Kuzenim esimden mi hoslanıyor bana yardım edinn

Kuzen kardeştir bizde ya
Benim de gelirler kalırlar bir gün aklımdan yanlış bir şey geçmez.
Ama milletin aile dinamiğinde öyle şeyler okuyup, duyar olduk ki insan söyleyecek söz de bulamıyor
Benim için de normal bisey bu ama neden eşim evdeyken bakımlı geliyor ben tekken paspal geliyor ki

Kuzeninize bu kadar güvenmiyorsanız görüşmeyin çağırmayın.
Araya böyle düşünceler girince görüşmemek lazım.
Ayrıca kuzenler birbirinde kalabilir eşiniz evdeyse garipseyenler olmuş ama eşinize mi güvenmiyorsunuz kuzene mi? Aynı evde kalsa ne olacak. böyle çirkin düşünceler geliyorsa akla o kişiyle ilişkiyi kesmeniz gerekir.
Yani erkek sonuçta eşime güveniyorum ama kadınlar çok fena. Kuzenime güvenmiyorum çünkü ben evdeyken özensiz geliyor eşim varken süslenip geliyor

Aynı mahallede oturan biri neden sizde kalıyor onu anlayamadım ne gerek var .Bunun kadını erkeği fark etmiyor il dışından kimse olmadığı sürece evime almam ne kendi ailemden ne de eşimim tarafından.İnsanlar bundan yüz bulup rahat hareket edecekler biliyorum Sizde bi defa izin vererek o kapıyı açmışsınız açıkçası en baştan yok diyecektiniz.Bu hafta içinde maalesef evet demişssiniz yine böyle durumlarda ara sıra yok diyin ki her an gelip kalma isteğinde rahatlıkla bulunmasın.Hafta sonu eşiniz çalışıyor mu ? (Sakın eşinize bu durumdan aklınızdakilerden bahsetmeyin.Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok

Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
İçinizde şüphe varsa mesafe koyun

Yani erkek sonuçta eşime güveniyorum ama kadınlar çok fena. Kuzenime güvenmiyorum çünkü ben evdeyken özensiz geliyor eşim varken süslenip geliyor
Ayy şu cümleyi kullanmayın ya
"Erkek sonuçta" ne demek karısının kuzenine bakana ne erkek denir ne adam denir ne insan!
Kocama güvenirim, kadınlara güvenmem zihniyetinden çıkın!
O zaman kafeste tutun kocanızı.. etraf kadın kaynıyor Allah korusun bugün kuzen olmaz ama yarın başka biri yoldan çıkarır masum çiçeğinizi.

Ben ne babama ne kocama ne oğluma %100 şu cümleyi kurabilirim. Abi herkes her şeyi yapabilir.

Çok şaşırıyorum ben bu yorumlara ya.
Cidden eşlerinizi böyle herkesten bir sır gibi saklayarak uzak tutarak mı yanınızda tutacaksınız?
Eşim evdeyken çocukluk arkadaşım da gelir ailecek görüştüğümüz arkadaşlar da gelir kuzenler de gelir.
Evimi açacak kadar güvendiğim herkesi eşim varken de çağırabilirim.

Alın benden de o kadar.

İlla uzakta olunca mı kalmalı gelinir?

Kalmak ihtiyaç halinde mi oluyor?

Aynı mahallede oturduğumuz kuzenim oturmaya da gelir kalmaya da, hatta arkadaşlarımda kalmıştır.

Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
Hissediyorsaniz doğrudur sizde niye kaliyor eviniz dipdibe iken??

Erkek sonuçta deyip nasıl güveniyorsunuz anlamadım? Erkek sonuçta '' yapabilir, bakabilir mi'' oluyor bu.

O zaman ona da güvenmemeniz gerekir.

Tüm kadınlar durmuş sizin kokuşmuş kocanızı bekliyor. Tövbe yarabbim.

