- 14 Ekim 2016
- 7.079
- 47.723
- 548
- Konu Sahibi balcicegim
-
Eşiniz evde iken sizde kalma hakkı yok. Buna kesinlikle müsade etme. Hatta açık açık söyle. Kocam evde. Uyuyor. İşimiz var. Müsait değiliz diye. Fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler.Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
Sizi aileden görüp eşinizi yabancı gibi görüp üstünü başını düzeldiyordur belki. Yani şöyle gibi komşuya geçerken salaş gidersin de bakkala çıkarken üstünü başını düzeltirsin o mantık gibi düşünün inşallah aksi bir durum yoktur tabi
Ay sen gorusmezsin o zaman, benimde bekar arkadaslarim geliyor esim isteyken gelirler ve zaten bunu kendileri yaparlar ben bi cabaya girmem isteyken gelsinler diye ama herkesin yasam tarzi ayni olmak zorunda degil,magaramdan ciktigim icin her ihtimali gorebiliyorum neyse tartismanin luzumu yok sen nasil istersen oyle yasarsin zaten baskasinada muhalefet etmeye gerek yok diye düşünüyorum, hanim efendi yazmis altinda farkli fikir beyan eden bir suru insan olmuş, herkesin doğduğu büyüdüğü yetiştiği yaşadığı farklı, o yüzden kendi fikrini belirtirsin geçer gidersin burada milletle uğraşmanın anlamı yok iyi akşamlar.Öyle ooo neler oluyor diyorsanız mağaradan çıkmamanız lazım. Zira kaynıyla baldızıyla kaçanlar da var. Kimse kimseyle görüşmesin.
Ben arkadaşlarımı bekar ve evli diye sınıflandırmıyorum. Dolayısıyla bekarken de gelen giden tonla arkadaşımız var. Eşimin de bekar arkadaşları bize gelir. Hatta boşanan arkadaşı boşanmadan sonra oğluyla gelip bir iki gün bizde kalmıştı da.
Ben güveniyorsam seviyorsam medeni durumu beni bağlamaz her ortamıma alırım.
Ondan bu bakıl açısı bana garip geliyor.
Şahsen bekarken bana bu muameleyi eden evli arkadaşım olsaydı da ben görüşmezdim. Bu zan altında bırakan mantaliteyle anlamamam mümkün değil
Başka bir şey yoksa aklınızı karıştırmayın. Belki eşiniz evdeyken temiz derli toplu olmak istedi. Sonuçta eşiniz enişteleri. Kuzen de ister istemez sizin ailenizi temsil ediyor. Sizin için derli toplu görünmek istiyor olabilir.Kuzenim 28 yasında yani normal karşıladım kalabilir ama eşim evdeyken süslenip bakımlanıp gelmesi beni şüphelendirdi yoksa başka bir şey yok ortada
E müsait değilim deyin buna rağmen niye yatıya geleyim deyince gel dedinizkiYani erkek sonuçta eşime güveniyorum ama kadınlar çok fena. Kuzenime güvenmiyorum çünkü ben evdeyken özensiz geliyor eşim varken süslenip geliyor
İnsanlar kocalarını yarım akıllı, bebek saflığında bir canlı gibi niteliyor.Kocada altın değil yahu alıp çeyiz sandığına kapatalım her kadın düşman her kuzen kötü.İyice paranoyaklik salgını başladı bir kac aklı başında hariç çoğumuz cadı avına çıkar haldeyiz .Koca dediginde ağzının payını vermeyi duracağı yerde durmayı bilecek .Yoksa koca dediğin ödül maması değil az sakin olun derim ben
İnsanoğlu hiç şaşırmam...Ama sizin hatanız isterse kardeşin olsun eğer bir hissin varsa böyle kapınn eşiğinden bile sokma. Kadınlar kesinlikle hisseder....Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
Dip dibe yaşadığınız insan neden sizde kalıyor ki? Eşinizden hoşlanmasa bile bu çok saçma bence.Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?