8 yıllık evliyiz, eşim 3 aylık evliyken başladı yurtdışına gitmeye iş için. O zamanda dert etmememistim. Güven duymama gibi birşey hiçbir zaman olmadı.Ben anlamıyorum su yurtdışında ne var?
Bütün kadınlar kollarını açmış bizim kocalarımızı mı bekliyor?
Beklese bile adam olana kac yazar?
Esim is dolayısıyla cok yurtdışına çıktı. Her seferinde kendi ellerimle hazırladım bavulunu uğurladım aklımın ucuna bile gelmedi ya aldatirasa diye. Bazen bende gittim onunla kendi teklif etti sen de gel diye.
Niyeti olan adam is yerinde de aldatir ee ne yapalım ise de mi gondermeyelim.
Bence aldatılıp aldatılmamak benim elimde olan bir sey degil. aldatılırsam eger acarim davamı alirim tazminatimi olur biter. omrumun sonuna kadar bu korkuyla mi yasayacagim.
Esimin beraber yurtdışına gittiği is arkadaşının eşi durmadan goruntulu arayip cabuk ac goster bana neredesin diye kontrol ediyormus. Arkadaşı esime demiski senin esin hic aramıyor mu goruntulu. esimde otele dondugumde ben onu ariyorum goruntulu ozledigim icin cocugumu gormek icin bizim aramizda hic boyle seylerin konusu olmadi demis. Ki kendi her aksam arar bizi oglumu ozledim seni ozledim diye.
esimle 5 yıl evlilik toplam 10 yıl birlikteliğimız var universiteleri ayri sehirlerde okuduk. ne onun ne benim en ufak guvenimiz sarsilmadi. sarsilsaydi zaten ikimizde yapamazdık biterdi.
cok iyi yapmıssınız ağzının payını vermekle. istedigi kadar aglasın. herkesi kendi gibi bilmesin. Halanız da küserse küssün bosverin.
Sen çok klas davranmışsın. Tebrikler. Ortaya lambur lumbur konuşup da en ufak lafı duyunca alınıp ağlayıp sızlayanları da anlamıyorum. Eşine güvenmiyorsa oturtsun dizinin dibinde aklında varsa tuvalete giderken aldatır. Kendi güvensizliğini sana uyarlamaya çalışmış.Merhaba Hanımlar
Bugün akşam üzeri yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum sizinle.
İki kuzenim ve normalde şehir dışında yaşayan, bayram dolayısıyla yaşadığımız şehirde olan kuzenimin eşiyle dışarıya çıktık akşam üzeri.
Eşim Pazartesi Günü yurtdışına çıkacak iş dolayısıyla ve bir ay kadar olmayacak. Kuzenimin eşi bunu duyunca garip bir tepki verdi nasıl gönderirsin tek başına hemde bir ay ben olsa asla göndermezdim gibi. Bende göndermek yada göndermemek gibi bir durum yok , iş için gitmesi lazım gidiyor, daha öncede defalarca gitti bizim için normal artık bu durum dedim.
Biraz sonra eşi aradı konuşup kapattı ve bana dönerek eşin de iyi ki seni bir ay bırakıp gidebiliyor benim eşim birkaç saat görmese özlüyor beni dedi. Hicbirsey söylemedim, eş yarıştıracak değildim onunla orada. Ama yaptığı kıyas çok saçma geldi.
Kuzenlerimden biri 2 ay sonra eşimin gideceği ülkeye tatile gidecek bunun mevzusu olunca, kuzenimin eşi bana, sen burada 2 çocukla uğraşırken eşin hafta sonları gezecek arkadaşlarıyla tabi gitmek ister niye istemesin dedi. Şaşırdım dediklerine. E o kadar gitmisken gezmek en doğal hakkı gezecek tabi dedim ama sinirlerim bozuldu ısrarla bu konu üzerinden birşeyler söylemesine.
En son ortak tanıdıkları bir arkadaşlarının eşinin aldatması sonucu, ayrılma evresinde olduğundan bahsediyorlardı. Bu kuzen eşi bana arkadaşın eşi sevgilisiyle eşinin gideceği ülkeye gitmiş, iş seyahati bahanesiyle dikkat et dedi gülerek. Bende ki sinir halini düşünebilirsiniz o an, eşimin gidecek olması benden çok sana dert oldu başka konu bulalım sana takılacak istersen dedim.
Ben bunu deyince, alındı, nasıl böyle dermişim benim eşimin işinden gücünden ona neymiş, espri yapmış sadece. Bunlari söyledi ve ağlamaya başladı, kuzenler sakinleştirmeye çalıştı,bende kırmak istemediğimi ama konuyu çok uzattığını söyledim. Ben öyle deyince kalkıp gitti.
