Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim yorumun icin tesekkurler böyle kuzen falan diyince insanlar aaaa ne geri insanlar diyebilir ama asla degiliz aslinda ailemiz bize karismaz ama bu konu ciddi konuydu fikirleri önemli
Modern falan değilsiniz hadi insanlar köyde düşük nüfustan kuzenlerine bakmış etmiş. Zaten 3er 5er kardeşi olana kuzen kardeş gibi gelmemiştir ama tek çocukken cidden kardeş gibi görmeniz gerekirdi. Gayet kapalı yaşıyorsunuz belli ki ilk hoşlandım diyene hemen aşık oldum sanıyorsunuz

Üniversiteyi geçen sene bitirdi

96 dogumlu kuzenim de diş hekimi
kaynana ile yaşamayacagiz evlenirsek

Bu arada üniversiteyi 4 sene okudu yanlis bilmiyorsam. Köln de kaldi dört sene sonra geldi.

Hanimlar ben bu konuyu ne için actim siz yok mal bölünmesi yok hukuk bilmem kaç sene yani alaksiz yorumlar geldi ne yazik ki. Bir insan size

neyi soruyorsa ona cevap verirsiniz ben bunu anlamıyorum. Kuzenim avukatlik icin dört sene üniversitede kaldi. Konumuz bu degl ki. Staj asamasinda olsa avukat olmuyor mu bakis acisi farkli.
Mal bölünmesine gelince mal dediğiniz herkesin ayri sadece ev ortak o da dedemden kaldigi için. İs ortak ama iş yeri yok öyle bir is değil işletme değil yani.

Diğer kuzenlerim dişardan nişanlı sevgili ben kendi kendime her yaz tatile giderim öyle bir yaptiniz ki sanki eve kapanmış bir kızım.
Kimsenin paraya ihtiyaci yok o avukatlik yolunda ben dükkanimda ailelerimiz zaten kaç yasina gelmiş ne mali ? Onlar bizi zorlasa tamam .

Kisacasi akraba evliliği dediniz çocuk konusunda iyice araştırmalar testler yapariz
Nişan yapma konusunda da acele olduğuna karar verdim. Bu kadar.

Cinsellik mi inan ki elimi bile tutmadi.
Elini tutmadı işte o yüzden bir an önce tutmak sevmek istiyorsunuz birbirinizi gençlik heyecanı normal yani bende isterim yalnız bu is bir anlık heyecani kaldırmaz o heyecan 1 haftada Söner karşıdakinin gerçekten o olmadığını anlarsan ...yani tamam yine evlenin ama lütfen tanı gerçekten sana uygunmu beğenmediğin özellikleri var mı ..bu kadar ısrar etmesi bile seni manipüle ettiğini gösteriyor sanki bilemiyorum ..saygı duyup tamam birbirimizi tanıyalım demeli

Valla senin neyine sorduğunun bir önemi yok yavrimu, aslolan başına gelecekler. Biz uyardık ve artık rahat olacağız. Allah'tan nişan konusunda acele etmeyeceksin, merak etme senin aklına nasıl girdilerse allem eder kallem ederler, 1 aya kalmaz o yüzük de geçer parmağına. Safım benim. Uyu sen.

Çoğul konuşma sebebiniz nedir

Zamanında küçükken teyzemin oğlunu çok beğeniyordum ama benimki sadece hayranlıktı yetişkin halimle o zamanki hissettiğim beğeniden bile aşırı rahatsız oluyorum. Benim ailem akrabamla evlensem manyak mısın sen derdi herhalde. Bu durumu gayet normal karşılayan bölgeler de var gördüğüm kadarıyla. Eskiden normal karşılanırdı ama eskiler bilgisiz ve cahildi kimse kızmasın bana şimdi akraba evliliğinin zararları ispatla sabitken mantığınızı dinlemelisiniz.

Tamam işte akraba olduğunuz için belki de ikinizde de sorun var bi nokta da kısırlık genetik olmuş demekki sizde

Dünya da kuzenimle ben kalsam
Soyun devamı bizden olmak zorunda kalsa bile olmaz
Adem Havva misyonu alacam mecbur tüp bebek olur ancak şükür moment bilim
Kuzenimin çocuğunun teyzesi sayılırım
Oda dayısı malum ama anne baba da olucaz neyse
Of çok karışık hiç bulaşmam insanlığın sonu gelsin daha iyi

Bir sürü insan vaktini ayırıp sana burda bir sürü şey yazmış izah etmiş örnek vermiş ama sen zaten çoktan kararını vermişsin peki burda ne işin var o zaman git yaşa ve gör

Evlilik üreme yöntemi değil ha sizin için ise bilemem herkes çocuk yapmak için evlenmez
niye kuzeninizle pişti oynamak için mi evlendiniz zira ben ancak pişti oynarım valla diğer türlüsü zor ıyyykk hiç göremem bülüğünü falan
bence uzak duran Kuzeni birden pastanede ilanı aşk ettiğine göre ki elini bile tutmamış
Paravan evlilik loading belkide gaydir

Benim erkek arkadaşım huy olarak babama çok benziyor. Bakın fiziksel değil, huy. Bazen bu benzerlik benim libidomu öldürüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…