Kuzenim esimden mi hoslanıyor bana yardım edinn

"Erkek sonucta" "kadinlar cok fena". Kocanin icinde varsa aldatmak aldatir bu onun karakteriyle ilgili, cinsiyetiyle degil. Benim de pesimde kosan evli bir adam vardi bir ara. Net sekilde soyledim. Ne yuz verdim ne bi sey. En son ben ondan kacar oldum da oyle bitti bu muhabbet aslinda. Yani kadinlar da cok fena falan degil. Evliliginizi gozden gecirin siz bence. Kuzeninizin belki bazen kendi bakasi tutuyordur o bende de var. Hepimizde var. Kocaniz sizi suphelendiriyor. Kocaniza aldatmayi konduruyorsunuz demek ki icten ice. Evliliginize bakin kuzeninizin makyajini falan birakin

Kuzende sıkıntı göremedim sıkıntı sınır çizemeyen sizde gözüküyor.Süslenme dediğiniz şey kendine çeki düzen vermekse eşinizi yabancı gördüğü içindir. Kuzenlerim il dışındayken gelir kalırlardı hiç sıkıntı olmazdı. Şimdi aynı şehirdeyiz kalmalar bitti. Gece 2 lere kadar oturup sonrasında dağılıyoruz. Üniversiteden arkadaşlarım eşli- eşsiz gelir kalırlar hiç problem yapmam. Eşim acaba dedirten biri olsaydı işler mi değişirdi yada eşimin hayatımdaki konumu mu değişirdi bilemiyorum.Ama bildiğim bi şey var zihniyetiniz kötü yapmayın böyle yüzüne güldüğünüz insanlara çirkin yakıştırmalar...

Çok şaşırıyorum ben bu yorumlara ya.
Cidden eşlerinizi böyle herkesten bir sır gibi saklayarak uzak tutarak mı yanınızda tutacaksınız?
Eşim evdeyken çocukluk arkadaşım da gelir ailecek görüştüğümüz arkadaşlar da gelir kuzenler de gelir.
Evimi açacak kadar güvendiğim herkesi eşim varken de çağırabilirim.
Sen ne sacmaliyorsun ya sir gibi saklamaktanmi bahsediyorum ben ben gayet eşimle de eşimin arkadaşlarıyla da benim arkadaslarimlada evde de buluşuruz dışarıda çıkarız piknik de yaparız gece de kalırız ama tek erkek ya da tek kadın gelmez tercih etmiyoruz ha mecbur kalırız bir sıkıntısı vardır tek de gelsin genellikle çift buluşmalarını tercih ederiz. Herkesin yaşam tarzı farklı ben şahsen içine büyüdüğüm aileden biliyorum ki bunun aksi olduğu zaman evin içinde bu tarz huzursuzluklar oluyor. Sizin etrafınızdaki insanlar normal olabilir ama maalesef herkesin etrafındaki insanlar ve yaşanmışlıkları normal olmuyor 13 yaşımdan beri esnaflık yapıyorum aklın alabileceği bir çok işte çalıştım şu an bir konaklama işletmesi işletiyoruz ve inanın nelerini görüyoruz maalesef ki herkes öyle düşündüğünüz gibi masum değil. Tekrar söylüyorum eşi sır gibi saklamak değil konu bu küçük bir düşünce sadece gece konaklama olacaksa çiftli olmalı diye düşünüyorum. Ki kadın evde tekken bakımsız gelip kocası varken ekstra süsleniyorsa bu da çok normal değil salaga yatmanın da bir alemi yok diye düşünüyorum bu tarz bir durum varsa rahatsız olduğu durumu tabii ki de ortadan kaldırmalı

