- 10 Ekim 2014
- 31.931
- 143.043
- 798
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
CiRiLLA Birçok ülkede ensest, genetik yakınlık derecesi %25'in üzerine çıktığında başlar ; demişler ilgili araştırmalarda.
İstersen akrabanı hiç görmemiş ol , genetik yakınlık derecesi değişmiyor ki.
Konu sahibinin durumu daha da karışık. Ailedeki akraba evlilikleri sonucu , yasal olarak kuzeni olarak görülen kişilerle, ortak DNA paylaşım yüzdesi kaça ulaştı bilemiyoruz.
- 0. Derece Akrabalar
- Tek yumurta ikizleri (klonlar): %100
- 1. Derece Akrabalar
- Ebeveyn ile yavru: %50
- Ebeveynin ikizi ve bu ikizin çocuğu: %50
- 2. Derece Akrabalar
- Öz kardeşler: %50
- 3/4 kardeş (kardeş-kuzenler): %37.5 - Ebeveynlerinizden birisi, diğer ebeveyninizin kardeşiyle çocuk yapacak olursa bu çocuk, sizin 3/4 kardeşinizdir.
- Üvey kardeşler (yarı-kardeş): %25
- Dede/nine ile torun: %25
3.derece akrabalar ve devamı için Genetik Yakınlık (İlişki) Katsayısı Nedir? Ensest Yasaları ile İlgisi Nedir? - Evrim Ağacı bakabilirsiniz.
Dipdibe neyin mesafesi be ahahahah güldürmesinler beni. Bizim ailemiz o kadar muhafazakardı, ergenliğe kadar aynı odada yattığımız oldu, şuncağız yerde neyin mesafesi komik olmasın kimse.Genelde "biz birbirimizi gormeden buyuduk" bahanesi uydurulurdu dipdibe evlerde de oluyor demek ki, dibdibe ama mesafeli buyuduk olmuş şimdi de.
Bilmiyorum cocugun sıkıntılı doğmasini geçtim benim boyle bir şey dusunmek midemi bulandiriyor. Bizim akrabalar biraz daginik, farkli ulkelerde ve şehirlerdeyiz boyle koloni yaşami yok ama kimse kimseyle birbirimizi gormemiştik, mesafeliydik diyip evlenmiyor.
Zaten kıza baksanıza nasılsın saffHem kimse beni zorlamıyor kararı bana bırakıyorlar diye başka bir konu açıp oraya yazmışsınız, hem de bu konunuzda "nisani kabul etmesek evde sogukluk da olacak.." yazmışsınız. Gayet de psikolojik baskı var gibi görünüyor. Neyse ne dersek diyelim siz vazgeçmeyeceksiniz kuzeninizden. Size kuzeninizle mutluluklar.
Bu saatten sonra bir şey fark etmez ki, gayet muhteşem geçinen bir ailede olsalar, maddi manevi hiçbir konuda birbirini sıkboğaz eden kişilerde olmasalar, kuzeni aşık olduğunu söylediğinde sivasli_58 sen ne diyorsun? Bana bunu söylemeye nasıl cesaret edersin, biz aynı bahçede büyümüş kardeş çocuklarıyız demeyip bende aşık oldum ama nişan için acele etmeyelim dediği için, artık seni istemiyorum da diyemez zira oğlanın hisleriyle oynadın diye başlayan bir sürü laf işiteceğinden geçmiş olsun, düğünde ayakkabısına yazacağı isimleri düşünüp gelinlik modellerine bakmaya başlamalı, düğün yakındır.Hem kimse beni zorlamıyor kararı bana bırakıyorlar diye başka bir konu açıp oraya yazmışsınız, hem de bu konunuzda "nisani kabul etmesek evde sogukluk da olacak.." yazmışsınız. Gayet de psikolojik baskı var gibi görünüyor. Neyse ne dersek diyelim siz vazgeçmeyeceksiniz kuzeninizden. Size kuzeninizle mutluluklar.
Aynen ablacığım öyle olacakHanımlar sakin olun üsluplara dikkat edin rica ediyorum.
Sizler ne deseniz boş, genç arkadaşımız izni bitip Almanya’ya dönünce isteme ve nişan olacak, ben mutluluklar dilemiştim, aileleriyle bir binada kocasınlar.
Tabi ki değişmez. Sadece gelecek tepkilerden dolayi galiba (nasil o gözle gordun gibi) hep "biz kardeş gibi degildik, gormedik birbirimizi" diye konuya başliyorlar da...
Saf değil aşık, artık konu sahibesi için yazmıyorum, bu durumda olan kızlar varsa tavsiyelerden biraz faydalanırlar diye yazıyorum, her şey bir yana işini eline almış para kazanan bir kadının 23’ünde hooop diye evlenmesini yadırgıyorum, ben ki 22 yaşında evlendim çok şükür 28 senedir pişmanda olmadım ama eşimle bazen konuşuruz yine birbirimizle evlenirdik ama daha da bir olgunlaşsaydık arkamızdan atlı mı kovalıyordu diye, o yüzden kızımıza hep aman çocuğum önce gez toz hayatını yaşa sonra evlen dedik, 27 yaşında halaaaa geziyor, babasına kalsa evlenmesin ne gerek var kocayaZaten kıza baksanıza nasılsın saffAyakta uyutuyorlar haberi yok.
