- Konu Sahibi balcicegim
-
Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
Eşim 100 kadının içinde de kalsa şüphelenmek aklıma gelmez.Değil kuzenden şüphe etmek.Sanırım bende gariplik var.Diyelim ki kuzen eşinden hoşlanıyor ki sanmıyorum öyle bir şey olduğunu .Eşine güveniyorsan sorun yoktur.Kuzenle samimiyeti azaltırsın eğer düşündüğün gibiyse.Sorun eşine güvenmiyor olman yoksa bugün kuzenden tedirgin olursun yarın başka birindenMerhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
Valla ben evliyim ama sana katılıyorumYa bir defolup gidin kimse kocanizin peşinde değil şimdiki kadınlarda kafayı yemiş herkes kocasını istiyor gibi hareketler tabiki süslenip gelicek bir yere giderken herkes süslenir evli kadınlarla bu yüzden bağ kopartmak lazım yoksa heran bir iftira atabilirler eşleri için salaklık. Başka birşey değil
Eşinizi cam fanusa da koyun bariKesinlikle kadinlarin hissettiğine inanıyorum eğer hissediyorsanız dikkatli olmanızı tavsiye ederim esiniz evdeyken baska bir kadin gelmemeli bence haftasonu esim evde planlariniz var diyip kibarca reddederdim ben olsam
Bizde de kuzen kardeştir aksi düşünülemez.güvenmiyorsanız kabul etmeyin çağırmayın
başka planımız var diyin
ya da eşiniz gidecek mi ki arkadaşına birde o da var
bana çok saçma geliyor bu durumlar yaaa... kuzen kardeştir bizde de
Kafayı yemiş ya valla böyle kişiler ben mesela herkezden uzak dururum böyle. Mallıklar yüzünden götü kalkıyor evlenen kızların sanki bana kimle evlenmişler herkes kocasini istiyor algisindalarValla ben evliyim ama sana katılıyorum
sanki herkes çok meraklı başkasının kocasının kirli donunu yıkamaya.Ya bir defolup gidin kimse kocanizin peşinde değil şimdiki kadınlarda kafayı yemiş herkes kocasını istiyor gibi hareketler tabiki süslenip gelicek bir yere giderken herkes süslenir evli kadınlarla bu yüzden bağ kopartmak lazım yoksa heran bir iftira atabilirler eşleri için salaklık. Başka birşey değil
Birde direkt kadın suçlanıyor eşimi mi ayartmak istiyor belki senin eşin çoktan aymıştirda kız yüz vermiyordur. iki saç yapanada kocama yürüyo demezsin yani.Eşim 100 kadının içinde de kalsa şüphelenmek aklıma gelmez.Değil kuzenden şüphe etmek.Sanırım bende gariplik var.Diyelim ki kuzen eşinden hoşlanıyor ki sanmıyorum öyle bir şey olduğunu .Eşine güveniyorsan sorun yoktur.Kuzenle samimiyeti azaltırsın eğer düşündüğün gibiyse.Sorun eşine güvenmiyor olman yoksa bugün kuzenden tedirgin olursun yarın başka birinden
Ben de annemlere giderken ya da çok samimi birine giderken çok özenmem hatta pijamayla bile giderim ama daha az samimi biri varsa özen gösteririm. Bu bana garip gelmedi.Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Bekarken evli arkadaşlarımın eşleriyle karşılaştığımda merhaba dan başka bir şey konuşmazdımBirde direkt kadın suçlanıyor eşimi mi ayartmak istiyor belki senin eşin çoktan aymıştirda kız yüz vermiyordur. iki saç yapanada kocama yürüyo demezsin yani.
Böyle insanların birak evinde kalmayi bir bardak suya muhtaç olsan içilmez ya arkandan kocam için geldi kapıya su içti derler
Kullanıcı adınızı konu sahibine bir süreliğine ödünç vermek ister misiniz?Eşinizi cam fanusa da koyun bari
Nayır nolamazKullanıcı adınızı konu sahibine bir süreliğine ödünç vermek ister misiniz?
Ay ama resmen birkaç yorumdan sonra kocam yapmaz moduna girmiş resmen, ağzım açık kaldı, resmen hanımefendiye en uygun nick şu andaNayır nolamazbu nicki tüm kocam yapmazcılar adına ben kullanıyorum
Aman bunlar hep böyle kocaları sütten çıkmış ak kaşık. O şeytan kadınlar kocalarının aklını çeliyor hepAy ama resmen birkaç yorumdan sonra kocam yapmaz moduna girmiş resmen, ağzım açık kaldı, resmen hanımefendiye en uygun nick şu anda
Bak ben yeni bekar komşum vakası atlattim kadın resmen eşime göz koydu gide gele..Eve esin varken asla alma hep o yokken otur kalk yatılı alamam eşim rahat etmiyor yatılı misafir sevmiyor de asla asla yatılı alma kuzen sonuçta kardeş değil..yuvanın sınırlarını korumazsan gelip bahcesini dagitan çok olurMerhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?