- Konu Sahibi balcicegim
-
Sen ne sacmaliyorsun ya sir gibi saklamaktanmi bahsediyorum ben ben gayet eşimle de eşimin arkadaşlarıyla da benim arkadaslarimlada evde de buluşuruz dışarıda çıkarız piknik de yaparız gece de kalırız ama tek erkek ya da tek kadın gelmez tercih etmiyoruz ha mecbur kalırız bir sıkıntısı vardır tek de gelsin genellikle çift buluşmalarını tercih ederiz. Herkesin yaşam tarzı farklı ben şahsen içine büyüdüğüm aileden biliyorum ki bunun aksi olduğu zaman evin içinde bu tarz huzursuzluklar oluyor. Sizin etrafınızdaki insanlar normal olabilir ama maalesef herkesin etrafındaki insanlar ve yaşanmışlıkları normal olmuyor 13 yaşımdan beri esnaflık yapıyorum aklın alabileceği bir çok işte çalıştım şu an bir konaklama işletmesi işletiyoruz ve inanın nelerini görüyoruz maalesef ki herkes öyle düşündüğünüz gibi masum değil. Tekrar söylüyorum eşi sır gibi saklamak değil konu bu küçük bir düşünce sadece gece konaklama olacaksa çiftli olmalı diye düşünüyorum. Ki kadın evde tekken bakımsız gelip kocası varken ekstra süsleniyorsa bu da çok normal değil salaga yatmanın da bir alemi yok diye düşünüyorum bu tarz bir durum varsa rahatsız olduğu durumu tabii ki de ortadan kaldırmalıÇok şaşırıyorum ben bu yorumlara ya.
Cidden eşlerinizi böyle herkesten bir sır gibi saklayarak uzak tutarak mı yanınızda tutacaksınız?
Eşim evdeyken çocukluk arkadaşım da gelir ailecek görüştüğümüz arkadaşlar da gelir kuzenler de gelir.
Evimi açacak kadar güvendiğim herkesi eşim varken de çağırabilirim.
Öyle ooo neler oluyor diyorsanız mağaradan çıkmamanız lazım. Zira kaynıyla baldızıyla kaçanlar da var. Kimse kimseyle görüşmesin.Sen ne sacmaliyorsun ya sir gibi saklamaktanmi bahsediyorum ben ben gayet eşimle de eşimin arkadaşlarıyla da benim arkadaslarimlada evde de buluşuruz dışarıda çıkarız piknik de yaparız gece de kalırız ama tek erkek ya da tek kadın gelmez tercih etmiyoruz ha mecbur kalırız bir sıkıntısı vardır tek de gelsin genellikle çift buluşmalarını tercih ederiz. Herkesin yaşam tarzı farklı ben şahsen içine büyüdüğüm aileden biliyorum ki bunun aksi olduğu zaman evin içinde bu tarz huzursuzluklar oluyor. Sizin etrafınızdaki insanlar normal olabilir ama maalesef herkesin etrafındaki insanlar ve yaşanmışlıkları normal olmuyor 13 yaşımdan beri esnaflık yapıyorum aklın alabileceği bir çok işte çalıştım şu an bir konaklama işletmesi işletiyoruz ve inanın nelerini görüyoruz maalesef ki herkes öyle düşündüğünüz gibi masum değil. Tekrar söylüyorum eşi sır gibi saklamak değil konu bu küçük bir düşünce sadece gece konaklama olacaksa çiftli olmalı diye düşünüyorum. Ki kadın evde tekken bakımsız gelip kocası varken ekstra süsleniyorsa bu da çok normal değil salaga yatmanın da bir alemi yok diye düşünüyorum bu tarz bir durum varsa rahatsız olduğu durumu tabii ki de ortadan kaldırmalı
Böyle bir şüphenizin olduğu biriyle görüşmek bile anlamsız, kuzenimden/arkadaşımdan böyle bir şey için şüpheleniyorsam bir daha görüşmem bile, en azından ben böyle düşünüyorum. Yorumlarda herkes ikiye bölünmüş, kuzen kalabilir/kalamaz diye ama herkesin yetiştiği ortam, bulunduğu çevre farklı. Başka yerlerde neler duyuyoruz. Böyle bir şüpheniz varsa bir daha eve çağırmayın, haftasonu olan programınızı da iptal edin, işimiz çıktı, plan yaptık diyinMerhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
kadınlar suslenme ısını makyajı baskasının yanında ılla seksı ya da dıkkat cekıcı olmak ıcın degıl rahat olmak ıcın de yaparlar ben kadınlar toplasınca da gıyınır suslenırım ?? bazen dısarı cıkarken bı maskara bıle suresım gelmez ama ortamı gormedık. belkı masumane kendıne bakım yapmıstır .. ıftıra da atmamak lazım mıde bulandırıcı olur. ama belkı cıdden oyledır. cunku damat kayınvalıdeye.. anne uvey ogluna baldız enısteye.. dayı yegenıne . gıbı ..oktan olaylar da var bu dunyada. bız sınırımızı cızerız. evlılıkte de arkadas cevresınde de aılenın ıcınde de bıraz kural vardır oyle cok esnetmemek lazım. yatılı kısmı zorundalık olmadıkca bana ters. verıyim parasını otelde kal kardesım derım cok dertse bıle. ben sevmem. benım kardesim masallah dıdısının dıdısını bıle kabul eder ben etmem yetıstırılme tarzımızdan degıl yanı karakter meselesı. hayatta dıkkat edılmesı gereken seyler ahlakı kurallar gorgu kuralları falan vardır su an belkı de cok sey degıstı ama bozmamak lazım.. bız arkadasımıza ugrarken kocası olmaz. ya da ben kocamsız evlı bırının evıne gece gıtmem gıtsem yatmam orda. sızın bıraz sınırlar bozulmus sankı 9 saat yoldan gelıyor yakında oturuyormus zaten.. yatılı olayı yapmadan gorusun ama guvenmedıgınız bırıyle arkadas olmanız ona ayıp..Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
Kadınlar çok mu fena?????Yani erkek sonuçta eşime güveniyorum ama kadınlar çok fena. Kuzenime güvenmiyorum çünkü ben evdeyken özensiz geliyor eşim varken süslenip geliyor
E uzak dur o zaman...Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Kadınlar neden çok fena oluyormuş. Kişi kendinden bilir bazı şeyleri…Yani erkek sonuçta eşime güveniyorum ama kadınlar çok fena. Kuzenime güvenmiyorum çünkü ben evdeyken özensiz geliyor eşim varken süslenip geliyor
Senin yanında rahat olabilir bu sorun değil de kalmasına da gerek yok.Benim için de normal bisey bu ama neden eşim evdeyken bakımlı geliyor ben tekken paspal geliyor ki
Erkekleri bu kadar kandırılabilir olarak görmeyin, istemeyen kandırılmıyor.Yani erkek sonuçta eşime güveniyorum ama kadınlar çok fena. Kuzenime güvenmiyorum çünkü ben evdeyken özensiz geliyor eşim varken süslenip geliyor
Çok afedersiniz hani ikinizde bekar olursunuz kalmali v s sohbet muhabbet olur. Kocaman insanlarsiniz siz evlisiniz zırt pirt yatili kalması çok mantıklı değil ki bu kişi sınırlarını bilmiyor demektir. Zaruri bir durum olur yatılı kabul edilir ama bu şekilde olması bana mantıklı gelmediMerhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?