Kuzenim esimden mi hoslanıyor bana yardım edinn

Eşim 100 kadının içinde de kalsa şüphelenmek aklıma gelmez.Değil kuzenden şüphe etmek.Sanırım bende gariplik var.Diyelim ki kuzen eşinden hoşlanıyor ki sanmıyorum öyle bir şey olduğunu .Eşine güveniyorsan sorun yoktur.Kuzenle samimiyeti azaltırsın eğer düşündüğün gibiyse.Sorun eşine güvenmiyor olman yoksa bugün kuzenden tedirgin olursun yarın başka birinden

Valla ben evliyim ama sana katılıyorum

Yine Oytun denen doktorumsuyu mu izlediniz? Bir önceki konuda eşinizden soğumuştunuz sarılıp yatıyor sadece, aldatıyor mu beni diye dertleniyordunuz. Şimdi de kuzeninizden soğumuşsunuz. Sizin kafanız başka şeye çalışmıyor mu? Hayatınız bundan ibaret mi? Ben de kuzenimin yanına giderken salkım saçak gidebilirim ama eşi varken üstüme başıma saçıma dikkat ederim, ne var bunda?

güvenmiyorsanız kabul etmeyin çağırmayın
başka planımız var diyin
ya da eşiniz gidecek mi ki arkadaşına birde o da var

bana çok saçma geliyor bu durumlar yaaa... kuzen kardeştir bizde de

Kesinlikle kadinlarin hissettiğine inanıyorum eğer hissediyorsanız dikkatli olmanızı tavsiye ederim esiniz evdeyken baska bir kadin gelmemeli bence haftasonu esim evde planlariniz var diyip kibarca reddederdim ben olsam
Eşinizi cam fanusa da koyun bari

İsterse 100 kadınla çevrilsin, ahlaklı, efendi, edep sahibi adam dönüp bakmaz bile. Ama pis bakışlı ahlaksız adamın yanında da ne tarafını örteceğini şaşırırsın. Makyaj yaptı diye karısının kuzenine sulanan adamlarla evlilik nasıl oluyor merak ettim. Başka kadınlar da makyaj yapıyor süsleniyor püsleniyor. Zor olmuyor mu kocaları devamlı böyle kadınlardan korumak?

sanki herkes çok meraklı başkasının kocasının kirli donunu yıkamaya.
Dünyada bir tek bunların kocaları kalmış

Birde direkt kadın suçlanıyor eşimi mi ayartmak istiyor belki senin eşin çoktan aymıştirda kız yüz vermiyordur. iki saç yapanada kocama yürüyo demezsin yani.
Böyle insanların birak evinde kalmayi bir bardak suya muhtaç olsan içilmez ya arkandan kocam için geldi kapıya su içti derler

Ben de annemlere giderken ya da çok samimi birine giderken çok özenmem hatta pijamayla bile giderim ama daha az samimi biri varsa özen gösteririm. Bu bana garip gelmedi.
Ama ben hiç sevmiyorum evli birine yatılı gelene kadın/erkek bekar kişiyi. Niye yatılı geliyor koca hafta sonu. Misafir gelecekse gelecek sen olmasan nerde kalacaktı. Ara iptal et. Hafta sonu eşimle özel bir plan yapacağız de.

Haftasonu kalma isini iptal edin kalmasin ne mumasebet esinizle vakit gecireceginiz zaman neden onunla ugrasasiniz ayrica suslenmesi garip mesafe koyun gorusun ama esniz yokken disarda bakalim ne oluyor israrla evinize gelmek istiyormu istersede olmaz diyerek net olun

Bekarken evli arkadaşlarımın eşleriyle karşılaştığımda merhaba dan başka bir şey konuşmazdımÇünkü bazı kadınlar ciddi ciddi evlenince rütbe kazandıklarını düşünüyor.Eşlerinin de dünyanın yedi harikasından biri olduğunu zannediyor.Ama eşim yanımda başka kadınlarla (iş arkadaşları vs)sohbet ettiğinde rahatsız olmuyorum ben.

Ben bu kimse kocalarınızın peşinde değil mantığını anlayamıyorum. Bazıları da peşinde işte. Şu forumda bile kaç tane evli, sevgilisi olan erkeğe yapışan kadın konusu okuduk. Yapacak adam herkesle yapar diye kötü niyetli olduğunu düşündüğümüz kişiyi de eve yatıya almayalım bari.

Konu sahibi senin hatan da hem rahatsız olman hem de hayır dememen. Koca kadın aynı şehirde niye yatılı kalıyor? Bir kere içine kurt düşmüş artık, mesafe koy. Evine kabul etme, görüşme sıklığını azalt olsun bitsin.

Bak ben yeni bekar komşum vakası atlattim kadın resmen eşime göz koydu gide gele..Eve esin varken asla alma hep o yokken otur kalk yatılı alamam eşim rahat etmiyor yatılı misafir sevmiyor de asla asla yatılı alma kuzen sonuçta kardeş değil..yuvanın sınırlarını korumazsan gelip bahcesini dagitan çok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…