Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tabi ki değişmez. Sadece gelecek tepkilerden dolayi galiba (nasil o gözle gordun gibi) hep "biz kardeş gibi degildik, gormedik birbirimizi" diye konuya başliyorlar da...

Dipdibe neyin mesafesi be ahahahah güldürmesinler beni. Bizim ailemiz o kadar muhafazakardı, ergenliğe kadar aynı odada yattığımız oldu, şuncağız yerde neyin mesafesi komik olmasın kimse.

Zaten kıza baksanıza nasılsın saff Ayakta uyutuyorlar haberi yok.

Bu saatten sonra bir şey fark etmez ki, gayet muhteşem geçinen bir ailede olsalar, maddi manevi hiçbir konuda birbirini sıkboğaz eden kişilerde olmasalar, kuzeni aşık olduğunu söylediğinde sivasli_58 sen ne diyorsun? Bana bunu söylemeye nasıl cesaret edersin, biz aynı bahçede büyümüş kardeş çocuklarıyız demeyip bende aşık oldum ama nişan için acele etmeyelim dediği için, artık seni istemiyorum da diyemez zira oğlanın hisleriyle oynadın diye başlayan bir sürü laf işiteceğinden geçmiş olsun, düğünde ayakkabısına yazacağı isimleri düşünüp gelinlik modellerine bakmaya başlamalı, düğün yakındır.

Aynen ablacığım öyle olacak

Tabi ki değişmez. Sadece gelecek tepkilerden dolayi galiba (nasil o gözle gordun gibi) hep "biz kardeş gibi degildik, gormedik birbirimizi" diye konuya başliyorlar da...

Evlendikten sonraki hikayeleri daha da ilginç oluyor. "Teyzemi çok severim , kaynanamdan nefret ederim" diyen kadının kaynanası teyzesi çıkıyor.

Zaten kıza baksanıza nasılsın saff Ayakta uyutuyorlar haberi yok.
Saf değil aşık, artık konu sahibesi için yazmıyorum, bu durumda olan kızlar varsa tavsiyelerden biraz faydalanırlar diye yazıyorum, her şey bir yana işini eline almış para kazanan bir kadının 23’ünde hooop diye evlenmesini yadırgıyorum, ben ki 22 yaşında evlendim çok şükür 28 senedir pişmanda olmadım ama eşimle bazen konuşuruz yine birbirimizle evlenirdik ama daha da bir olgunlaşsaydık arkamızdan atlı mı kovalıyordu diye, o yüzden kızımıza hep aman çocuğum önce gez toz hayatını yaşa sonra evlen dedik, 27 yaşında halaaaa geziyor, babasına kalsa evlenmesin ne gerek var kocaya

Abla konu sahibi aşık falan değil. Çok saf ve toy. Heralde beni bundan başka seven olmaz, dışarda kurda kuşa yem olurum, elin akıllısından kendi delimiz iyidir diye kaptırmış. Şimdi yediremiyor da bunu, romantizm elbisesi giydirmeye çalışıyor. Yoksa boğazdan rahat geçmez .Aşk falan değil bu. 2 günde aşk mı olur?

Ayni yerde dipdibe bir bahçe içinde büyü ama ben ona o gözle bakmadım mesafe vardı de

Aileler toptan herkes sıyırmış bence
Aynı evde kardeşlik olur abilik olur
Bazılarının mideleri yada yasam tarzları ne kadar geniş
Dün kuzenim düğün davetiyesi getirdi oğlu sünnet olucak bana uzattı sen dedi erken gel Halası olarak yanımız da bulun
Kuzeylik bizde kardeşliktir

Belki bu kadar tepki vermem ama aynı evde doğ büyü sonra evlen kardeş gibi tobe yarabbi

Valla bilmiyorum Katip, sitede hiç görmediği adama bile aşık olanları okuyunca herkes aşık, herkes kara sevdalı

Evlenince uyanıyorlar rüyalar aleminden, sevgiliyken böyle değildi kaynanam olmasa kocam özünde iyidir konuları okuyoruz sonra

ha bir de avrupada yaşayan türkleri, misafir işçi olarak veya herhangi bir sebep gelmiş ve oraya yerleşmiş olan insanların altsoylarını zan altında bırakıyorsun. tr genel olarak o insanları dışlıyor zaten, belirli bir stereotip var kafalarında. sen de söylemlerinle onların hayallerine renkli katkılar yapıyorsun. istediğin gibi yaşamakta, fikirlerini dilediğince söylemekte özgürsün ama klan gibi değil birey gibi ifade etmelisin.

