Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüstügüm oldu ama mutlu olmadim bana kimse onun kadar deger vermedi
Hangi ilişki? Kuzeni olarak mı size değer verdi? Ben yanlış anlamadıysam sizin partner olarak hiç ilişkiniz olmamış ki. Birgün aniden evlenme teklifi etmiş. Size değer verdiği kanaatine nasıl vardınız.

Kuzeni ile evlenen binlerce insan varken beni çok acımasizca elestirdiniz
Yahu öz kardeşiyle, öz çocuğuyla cinsellik yaşayan da binlerce insan var. Böyle bir durumu kınayıp iğrenecek misiniz yoksa onlar yapıyosa ben de yaparım mı diyeceksiniz? Vallahi tuhafsınız.

Akraba evliliğinin tıbbi sorunlar doğurabileceğini aynı zamanda en ufak aile sorununda ortalığın geriye dönüşü olmayacak daha büyük problemlere sebebiyet vereceğini hatırlatmak isterim.

Bu hatırlatmalarımızın etkisinin olacağını düşünmediğim için alan razı veren razı. Nişan olmadan aile içinde sevgili olarak gezip tozmanıza müsaade mi edecekler sanki? O kadar ısrar kıyamet eden insanı de sevmem ama tercih meselesi.

Kardeş çocuğuyuz
Siz çocukluktan beri aynı sofrada yemek yemediniz mi? Oyunlar oynamadınız mı? Babanız, amcanız çocukken sokağa çıktığınız da sizi birbirinize emanet etmedi mi? Küçükken farklı gözle görmediğiniz kuzeninize sonradan yakışıklı bulup kalbinizin atması size garip gelmiyorsa siz de sorun var. Ben aile dostlarımızın oğullarına bile o gözle bakamam. Bu kadar insan aynı şeyi diyoruz. Siz görmemek de ısrar ediyorsunuz.

Yahu öz kardeşiyle, öz çocuğuyla cinsellik yaşayan da binlerce insan var. Böyle bir durumu kınayıp iğrenecek misiniz yoksa onlar yapıyosa ben de yaparım mı diyeceksiniz? Vallahi tuhafsınız.
Valla teşbihte hata olmaz hani bazı cins hayvanları baba kız beraber büyütüyorlar sonra çiftleştiriyorlar ya bu geliyor benim aklıma. Mide bulandırıcı. İnsan mı kalmadı abi dünyada…

Akraba evliliğinin tıbbi sorunlar doğurabileceğini aynı zamanda en ufak aile sorununda ortalığın geriye dönüşü olmayacak daha büyük problemlere sebebiyet vereceğini hatırlatmak isterim.

Bu hatırlatmalarımızın etkisinin olacağını düşünmediğim için alan razı veren razı. Nişan olmadan aile içinde sevgili olarak gezip tozmanıza müsaade mi edecekler sanki? O kadar ısrar kıyamet eden insanı de sevmem ama tercih meselesi.
Akraba olmasak tamam ama ayni evde olup da evlenmemek sacma diyor

Amca oglunuzun karsi mezhepten bir kizla gorustugunu ogrenen annesinin olaya el atmasi degilse gelin beni bulun. 1’i Tokatli, 2’si Sivasli 3 arkadasimin basina geldi.

Heleki bir tanesinde Adam (!) karsi mezhepten kizla yatti, dunya aleme kizi reklam etti. Annesi kizi istemedi ve teyze kiziyla evlendirdi. Diger ikisi de amca kiziyla evlendiler.

Amca oglunuzun sizi sikbogaz etmesini tahmin etmek guc degil. 😏

Abimin 12 yasinda kizi, kizkardesim 11 yasinda oglu var. Kardes gibi degiller, kardesler.

Gayet de "mal mülk aile icinde kalsin" diye birbirleriyle evlenen var..

Siz çocukluktan beri aynı sofrada yemek yemediniz mi? Oyunlar oynamadınız mı? Babanız, amcanız çocukken sokağa çıktığınız da sizi birbirinize emanet etmedi mi? Küçükken farklı gözle görmediğiniz kuzeninize sonradan yakışıklı bulup kalbinizin atması size garip gelmiyorsa siz de sorun var. Ben aile dostlarımızın oğullarına bile o gözle bakamam. Bu kadar insan aynı şeyi diyoruz. Siz görmemek de ısrar ediyorsunuz.
Katılıyorum size. Benim hala oğluyla aynı yaştayız. Çocukken beraber büyüdük, bayağı bir ev içinde diyebilirim. Beraber azıttık, düştüğümde kaldırdı, ay olarak büyük diye abi bile dedim. Ebeveynimiz kardeş olduğu için benziyorduk bile, ikimizin de saçları kıvırcık mesela. Hadi beni ikna ediverin, bu adamla kardeş gibi bir şey olmadığıma? Büyüdükçe uzaklaştık kabul, ama anılar ve genetik yapımız ortada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back