Güvenmediğiniz insanla görüşmeyin o zaman. Ayrıca bu cümleyi kullanarak asıl eşinize güvenmiyorsunuz. İki giyinip süslenince kocanızın aklına girecekse koca da çok size bağlı değil demek ki.
Asıl kime güvenemediğinize iyi bakın.
Kuzeninize de dürüst olun, hiç çağırmayın mesafe koyın o zaman.
Arkadan böyle düşüneceğiniz insanları çağırmayın

Kuzeninizle gündüz de görüşebilirsiniz. Neden akşam da çağırıyorsunuz ki ya da kabul ediyorsunuz. Ben mi çok sığ düşünüyorum bilmiyorum. Biz partnerlerimiz varsa birlikte görüşürüz. Birimizin ki yoksa tek görüşürüz. Ben böyle bir şey sezmiş olsam tak diye mesafe koyarım. Siz farkedip hala gel kal kafasında davranıyorsunuz. Ben tek başıma evli birinin evine gidip kalmam sürekli sürekli. Kendimi rahatsız hissederim.

Alın benden de o kadar.

İlla uzakta olunca mı kalmalı gelinir?

Kalmak ihtiyaç halinde mi oluyor?

Aynı mahallede oturduğumuz kuzenim oturmaya da gelir kalmaya da, hatta arkadaşlarımda kalmıştır.
Çok değişik bakış açıları var gerçekten. Biz kuzenler beraber büyüdük. Çoğunluğun yaşadığı şehirde bir yazlık gibi ev var. Yazları alkollü araba kullanmamak için o evde kalıyoruz evlisi bekarı beraber.
İki yatak odası bir de salon var. Genelde bir çift yatak odasında kalıyor, kalan kuzenler diğer odada yatıyoruz. Eniştelerin bir ikisi de salonda yatıyor. Bekarlar da kendini rahatsız hissetmiyor.
Yani bekar kuzenim bana paspal geliyor, akşam eşim gelmeden altına kot çekiyor. Süslenmek için değil benle aynı samimiyette olmadığından. Bundan mana aramıyorum ben. Çok değişikler ya

Nşa kuzen gelmesi/kuzen kalması vs normal geliyor bana. (kuzenim yok tek torunum iki taraftan da iki çok yakın arkadaşlık gibi değerlendiriyorum.)

Ama sizin böyle bir şüpheniz varken kabul etmeniz de saçma. Güveniyorsanız mesafeli olun.

Ben evli değilim ama evli olsaydım anne babalar dışında kimseyi yatılı istemezdim.Mesafe severim kimsenin evinde kalmam başkası da bende kalsın istemem ne arkadaş ne akraba.Alana saygı duyarım.

Güvenle de alakası yok rahat edilemez vakit geçirilsin sonra herkes evine.Kuzeni geçtim millet ablasının eşine bile göz dikebiliyor midesiz insan çok.Güvenmiyorsanız hele hiç almayın.Müsait değiliz deyip geri çevirin.

Kuzeniz özelikle süslenip geliyorsa eşinizin dikkatini çekmeye çalışıyorda, siz niçin bu kızı eve sokuyorsunuz onu anlayamadım. Zaten yakın oturuyorsunuz ne diye sizde yatıya kalmaya geliyor? Şahsen hiç öyle kuzendir falan demem kimse gerekmedikçe evimde kalmaz. Hele kocam evde olduğu için süslenip geldiğini hissedersem o kuzen bir daha evime giremez.

Benim için de normal bisey bu ama neden eşim evdeyken bakımlı geliyor ben tekken paspal geliyor ki
Sizi aileden görüp eşinizi yabancı gibi görüp üstünü başını düzeldiyordur belki. Yani şöyle gibi komşuya geçerken salaş gidersin de bakkala çıkarken üstünü başını düzeltirsin o mantık gibi düşünün inşallah aksi bir durum yoktur tabi

Ben yatılı misafir sevmiyorum. Şehir dışından da misafir kabul etmemeye çalışıyorum zaten beni bildikleri için de hiç böyle bir teklif almadım. Aileleri de istemem anca şehir dışı olur ya da doğum, hastalık vs olur. Ama bu benim karakterim yani sevmiyorum rahatsız oluyorum. Gelen gelsin yesin içsin evine yatmaya gitsin. Ben kabul etmezdim hele aynı mahallede ne alaka? Ama eşime ya da kuzenime güvenmediğim için değil yatılı misafirden hoşlanmadığım için. Sevene de saygı duyarım herkesin kendi evi ve düşüncesi sonuçta.

Back