Abla konu sahibi aşık falan değil. Çok saf ve toy. Heralde beni bundan başka seven olmaz, dışarda kurda kuşa yem olurum, elin akıllısından kendi delimiz iyidir diye kaptırmış. Şimdi yediremiyor da bunu, romantizm elbisesi giydirmeye çalışıyor. Yoksa boğazdan rahat geçmez .Aşk falan değil bu. 2 günde aşk mı olur?Saf değil aşık, artık konu sahibesi için yazmıyorum, bu durumda olan kızlar varsa tavsiyelerden biraz faydalanırlar diye yazıyorum, her şey bir yana işini eline almış para kazanan bir kadının 23’ünde hooop diye evlenmesini yadırgıyorum, ben ki 22 yaşında evlendim çok şükür 28 senedir pişmanda olmadım ama eşimle bazen konuşuruz yine birbirimizle evlenirdik ama daha da bir olgunlaşsaydık arkamızdan atlı mı kovalıyordu diye, o yüzden kızımıza hep aman çocuğum önce gez toz hayatını yaşa sonra evlen dedik, 27 yaşında halaaaa geziyor, babasına kalsa evlenmesin ne gerek var kocaya
Valla bilmiyorum Katip, sitede hiç görmediği adama bile aşık olanları okuyuncaAbla konu sahibi aşık falan değil. Çok saf ve toy. Heralde beni bundan başka seven olmaz, dışarda kurda kuşa yem olurum, elin akıllısından kendi delimiz iyidir diye kaptırmış. Aşk falan değil bu. 2 günde aşk mı olur?
Mesleğini niye söylemiyorsun?Hahahahah ya o kadar gülüyorum ki böyle bir şey yok ben okumadım dedim ama orda durum farkli meslek yaptım isim var 5000 Euro en az
"Amcaoğluylan evlendim" i tek başına yediremiyor işte, büyük bir aşk hikayesi çıkması lazım, rahat geçsin boğazdan.Valla bilmiyorum Katip, sitede hiç görmediği adama bile aşık olanları okuyuncaherkes aşık, herkes kara sevdalı
Evlenince uyanıyorlar rüyalar aleminden, sevgiliyken böyle değildi kaynanam olmasa kocam özünde iyidir konuları okuyoruz sonra
Yahu dışarıda akan kocaman bir hayat varken, Avrupa’nın ortasında gencecik yaşlarında insanların seçtikleri hayatlara bak. Herkesin kendi seçimi tabii ki;ama ben bunların şans eseri sahip oldukları olanaklara Türkiye’den sahip olmak için kendimi yırttım. Dil öğren, üniversite kazan, döviz biriktir. Oraya git iş bul cart curt.Abla konu sahibi aşık falan değil. Çok saf ve toy. Heralde beni bundan başka seven olmaz, dışarda kurda kuşa yem olurum, elin akıllısından kendi delimiz iyidir diye kaptırmış. Şimdi yediremiyor da bunu, romantizm elbisesi giydirmeye çalışıyor. Yoksa boğazdan rahat geçmez .Aşk falan değil bu. 2 günde aşk mı olur?
Guzellik uzmani salonu varmisMesleğini niye söylemiyorsun?
Genelde "biz birbirimizi gormeden buyuduk" bahanesi uydurulurdu dipdibe evlerde de oluyor demek ki, dibdibe ama mesafeli buyuduk olmuş şimdi de.
Bilmiyorum cocugun sıkıntılı doğmasini geçtim benim boyle bir şey dusunmek midemi bulandiriyor. Bizim akrabalar biraz daginik, farkli ulkelerde ve şehirlerdeyiz boyle koloni yaşami yok ama kimse kimseyle birbirimizi gormemiştik, mesafeliydik diyip evlenmiyor.
Hepsi aynı yaşamıyor aslında, Almanya‘da yaşayan komşumun anne babası gitmiş önce, sonra komşum Almanya’da doğmuş, hemen parantez açayım aslen Diyarbakırlılar ama hiç de iç içe yaşamıyorlar, herkesin evi barkı ayrı hem Almanya’ya hem Türkiye’de.Azcık çıksalar kabuklarından kurdukları klanlardan, her türlü imkânın olduğu yerlerde kuaförde manikür pedikür boya tırnak saçla mı uğraşır insan, sen çık üniversite oku, erasmus yap, farklı milletlerden arkadaşlar edin, flört et, çevreni genişlet, dünyayı gez gör, dil var, para da bok, Bundesrepublik Doyçland pasaportun var kapı gibi ya. İş yeri sizinse kalsın, çalıştırın. Sen niye oraya duruyorsun.
Hayır o kadar kapalı bir şekilde yaşıyorlar ki, aşk tanımlamasına bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?