Sen ne sacmaliyorsun ya sir gibi saklamaktanmi bahsediyorum ben ben gayet eşimle de eşimin arkadaşlarıyla da benim arkadaslarimlada evde de buluşuruz dışarıda çıkarız piknik de yaparız gece de kalırız ama tek erkek ya da tek kadın gelmez tercih etmiyoruz ha mecbur kalırız bir sıkıntısı vardır tek de gelsin genellikle çift buluşmalarını tercih ederiz. Herkesin yaşam tarzı farklı ben şahsen içine büyüdüğüm aileden biliyorum ki bunun aksi olduğu zaman evin içinde bu tarz huzursuzluklar oluyor. Sizin etrafınızdaki insanlar normal olabilir ama maalesef herkesin etrafındaki insanlar ve yaşanmışlıkları normal olmuyor 13 yaşımdan beri esnaflık yapıyorum aklın alabileceği bir çok işte çalıştım şu an bir konaklama işletmesi işletiyoruz ve inanın nelerini görüyoruz maalesef ki herkes öyle düşündüğünüz gibi masum değil. Tekrar söylüyorum eşi sır gibi saklamak değil konu bu küçük bir düşünce sadece gece konaklama olacaksa çiftli olmalı diye düşünüyorum. Ki kadın evde tekken bakımsız gelip kocası varken ekstra süsleniyorsa bu da çok normal değil salaga yatmanın da bir alemi yok diye düşünüyorum bu tarz bir durum varsa rahatsız olduğu durumu tabii ki de ortadan kaldırmalı
Öyle ooo neler oluyor diyorsanız mağaradan çıkmamanız lazım. Zira kaynıyla baldızıyla kaçanlar da var. Kimse kimseyle görüşmesin.
Ben arkadaşlarımı bekar ve evli diye sınıflandırmıyorum. Dolayısıyla bekarken de gelen giden tonla arkadaşımız var. Eşimin de bekar arkadaşları bize gelir. Hatta boşanan arkadaşı boşanmadan sonra oğluyla gelip bir iki gün bizde kalmıştı da.
Ben güveniyorsam seviyorsam medeni durumu beni bağlamaz her ortamıma alırım.
Ondan bu bakıl açısı bana garip geliyor.
Şahsen bekarken bana bu muameleyi eden evli arkadaşım olsaydı da ben görüşmezdim. Bu zan altında bırakan mantaliteyle anlamamam mümkün değil

Ya hem kuzeniniz ile akşam yatılı kalacak kadar samimiyet kuruyorsunuz hem de kocama mı halleniyor diye sui zan ediyorsunuz. İçiniz de dışınız da kötü. Tek bahane de bakımlı olmasıymış. Neye göre kime göre bakımlı onu bunun bir ölçütü yok ki, makyaj yapıyorsa mesela gayet normal bişey ama kocan varken meme dekoltesi veriyorsa abartı olur.

Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
Böyle bir şüphenizin olduğu biriyle görüşmek bile anlamsız, kuzenimden/arkadaşımdan böyle bir şey için şüpheleniyorsam bir daha görüşmem bile, en azından ben böyle düşünüyorum. Yorumlarda herkes ikiye bölünmüş, kuzen kalabilir/kalamaz diye ama herkesin yetiştiği ortam, bulunduğu çevre farklı. Başka yerlerde neler duyuyoruz. Böyle bir şüpheniz varsa bir daha eve çağırmayın, haftasonu olan programınızı da iptal edin, işimiz çıktı, plan yaptık diyin