Bizim de tadımız kaçtı, bizde kalktık sonrasında. Daha yoldayken beni halam aradı yani bu olayı yaşadığım kuzen eşinin kayınvalidesi de olur kendisi. Normalde halamı da çok severim. Geliniyle konuşmuş, yaptığımın ne kadar ayıp olduğunu,kendi hatri için gelinini kırmamam gerektiğini söyledi ve beni hiç dinlemeden telefonu kapattı. Benimle konuşması yetmemiş babamı arayıp beni şikayet etmiş. Sonra babam beni aradı ne oldu diye, olanı anlattım, boşver kızım takılma dedi kapattık telefonu.
Akşam akşam saçma sapan birşey yaşadım. Abartmadım diye düşünüyorum gayet sakin kalmaya çalıştım ama bir insan niye aynı konu üzerinde bu kadar gereksiz muhabbet yapar? Halam beni hiç dinlemeden gelininin lafiyla beni hiç konuşturmadan telefonu yüzüme kapattı ki bende yeri ayrıdır. Ne yapayım ben şimdi?
Hiçbirşey yapmayin tabi.. yurtdisina gitmesine üzülmüşler gibi :))) ayrica aldatma vs icin sizi üzmeye cabalanmis..hic merak etmeyin, rahat olun, oyle birşey icin yurtdisina gitmeye gerek yok. Burda dolu aldatma hikayesi var, hepsi yurticinde oluyo..ama kadinlarin cogu diyor ki yurtdisina yollamam, aldatacak adam yurtici yurtdisi ayrimimi yapar ya..Merhaba Hanımlar
İki kuzenim ve normalde şehir dışında yaşayan, bayram dolayısıyla yaşadığımız şehirde olan kuzenimin eşiyle dışarıya çıktık akşam üzeri.
Eşim Pazartesi Günü yurtdışına çıkacak iş dolayısıyla ve bir ay kadar olmayacak. Kuzenimin eşi bunu duyunca garip bir tepki verdi nasıl gönderirsin tek başına hemde bir ay ben olsa asla göndermezdim gibi. Bende göndermek yada göndermemek gibi bir durum yok , iş için gitmesi lazım gidiyor, daha öncede defalarca gitti bizim için normal artık bu durum dedim.
Biraz sonra eşi aradı konuşup kapattı ve bana dönerek eşin de iyi ki seni bir ay bırakıp gidebiliyor benim eşim birkaç saat görmese özlüyor beni dedi. Hicbirsey söylemedim, eş yarıştıracak değildim onunla orada. Ama yaptığı kıyas çok saçma geldi.
Kuzenlerimden biri 2 ay sonra eşimin gideceği ülkeye tatile gidecek bunun mevzusu olunca, kuzenimin eşi bana, sen burada 2 çocukla uğraşırken eşin hafta sonları gezecek arkadaşlarıyla tabi gitmek ister niye istemesin dedi. Şaşırdım dediklerine. E o kadar gitmisken gezmek en doğal hakkı gezecek tabi dedim ama sinirlerim bozuldu ısrarla bu konu üzerinden birşeyler söylemesine.
En son ortak tanıdıkları bir arkadaşlarının eşinin aldatması sonucu, ayrılma evresinde olduğundan bahsediyorlardı. Bu kuzen eşi bana arkadaşın eşi sevgilisiyle eşinin gideceği ülkeye gitmiş, iş seyahati bahanesiyle dikkat et dedi gülerek. Bende ki sinir halini düşünebilirsiniz o an, eşimin gidecek olması benden çok sana dert oldu başka konu bulalım sana takılacak istersen dedim.
Ben bunu deyince, alındı, nasıl böyle dermişim benim eşimin işinden gücünden ona neymiş, espri yapmış sadece. Bunlari söyledi ve ağlamaya başladı, kuzenler sakinleştirmeye çalıştı,bende kırmak istemediğimi ama konuyu çok uzattığını söyledim. Ben öyle deyince kalkıp gitti.
Bizim de tadımız kaçtı, bizde kalktık sonrasında. Daha yoldayken beni halam aradı yani bu olayı yaşadığım kuzen eşinin kayınvalidesi de olur kendisi. Normalde halamı da çok severim. Geliniyle konuşmuş, yaptığımın ne kadar ayıp olduğunu,kendi hatri için gelinini kırmamam gerektiğini söyledi ve beni hiç dinlemeden telefonu kapattı. Benimle konuşması yetmemiş babamı arayıp beni şikayet etmiş. Sonra babam beni aradı ne oldu diye, olanı anlattım, boşver kızım takılma dedi kapattık telefonu.
Akşam akşam saçma sapan birşey yaşadım. Abartmadım diye düşünüyorum gayet sakin kalmaya çalıştım ama bir insan niye aynı konu üzerinde bu kadar gereksiz muhabbet yapar? Halam beni hiç dinlemeden gelininin lafiyla beni hiç konuşturmadan telefonu yüzüme kapattı ki bende yeri ayrıdır. Ne yapayım ben şimdi?
