Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi deme lazım olur mantığı ile büyümüşler
Abi, abi, abi, abi, "Abi" deyince
Sevdiğim kız bana, "Abi" deyince
Bir güzeli sevdim, ben bir güzeli
İçimde gizledim büyük sevgimi

Nasıl bana abi dersin, güzelim?

Delik deşik olmuş deli yüreğim
İnanın, dostlarım, deliye
Deliye döndüm, ya-ya
İnanın, dostlarım, deliye
Deliye döndüm
Yıkılan hayallerimi gömdüm içime
Tutsaydın elimden gelirdik üstesinden
Delirdim, fıttırdım, kafayı da yedim ben
Seninle, seninle
Hadi, hadi, hadi, hadi tut elimden bari
Bir güzeli sevdim ben bir güzeli
İçimde gizledim büyük sevgimi
Hayalime (hayalime) koşarken (koşarken)
Eli boş döndüm
E, gözüm dolu (gözüm dolu) ağlarken (ağlarken)
İçime gömdüm
Kaderime ağlarım
İmtihanım mı bu benim?
Yapayalnız cağlarım

Eskiden akraba evlilikleri çokmuş ama işte eksi tarafı engelli taşıyıcı aile ilşkileri olabiliyor bu yüzden sıcak bakmıyorum olan çocuklara oluyo yaşam hakkı yok ediliyo

Babamın teyzesi kendi halasımı amcamı tam bilmiyom oğluyla uzun yıllar belki 60 yıl önce yada daha fazla akraba evliliği ve 5 çocuk yapmış kendi 2. oğlu engelli 20 yıl yatalak uzun zaman öncede vefat etti zaten

Diğer 4 çocugunu da akraba olmayan yabancıyla kişilerle evlenmişler onların çocukları da bi kızının çocuğu sipastik yaşıyor bi kızının çocuğu da engelliydi oda vefat etti bi oğlunun cocuğu işitme engelli yaşıyor diğer oğlunun çocuklarında bi engel yok

Yani şunu demek istedim gen taşıma olmuş herhalde ki dede nineden taşıyıcı olmuşlar
Çocuk dediğim torunlar şu an hepsi 35 i geçmiştir

Akraba evliğine karşıyım

jkafJHFdh aynı eşimin kafası mune
Eşimle hep konusurum az daha büyüseydik evlenseydik diye.
Kızım içinde küçük vermem deyip duruyor afkjfajnjafn

Evet tüp bebekle sağlıklı gen seçiyor tanıdıklarım
Gerek var mı bu kadar çabaya, dünyada insan bitti de bir o mu kaldı. Kolay başlayıp sonsuz bir zorluğa koşuyorsunuz. Amca yengeden kayınperer kaynana, kuzenden kayın görümce koca, genetik testlerle tüp bebek, kuzenim bana aşıkmış diye kolay olana atlıyorsunuz ama sonrası korkunç bu işin. Kp size haksız bir laf söylese babanız anneniz akraba diye kollayamayacak bile, sana alttan al denilecek.

Ay vallahi kızım yurt dışından biriyle evlenmesin diye dua edecek hale geldim, bu zihniyete kız evlat asla verilmez, oğlum da başka şehirde yaşayacaksa rıza gösterilir. Korktum bu kafalardan.

Kizlar dün gece mesaj atti sen geldiginde AirPort’tan alayim seni diye. Ben de eve senle gelirsem artik herkes sevgili oldugumuzu kabul eder benimser dedim. Değil miyiz dedi. Ben de düşünmek istiyorum biraz daha dedim.
İnşallah doğru yolu bulursun, ateşe atıyorlar seni farkında değilsin

İlk görüşte aşk olsa bile daha önce görmediğin birini ilk kez görünce heyecanlanırsın. Adamın bebekliğini bil, ergenlikten sivilceli halini gör. Hep gözünün önünde ve her halini gördüğün birime sonradan neyin aşkı olacak? Elimin altında cazip bile görünmez. Başkasını bulamam diye evet diyor bariz belli

Evlenmeden bütün genetik testleri yaptiracagiz
Örneğin otizm şizofreni genetik bölgesi belli olan hastalıklar değil, genetik testlerle çok az genetik hastalık belli olur.Üstelik nesillerdir akraba evliliği yapıyorsunuz, yani ilk defa akraba evliliği yapacak insanlardan çok daha risklisiniz.

Tüp bebek yöntemi ile hepsi hallolacak sanıyo sus hayallerini yıkma kızın

Mal bölünmesin büyük etken, bir ara Antalya Türkiye'de akrzva evliliğinin zirvesiydi.

Konuyu okumadim ancak bende 23 yaşındayken avukattim. Olabiliyor yani :)
Almanyadami?
Abitur ile üniye giriyorsun yani en az 12 sene okul( 18 yaşindasiniz diyelim)
Sonran en az 5 sene üni +Staj + Examen =7-8 sene herşey normal giderse
Olurya ara sinavi kazanamadiniz uzar
Şimdi 18 + 7,5 = 25.5 yaşinda ilk avukatliğa adim atabilirsiniz
L lxuxtti toplam yaklasik 8 sene surmuyor mu , uc yil Lisans, 2 sene master, Arada 2 Staatsexam var
aynen ,18 yaşinda üniye başlamiş olsa yapar zaten en 25
Tabi çocuk süper zekas sinif atlayarak gectiyse birsey diyemem

Süper zeka dediniz aklıma geldi. 20 yaşında evlenmeye kalkan kızçe argümanı bu ya, erkenden üç beş sınıf atlayıp çift anadal yapıyor yüksek lisansa giriyor hepsi ahahahah. Ama evlenip kaynana ile yaşayacak işte değişik.

Almanyada eğitim sistemini bilmiyorum ama evet komşumun oğlu da avukat oldu, mezun olduğunda 25 yaşını bitirmişti, küçük oğlu 24 yaşında makine mühendisi ben kestirmeden makin mühendisi diyorum ama hala okuyor.

Bana uygun bir evlilik tarzı değil ama her tercihe saygı duyarım
Siz de evlenmek istiyorsanız kabul edin o halde hukuken bir engel yok
Evlenmeden önce de daha doğrusu çocuk sahibi olmaya karar vermeden önce de gerekli testleri yaptırın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…