Merhaba 5 yıllık evliyim. Amcamlar 1 yıl önce bizim evin çok yakınına taşındı. 3 aydır kuzenimle baya yakınım 1 kere bizde kaldı eşimde vardı oturduk sohbet ettik. Normal yani kuzenim sonuçta evime gelip sohbet edebiliriz ama şöyle bişey fark ettim. Eşim yokken gündüzleri gelir bana arada bir 2,3 saat durur gider. O zaman bakımsız gelir yani makyaj yapmaz saçları toplar gelir kıyafete de çok özenmez. Ama eşim olduğunda bakımlanır öyle gelir yani ister istemez öyle düsünüyorum hafta sonu eşim evde olduğunu biliyor. Bana dedi ki hafta sonu gelip sizde kalayım annemlerin misafiri var dedi. Tamam dedim bende
Ben mi abartıyorum bilmiyorum kadınsal hislerim bunu söylüyor kadınlar hisseder diye düsünüyorum
kadınlar suslenme ısını makyajı baskasının yanında ılla seksı ya da dıkkat cekıcı olmak ıcın degıl rahat olmak ıcın de yaparlar ben kadınlar toplasınca da gıyınır suslenırım ?? bazen dısarı cıkarken bı maskara bıle suresım gelmez ama ortamı gormedık. belkı masumane kendıne bakım yapmıstır .. ıftıra da atmamak lazım mıde bulandırıcı olur. ama belkı cıdden oyledır. cunku damat kayınvalıdeye.. anne uvey ogluna baldız enısteye.. dayı yegenıne . gıbı ..oktan olaylar da var bu dunyada. bız sınırımızı cızerız. evlılıkte de arkadas cevresınde de aılenın ıcınde de bıraz kural vardır oyle cok esnetmemek lazım. yatılı kısmı zorundalık olmadıkca bana ters. verıyim parasını otelde kal kardesım derım cok dertse bıle. ben sevmem. benım kardesim masallah dıdısının dıdısını bıle kabul eder ben etmem yetıstırılme tarzımızdan degıl yanı karakter meselesı. hayatta dıkkat edılmesı gereken seyler ahlakı kurallar gorgu kuralları falan vardır su an belkı de cok sey degıstı ama bozmamak lazım.. bız arkadasımıza ugrarken kocası olmaz. ya da ben kocamsız evlı bırının evıne gece gıtmem gıtsem yatmam orda. sızın bıraz sınırlar bozulmus sankı 9 saat yoldan gelıyor yakında oturuyormus zaten.. yatılı olayı yapmadan gorusun ama guvenmedıgınız bırıyle arkadas olmanız ona ayıp..

Belkide kuruntu yapıyorsunuz kuzeniniz belkide sizinle yalnız olmanın verdiği rahatlikla makyajsız geliyordu. Eşiniz sonuçta yabancı ona düzgün bir şekilde gelmesi normal değil mi

Yani erkek sonuçta eşime güveniyorum ama kadınlar çok fena. Kuzenime güvenmiyorum çünkü ben evdeyken özensiz geliyor eşim varken süslenip geliyor
Kadınlar çok mu fena?????
Binlerce karısını aldatan adam var kocana konduramayip kuzenine mi konduruyorsun? Bu kadar erkekçi olmayin ya merak etmeyin yalnızlıktan olmezsiniz!!!

E uzak dur o zaman...

Yani erkek sonuçta eşime güveniyorum ama kadınlar çok fena. Kuzenime güvenmiyorum çünkü ben evdeyken özensiz geliyor eşim varken süslenip geliyor
Kadınlar neden çok fena oluyormuş. Kişi kendinden bilir bazı şeyleri…
Güvenmiyorsanız çağırmayın. İletişimizini kesin.
EşiniZede böyle şeyler diyip kurdun aklına kuzuyu düşürmeyin.

Ben bazı sorular buraya neden soruluyor anlamıyorum. Biz o kadın sizinleyken nasıl eşiniz gelince nasıl oluyor göremiyoruz, bir şeyler hissedemiyoruz o yüzden herkes kendi kuzen eş ilişkisi nasilsa ona göre cevap veriyor. Siz rahatsiz olduktan sonra buradaki yorumlar sizi ilgilendirmez ki? Ben birinden rahatsız olsam, kuzenim de olsa eve almam. Eşime güvenmemekle de ilgisi yok yani bu durumun, gerek yok. Kadının eşim için süslendigini düşünüp de niye evime alayım yav g.vat miyim 🙄

yani ben de çok samimi olduğum kişinin yanına salaş bir şekilde gidiyorum, orada daha yabancı gördüğüm biri varsa kendime çeki düzen vermeye çalışırım. belki kuzen eşiniz yabancı diye böyle geliyordur. ama bu ortamı gören sizsiniz. bunun kararını siz verebilirsiniz. eğer cidden böyle olduğunu düşünüyorsanız mesafe koyun araya.

Çok afedersiniz hani ikinizde bekar olursunuz kalmali v s sohbet muhabbet olur. Kocaman insanlarsiniz siz evlisiniz zırt pirt yatili kalması çok mantıklı değil ki bu kişi sınırlarını bilmiyor demektir. Zaruri bir durum olur yatılı kabul edilir ama bu şekilde olması bana mantıklı gelmedi

Back