- Konu Sahibi sivaslii_58
Toplam 15 sene okudum mesleğim var diyor .Guzellik uzmani salonu varmis
Güzellik uzmani olmak için 6-en fazla 12ay özel okula gidiyorsun .
Yeterki 10 senilik zorunlu okulu tamamlamişsin .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam 15 sene okudum mesleğim var diyor .Guzellik uzmani salonu varmis
Abi deme lazım olur mantığı ile büyümüşler
Abi, abi, abi, abi, "Abi" deyinceAbi deme lazım olur mantığı ile büyümüşler
jkafJHFdh aynı eşimin kafası muneSaf değil aşık, artık konu sahibesi için yazmıyorum, bu durumda olan kızlar varsa tavsiyelerden biraz faydalanırlar diye yazıyorum, her şey bir yana işini eline almış para kazanan bir kadının 23’ünde hooop diye evlenmesini yadırgıyorum, ben ki 22 yaşında evlendim çok şükür 28 senedir pişmanda olmadım ama eşimle bazen konuşuruz yine birbirimizle evlenirdik ama daha da bir olgunlaşsaydık arkamızdan atlı mı kovalıyordu diye, o yüzden kızımıza hep aman çocuğum önce gez toz hayatını yaşa sonra evlen dedik, 27 yaşında halaaaa geziyor, babasına kalsa evlenmesin ne gerek var kocaya![]()
Yengenin el olduğundan emin olamayız o da hala dayı kızı olabilir pekala.Ailede akraba olmayan tek kisi yenge. Adeta bir inci adeta bir cicek yengeye sahip cikalim.
Gerek var mı bu kadar çabaya, dünyada insan bitti de bir o mu kaldı. Kolay başlayıp sonsuz bir zorluğa koşuyorsunuz. Amca yengeden kayınperer kaynana, kuzenden kayın görümce koca, genetik testlerle tüp bebek, kuzenim bana aşıkmış diye kolay olana atlıyorsunuz ama sonrası korkunç bu işin. Kp size haksız bir laf söylese babanız anneniz akraba diye kollayamayacak bile, sana alttan al denilecek.Evet tüp bebekle sağlıklı gen seçiyor tanıdıklarım
İnşallah doğru yolu bulursun, ateşe atıyorlar seni farkında değilsinKizlar dün gece mesaj atti sen geldiginde AirPort’tan alayim seni diye. Ben de eve senle gelirsem artik herkes sevgili oldugumuzu kabul eder benimser dedim. Değil miyiz dedi. Ben de düşünmek istiyorum biraz daha dedim.
Konuyu okumadim ancak bende 23 yaşındayken avukattim. Olabiliyor yani :)Kuzenin avukat 23 yaşinda?
Avukat olabilmek için en az 5,5 sene okumasi gerekir + staj .
Bu çocuk kac yaşinda okula başladi?
Sen ne okudun mesleğin ne?
İlk görüşte aşk olsa bile daha önce görmediğin birini ilk kez görünce heyecanlanırsın. Adamın bebekliğini bil, ergenlikten sivilceli halini gör. Hep gözünün önünde ve her halini gördüğün birime sonradan neyin aşkı olacak? Elimin altında cazip bile görünmez. Başkasını bulamam diye evet diyor bariz belliAbla konu sahibi aşık falan değil. Çok saf ve toy. Heralde beni bundan başka seven olmaz, dışarda kurda kuşa yem olurum, elin akıllısından kendi delimiz iyidir diye kaptırmış. Şimdi yediremiyor da bunu, romantizm elbisesi giydirmeye çalışıyor. Yoksa boğazdan rahat geçmez .Aşk falan değil bu. 2 günde aşk mı olur?
Örneğin otizm şizofreni genetik bölgesi belli olan hastalıklar değil, genetik testlerle çok az genetik hastalık belli olur.Üstelik nesillerdir akraba evliliği yapıyorsunuz, yani ilk defa akraba evliliği yapacak insanlardan çok daha risklisiniz.Evlenmeden bütün genetik testleri yaptiracagiz
Tüp bebek yöntemi ile hepsi hallolacak sanıyo sus hayallerini yıkma kızınÖrneğin otizm şizofreni genetik bölgesi belli olan hastalıklar değil, genetik testlerle çok az genetik hastalık belli olur.Üstelik nesillerdir akraba evliliği yapıyorsunuz, yani ilk defa akraba evliliği yapacak insanlardan çok daha risklisiniz.
Mal bölünmesin büyük etken, bir ara Antalya Türkiye'de akrzva evliliğinin zirvesiydi.Onceden insanlar ayni koyde yasarlarmis, herkes akraba oldugu icin tuhaf karsilanmazmis. Kuzen evliliginin mezheple bir alakasi yok. Gecmisteki mecburiyetleri ya da yabanciya gitmesin, mal bolunmesin gibi sacma sapan düşünceleri bugune tasimak hic dogru degil. Ayni binada buyuyorsunuz, diger kuzenlerinizi kardes olarak kabul ediyorsunuz ama bu kisi farkli geliyor. Bence mumkun degil ama siz madem anlasmissiniz, mutluluklar dilerim.
Almanyadami?Konuyu okumadim ancak bende 23 yaşındayken avukattim. Olabiliyor yani :)
Süper zeka dediniz aklıma geldi. 20 yaşında evlenmeye kalkan kızçe argümanı bu ya, erkenden üç beş sınıf atlayıp çift anadal yapıyor yüksek lisansa giriyor hepsi ahahahah. Ama evlenip kaynana ile yaşayacak işte değişik.Almanyadami?
Abitur ile üniye giriyorsun yani en az 12 sene okul( 18 yaşindasiniz diyelim)
Sonran en az 5 sene üni +Staj + Examen =7-8 sene herşey normal giderse
Olurya ara sinavi kazanamadiniz uzar
Şimdi 18 + 7,5 = 25.5 yaşinda ilk avukatliğa adim atabilirsiniz
aynen ,18 yaşinda üniye başlamiş olsa yapar zaten en 25
Tabi çocuk süper zekas sinif atlayarak gectiyse birsey diyemem
Almanyada eğitim sistemini bilmiyorum ama evet komşumun oğlu da avukat oldu, mezun olduğunda 25 yaşını bitirmişti, küçük oğlu 24 yaşında makine mühendisi ben kestirmeden makin mühendisi diyorum ama hala okuyor.Almanyadami?
Abitur ile üniye giriyorsun yani en az 12 sene okul( 18 yaşindasiniz diyelim)
Sonran en az 5 sene üni +Staj + Examen =7-8 sene herşey normal giderse
Olurya ara sinavi kazanamadiniz uzar
Şimdi 18 + 7,5 = 25.5 yaşinda ilk avukatliğa adim atabilirsiniz
aynen ,18 yaşinda üniye başlamiş olsa yapar zaten en 25
Tabi çocuk süper zekas sinif atlayarak gectiyse birsey diyemem