Kuzenim esimden mi hoslanıyor bana yardım edinn

Hayır diyeceksiniz ! Araya mesafe koyacaksınız! Çok mu zor gerçekten?

Valla bence sınırlar her zaman iyidir. Beraber büyüdük diye yapış yapış ilişkiler olacak değil

Eşinizin tatil günlerinde neden yatılı misafir kabul ediyorsunuz?
Ben açıkçası dibimde oturan kuzenimi çok gerekli bir sebebi yoksa geleyim, oturayım, kalayım gibi basit sebeplerle kabul etmem.
Hafta içi gelsin oturalım, eğlenelim, beraber birşeyler yapalım.

Valla bence sınırlar her zaman iyidir. Beraber büyüdük diye yapış yapış ilişkiler olacak değil
Yapış yapış?
Gayet kendi sınırlarımız var. Sınırların boyutunu siz belirlersiniz. Bizim sınırlarımız sizlere göre geniş olabilir ama var. Fakat arkadaşlarımız ve kuzenlerimizle saçma sapan düşüncelerimiz korkularımız yok. Güven temelindeyiz. Beraber tatile gider aynı evde de kalırız. Fakat iyi zamanda kötü zamanda da her zaman yanımızda destekçimiz olur.
Kötü bir tarafını da görmedik bugüne kadar.
İçimizde fesat düşünceler yok. Güven temelinde ilişkileri yapışkan buluyorsanız o da sizin sorununuz

Kadının sizin evinizde ne işi var ya,kuzeniniz bile olsa nefs bu,neler okuyor neler duyuyoruz.. suizan etmek yerine,böyle 3 kişi aynı ortamda takılmayı reddederseniz kafanız rahatlar

Ne demiş Müge Anlı : Şüpheleniyorsam doğrudur

Ben 5 dk mesafedeki herhangi birinin bir çiftin evinde keyfi olarak yatılı kalmasını anlamıyorum. Ne o öyle ergen gibi...

Eşim erkektir sonuçta aklını çeler diyorsunuz, niye evinize alıyorsunuz?

Eşinize ve kuzeninize yakıştırdığınız ahlaksızlığın ne kadar ağır olduğunun farkında mısınız? Eğer buna ihtimal varsa o insanlarla ne işiniz var?

Kuzeninizin niyeti iyi ya da kötü bilemem ama siz doğru olani yapin ve eve yatiya vs almayin derim isimiz var deyin vs gündüz gelsin otursun gitsin daha fazlasina hic gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…