dünyanın saygı duyduğu bir yönetmen ama üvey kızıyla evlendiği için kendisini gördükçe midem bulanıyor.
Acele etme, sabır göstermiyorlarsa bu evliliği haketmiyorlar demektir. Yıllardır birbirini tanımak başka aynı yatağa girecek olmak başka şeyler.Merhabalar, ben normalde Almanya’da yasiyorum su an Türkiye’deyim izinde.
Bu konuda o kadar kafam karisti ki buradan bir tanidigim kadinlar kulübü diye bir site var oraya yaz derdini oraya dök kimse seni tanimaz dedi.
Ben de buraya geldim icimi dökmeye.
Biz Almanya’da amcalarim ile ayni binada yasiyoruz büyük bir binamiz var ortak bahcemiz var. Babam ve amcalarim ortak is yapiyorlar. Yani amcalarim ile hayatimiz tamamen ortak. Hepsi ile aramiz cok cok iyi. Basliga bakarak lütfen farkli düsünmeyin modern bir ailemiz var üc kusaktir Almanya’dayiz. Akraba evliligi mezhebimizde cok annem babam da teyze cocugu. Mezhebimi yazmak istemiyorum herhangi bir tartisma cikmasin gereksiz yere.
Üc amcam var. Bir amcamin bir tane oglu var bu sene okulu bitti. Ben ise pek okumadim acikcasi halam ile güzellik salonu actik. Oraya gidiyorum calismaya. Ben de tek cocuk oldugum için ailem pek istemedi calismami neyse konuya geciyorum.
Amcamin oglu benden bir yas büyük. Ayni evde olmamiza ragmen diger kuzenlerimizle kardes gibi plmamiza ragmen onunla hep mesafeli olduk.
Kuzenim ve amcam yengem dünyanin en tatli iyi insanlari beni el üstünde tutarlar her zaman
Neyse buraya gelmeden yani Türkiye’ye gelmeden kuzenim beni cafeye davet etti ben de sasirdim ama sevindim cünkü cok sevmeme ragmen hep uzak dururdu gidince utana sikila ben uzun zamandir sana asigim falan dedi geciyorum burayi
Aileme söyledim ailem inanmadi saka sandilar ama sonra inandilar basta onay vermeseler de israr edince onayladilar iliskimizi. dedigim gibi beni ondan daha mutlu edecek bir insan yok, öyle mükemmel bir insan yasina ragmen efendi olgun biri meslegi de var.
Yalniz sorun su ki tutturdu hemen bu yaz bitmeden nisan yapalim
Ben ve bütün ailemi karsisina aldi
annem babam asla istemiyor bu kadar hizli. İkiniz de iyi insansiniz ama evlilik baska diyorlar.
Kuzenim de illa bu yaz nisan olacak ne kötülügümü gördün isteyelim seni diyor. Amcamlar da öyle.
Ben kabul etsem ailem de edecek bana birakirlar eninde sonunda.
Evet ben de asik oldum asik olunmayacak biri degil beni yargilamayin lütfen.
Sonradan ayrilsak ailemizin birligi bozulmaz mi diyorum o da bana yillarca tanisan yine ayrilabilirsin diyor.
Bana bir akil verin. İcim kalbim kabul et diyor ama aklim bekle diyor… nisani kabul etmesek evde sogukluk da olacak..
Bende ilk başta istemedim ama bildiğin biri olması bence her zaman iyi bende çok tanımıyordum en fazla hoşgeldin hoşgeldin ama inan ki tanıdık olması bence çok iyi beni hiç ezdirmez ailesine korur savunur el üstünde tutar. İnşallah seninde öyle olur ama biraz daha tanı aileler konusunda en başta anlaşın.
Bunu da üstteki mesajıma alıntılayacaktım, unutmuşum.Kuzenimiz olarak görmüyoruz ki belli yerden sonra
Kardeşsiniz.Üvey de olsa kızı ama biz kardeş değiliz
Aynı soy adını taşıyosunuz yalnız, soydaşsınız sizÜvey de olsa kızı ama biz kardeş değiliz
Kardeş çocuğuyuzKardeşsiniz.
Ensest ya,isteyen gelsin linç etsin burada beni,iğrenç birşey.Öz kardeşinizin çocuğuyla sizin çocuğunuzun evlendiğini hayal edin. İğrenç gelmiyor mu?
Bana geliyor şahsen. Kardeşim ve ben genetik olarak benzeriz, çocuklarımız da benzeyecek. Belki fiziksel olarak bile benzeyecekler. Rezalet ya, utancımdan ölürüm ben. Allah esirgesin.
Onca senelik kardeşinle dünür oluyorsun. O kadar sakil, samimiyetsiz, rezil bir durum ki.Ensest ya,isteyen gelsin linç etsin burada beni,iğrenç birşey.
Kuzeni ile evlenen binlerce insan varken beni çok acımasizca elestirdinizNe desek kabul etmiyorsunuz. Peki mutluluklar size ensest ilişkinizde. Aman ha dikkat edin kardeşlerinize, aile büyüklerinize de kaymasın gönlünüz yanlışlıkla.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bence evlilik için daha erken sizin için .bi anda aşık olup evlencem ben demek akıl karı değil çünkü.ben evleneceğim insanla 6 yıl görüştüm olmadı.siz sırf kuzen diye mi bu kadar güveniyorsunuz. Ya ilerde çocuklarınız hasta doğarsa bunu da düşünmüyorsunuz. Çok yanlış düşünüyorsunuz bence.Birden asik oldum evet
Okumak ve anlamak istediğini yazmışsın çok düşünmeden cevap bulabilirsinizAmcanız ve yengenizle kuracağınız iletişimde bir aracıya mı ihtiyacınız vardı gerçekten ?
Aileler konusunda nasıl bir anlaşmaya varmalılar ? 23 yıllık amcasına mesafe mi koyacak , ne yapacak ?
Şunu normallestirmeye çalışmayin lütfen ya. Kuzenimle evliyim cumlesi bile mide bulandirmaya yetiyor.İnsanların bakış açısı. Değişik bence medeniyeti farklı boyutlarda düşünmek gerek. Kuzenim ile evliyim ve mutluyumhiçte bahsettiğiniz gibide değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?