"Amcaoğluylan evlendim" i tek başına yediremiyor işte, büyük bir aşk hikayesi çıkması lazım, rahat geçsin boğazdan.

Yahu dışarıda akan kocaman bir hayat varken, Avrupa’nın ortasında gencecik yaşlarında insanların seçtikleri hayatlara bak. Herkesin kendi seçimi tabii ki;ama ben bunların şans eseri sahip oldukları olanaklara Türkiye’den sahip olmak için kendimi yırttım. Dil öğren, üniversite kazan, döviz biriktir. Oraya git iş bul cart curt.

Azcık çıksalar kabuklarından kurdukları klanlardan, her türlü imkânın olduğu yerlerde kuaförde manikür pedikür boya tırnak saçla mı uğraşır insan, sen çık üniversite oku, erasmus yap, farklı milletlerden arkadaşlar edin, flört et, çevreni genişlet, dünyayı gez gör, dil var, para da bok, Bundesrepublik Doyçland pasaportun var kapı gibi ya. İş yeri sizinse kalsın, çalıştırın. Sen niye oraya duruyorsun.

Hayır o kadar kapalı bir şekilde yaşıyorlar ki, aşk tanımlamasına bak.

"İşte bazen olabilir ki, kuzenler bir çatı altında yetişmişliğin verdiği duyguyla birbirlerini çok yâkın hissederler ve birbirlerine karşı gerekli cinsel uyarılmayı yaşamazlar. "
Cinsel cekim his etmediğini söylüyorsun iste bak iki sene sonra 70 yaşindaki ciftlerden daha kötü olursunuz.

Madem sorun sevgilinin nişan yapmak isteğinde ne yapmak?
-ertele ,biraz zaman iste .
Evet belki maddi şartlar var ama daha yeni sevgili olmuşsunuz .
Aileleriniz biliyor madem amcan yengen kuzenin hepsi taniyor o zaman sana güvenmeleri gerek .

Bu zamanida kendin için kullan .
Biraz etrafa cevreye acil ,biraz oku .
Delilik yap ,sen daha hayati hiç yaşamamişsin .
Bilmiyorum ailen tabii izin verirmi
Belki bende yeterlice delilik yapmadiğimdan içimde kaldi.

Abi deme lazım olur mantığı ile büyümüşler

Hepsi aynı yaşamıyor aslında, Almanya‘da yaşayan komşumun anne babası gitmiş önce, sonra komşum Almanya’da doğmuş, hemen parantez açayım aslen Diyarbakırlılar ama hiç de iç içe yaşamıyorlar, herkesin evi barkı ayrı hem Almanya’ya hem Türkiye’de.
Çocukları da Almanya’da doğmuş, üniversite okudular, biri avukat oldu diğeri makine mühendisi, o ülke senin bu ülke benim geziyor çocuklar, büyük (27 yaşında)daha geçen sene kendi gibi avukat olan bir kızla evlendi kan bağları yok, küçük (24 yaşında) henüz evlenmeye niyeti yok, arkadaş gruplarıyla takılıyor, bir ara tek başına Türkiye’ye geldiğinde yanında arkadaş grubunu da getirdi, kızlara baktım vallahi hayatlarını yaşıyorlar, erkekler de öyle.

Yalnız şunu diyorlardı, Almanya‘da akrabalarıyla iç içe kapalı devre yaşayan, yıllardır gurbette olmalarına rağmen Almancayı bile doğru dürüst konuşamayanlar da varmış, onlar kimlik karmaşası yaşıyorlar diyorlardı, getto dedikleri onlar oluyor galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…