Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akraba evliliklerini aslı da onaylamıyorum ama bende kuzenim ile evlendim (büyük lokma ye büyük söz söyleme misali) bizler farklı şehirlerde ve birbirimizi sonradan tanıdık(siz ortak hayat diyorsunuz çok çok dusunun) dediğin gibi unv mezunu mesleğini eline almış insanlarız ama insan aşık olunca yada bilmiyorum nasıl oluyorsa kader mi başka bir şey mi insan n3 olduğunu anlamıyor ben 1 yıl nisanlilik 4 sene sonra evlendim ama sanki hiç düşünmemiş biranda evlenmisim gibi hissediyorum evliliğin de 5. Yılına girecez
Akraba evliliğinin güzel yanları var her ortamda rahatsın ve güvenebiliyorsun ama bir o kadar da zorluğu var en ufak sorun kocaman sorun olabilir hele arada kötü niyetli ve dedikodu yapan birkaç akrabada i de pişman oluyorsun benim şimdi bir sansim olsaydı olsaydı o zamn çok daha derin düşünüp öyle karar vermek isterdim pişman mıyım bilmiyorum ama bazen geçmişe dönmek istiyorum o yüzden çok iyi düşünüp aceleci davranmamani öneririm

Ya ne mali ailenin haberi yoktu
Mallar ayri zaten iş yaparlar para eşit bölünür herkes istediğini alir

Sen öyle san.

Para esit bolunuyor ama "akrabalar arasinda". El kizi olsa ben daha cok calisiyorum, ben dukkan basinda duruyorum vs deyip daha cok isteyecek. Akraba olunca el mahkum susacaksiniz.

Sivasta eviniz var mi? Varsa Yakinda bir kat daha cikarsiniz. Sirf elalem "vay beee eve bak ne lüks " desinler diye. Gittim kendim gordum karadenizi, her yeri ayni.

Ya ne mali ailenin haberi yoktu
Konu sahibi sen kuzenin pardon sevgilini dinle, ne zaman ne yapalım diyorsa yap. Alışmak zor olur ama mezhebinizde ve ailenizde akraba evliliği zaten olduğu için fazla zorlanmazsın. Bazen abi dersin bazen kocam dersin. Genetik filan da önemli değil, kuzen kocanın istediği kadar çocuk yap. En doğrusunu kuzen kocan bilir. Mükemmel hayatını yaşa.

Biz Almanya’da amcalarim ile ayni binada yasiyoruz büyük bir binamiz var ortak bahcemiz var. Babam ve amcalarim ortak is yapiyorlar. Yani amcalarim ile hayatimiz tamamen ortak.

Bu evliliğin sebebi de gayet açık, verelim bu çocuğu bu kız Almanyaya götürsün. BU kadar.

Hepsi Almanya'dalar MissCherryBlossom hem de tam 3 nesildir. Türkiye'den Almanya'ya götürülecek kimse yok. Şimdi Almanlar düşünsün.

Dünyada erkek mi kalmadı gerçekten ne gerek var! Mantıklı olun girmeyin bu işe hiç.

Dünyada erkek mi kalmadı gerçekten ne gerek var! Mantıklı olun girmeyin bu işe hiç.
Baştan aslında kız söylemiş, bunlar hep böyle…. Şimdi bir baş kaldırsa sonrasını göremiyor, keşke Almanya gibi yerde okuyup kimseye muhtaç olmasaydı. Bu kız aforoz edilir ailesinde diyeyim.

Baştan aslında kız söylemiş, bunlar hep böyle…. Şimdi bir baş kaldırsa sonrasını göremiyor, keşke Almanya gibi yerde okuyup kimseye muhtaç olmasaydı. Bu kız aforoz edilir ailesinde diyeyim.
Hahahahah ya o kadar gülüyorum ki böyle bir şey yok ben okumadım dedim ama orda durum farkli meslek yaptım isim var 5000 Euro en az

Teyze çocukları falan evlenenleri biliyorum ama amca çocukları arasındaki kan bağı yüzünden çocuğunuzun sakat doğmaması nerdeyse imkansız, SMA, zeka geriliği vs illa bir sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca nasıl içiniz alıyor anlamadım amca oğluna insanın nefsi uyanmaz ki ya...

Herkesin kendi hayatı ama çocuğunuz sizin cahil cahil ilişkinizin ceremesini çekmek zorunda değil bari çocuk yapmayın yani...

Bende karşıyım akraba evliliğine ve midem almaz abi olarak görürüm kuzenimi..
Ama ablam teyze oğlu ile evli ve 2 sağlıklı çocuğu var..
Herkesin düşüncesi farklı Ben asla kabul etmem böyle bişeyi ablam kabul eder..
Herkesin kendi hayatı ve kararı...
Mutluluklar dilerim..

ben konuyu kuzenim ile evleneyim mi diye acmadim acele ediyor ne yapayim diye actim ama insanlar sanki ülkede yokmuş gibi eleştirdiler ayrica beni aileme muhtaç eve kapatılan biri gibi gördüler ailem zorlamdi beni ister evlen ister evlenme öyle zorla diye bir şey yok. Benim sevgilim oldu aileme getirdim tanıttım kaç kere ailem için sorun yok akrabanla evlen diye bir şey de yok ayrica KİMSEYE MUHTAÇ DEĞİLİM İŞİM VAR DÜKKANIM VAR

Kiz dükkan benim zaten ailemin işi farkli

Dedikodu bizim evde olmaz herkes birbirine bağlı

Madem sizin için mesele müstakbel eşinizin acele ediyor olması o zaman siz de acele edin. Her türlü evlenmeyecek misiniz siz o amaçla görüşmüyor musunuz? Süreci uzatmanın bir anlamı yok siz de acele edin. Ama mümkünse tüp bebek ile çocuk sahibi olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…