Bende kıymetli gelin olamadım maalesef.Bi biz kıymetli olamadık.
Etrafımda da hep tatli kayınvalideler var. Kuzenim estetik yaptıracağı zaman kvsi demiş ki:"kızım bence hiç gerek yok. Senin ger yerin güzel."
Benim içimde yaradır iyi kv sahibi olamamak.
Güzel cevap olurmuş gerçekten. İnsa niye böyle bir şüphe ekmek ister ki karşındaki kadına. Kıskanç biri olsam bu muhabbet bu gece uyutmazdı beni muhtemelen.Ben aldatilirsam ilk seni ararim kina yakarsin gecikmeden derdim. Kimisinin hayatta baska bir beceresi olmayinca boyle koca yaristiriyo iste.
Başka yorumlarda yazdım kıskanılacak birsey aslında aramızda ama rahatsız etmiş birşeyler demek ki.insanların da şu başkalarını hayatlarına karışma olayını anlamıyorum. iyi yapmışsınız. size bir garezi mi var bi şeyi mi kıskanıyor acaba? kimse kimse ile bu kadar uğraşmaz çünkü
İlk cümleyi babamda söyledi olayı anlatınca. Sağolun.İstediğini söyleyen,istemediğini işitirmiş.
Üzülüp,dertlenmeyin.
Halanızı da,gelinini de dikkate alıp,
açıklama yapmayın bence.
Muhatap alırsanız,kendilerini naza çekerler.
Bu kadar büyütmek istemiyorum aslında. Eşiyle görüşmem bundan sonra, halamla muhakkak yüz yüze geliriz o zaman diyeceğimi derim. Eşime de söylemeyi düşünmüyorum çünkü. Telefon konuşmaları falan uzatır konuyu.Bence oldukça sinirlenilecek bi konu. Bence neyse diyip kapatıp geçmeyin siz de kuzenini arayın karın önce bana laf sokup sokup durdu cevabını alınca ağlayıp halami babamı araya soktu ne demek kendi aranıp sonra beni haşlama şikayet etmek falan deyin bi sure de ilişkinizi kesin. Hem blofunu yemediginizi anlasin hem de herkes sizin bu konuda ne kadar ciddi olduğunuzu görsün ağzını acamasin
Bu kadar büyütmek istemiyorum aslında. Eşiyle görüşmem bundan sonra, halamla muhakkak yüz yüze geliriz o zaman diyeceğimi derim. Eşime de söylemeyi düşünmüyorum çünkü. Telefon konuşmaları falan uzatır konuyu.
Merhaba Hanımlar
Ya millette ne kocalar var benim eşim Pazartesi akşam gidiyor, 2 gündür de şehir dışında arkadaşlarıyla geziyor, hiç özlemiyorsa beni demekBen olsam bu manyakla bi daha gorusmem, bildigin saka filan degil ara bozacak guyya terbiyesiz. Bi kac saat gormese ozluyomus demek sunepe kocasikesin acikiyodur susuyodur yani su bazi kadinlara Allah iyiki bi koca vermis, gerisini koyuvermis
Ama senin kocanda cok geziyomusYa millette ne kocalar var benim eşim Pazartesi akşam gidiyor, 2 gündür de şehir dışında arkadaşlarıyla geziyor, hiç özlemiyorsa beni demek
Yüz yüze gelirsek aynısını anlatmayı düşünüyorum.Ben olsam halama bu yazıyı gönderirdim. “Halam gibi değil de arkadaşım gibi oku” derdim. Hala aynı davranırsa da kendi bilir, bir yeğenini kendinden uzaklaştırmış olur. Kuzen eşi de amma çifte standard insanıymış. Kendisi istediği gibi konuşsun, kimse kırılmasın, kendisi en ufak bir lafta ağlasın. Bu kadar da hassas, ama sadece kendine.
Güzel cevap olurmuş gerçekten. İnsa niye böyle bir şüphe ekmek ister ki karşındaki kadına. Kıskanç biri olsam bu muhabbet bu gece uyutmazdı beni muhtemelen.
Aldatma muhabbetine hiç girmek istemedim açıkçası, o konuda muhattap alacağım bir insan değil ve benim böyle bir korkum yok zaten.Canim bazi insanlar boyle. En iyi olmak, en cok sevilen o olmak ister. Senin ilişkine kotu tohum ekecek ki sen uzulurken kendi kiytirik iliskisi ona guzel gelsin. Keske deseydin aldatacak kadar kani bozuk olan yan odadayken bile aldatir sen de cok guvenme diye. Gecen bir tanidigima esi ikidir gul aliyo diye biri mesaj atmis bu kadar cicek hic hayirli seyler gelmiyo aklima diye. Akli sira esin bir haltlar yiyo gozunu boyamaya calisiyo demeye calisiyo. Ne kadar cirkin degil mi? Halbuki hepimiz kadiniz ve bir kadini ne uzer en iyi de biz biliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?