Kuzen Eşi ve Yaşadığım Sinir Bozucu Olay

8 yıllık evliyiz, eşim 3 aylık evliyken başladı yurtdışına gitmeye iş için. O zamanda dert etmememistim. Güven duymama gibi birşey hiçbir zaman olmadı.
İnsanları bu konudan anlamak güç gerçekten.

Sen çok klas davranmışsın. Tebrikler. Ortaya lambur lumbur konuşup da en ufak lafı duyunca alınıp ağlayıp sızlayanları da anlamıyorum. Eşine güvenmiyorsa oturtsun dizinin dibinde aklında varsa tuvalete giderken aldatır. Kendi güvensizliğini sana uyarlamaya çalışmış.

Hiçbirşey yapmayin tabi.. yurtdisina gitmesine üzülmüşler gibi :))) ayrica aldatma vs icin sizi üzmeye cabalanmis..hic merak etmeyin, rahat olun, oyle birşey icin yurtdisina gitmeye gerek yok. Burda dolu aldatma hikayesi var, hepsi yurticinde oluyo..ama kadinlarin cogu diyor ki yurtdisina yollamam, aldatacak adam yurtici yurtdisi ayrimimi yapar ya..

Bende kıymetli gelin olamadım maalesef.

Ben aldatilirsam ilk seni ararim kina yakarsin gecikmeden derdim. Kimisinin hayatta baska bir beceresi olmayinca boyle koca yaristiriyo iste.
Güzel cevap olurmuş gerçekten. İnsa niye böyle bir şüphe ekmek ister ki karşındaki kadına. Kıskanç biri olsam bu muhabbet bu gece uyutmazdı beni muhtemelen.

Bu tip insanlari anlamak zor. Esim sevgiliydik ozamanlar askere gidecekti bi arkadasm erkekler askere gitmeden geneleve gidermis falan gbi sacma sapan bi laf etmisti. Yilarrr sonra kendi evlenecegi kisinin askerlk konusu konusulrken yeri geldi sordnmu oda gitmis mi bana boyle boyle demistin dedm kalakaldi yuzu kizardi. ben ayri kalacagz diye hasret durumlarjnin acisini cekerken boyle bisey demenin ne alemi var ne mantigi var . Benim mutlu iliskjmi kiskanjp araya fitne sokmaya calismaktan baska bisey degldi cnm sennkide oyledir.

insanların da şu başkalarını hayatlarına karışma olayını anlamıyorum. iyi yapmışsınız. size bir garezi mi var bi şeyi mi kıskanıyor acaba? kimse kimse ile bu kadar uğraşmaz çünkü
Başka yorumlarda yazdım kıskanılacak birsey aslında aramızda ama rahatsız etmiş birşeyler demek ki.

İstediğini söyleyen,istemediğini işitirmiş.
Üzülüp,dertlenmeyin.
Halanızı da,gelinini de dikkate alıp,
açıklama yapmayın bence.
Muhatap alırsanız,kendilerini naza çekerler.
İlk cümleyi babamda söyledi olayı anlatınca. Sağolun.

Bu kadar büyütmek istemiyorum aslında. Eşiyle görüşmem bundan sonra, halamla muhakkak yüz yüze geliriz o zaman diyeceğimi derim. Eşime de söylemeyi düşünmüyorum çünkü. Telefon konuşmaları falan uzatır konuyu.

Bence pabuç bırakmayın bu kadına bugün boyle yapar yarin obur hun hasbel kader görüşmek zorunda kalırsınız başka birşey yapar. O şimdi zafer kazanmış sayiyodur kendini hadsiz. Siz de isirmayin ama dişinizi gösterin, dişiniz olduğunu bilsin ayağını denk alsın.

Ben olsam halama bu yazıyı gönderirdim. “Halam gibi değil de arkadaşım gibi oku” derdim. Hala aynı davranırsa da kendi bilir, bir yeğenini kendinden uzaklaştırmış olur. Kuzen eşi de amma çifte standard insanıymış. Kendisi istediği gibi konuşsun, kimse kırılmasın, kendisi en ufak bir lafta ağlasın. Bu kadar da hassas, ama sadece kendine.

Ben olsam bu manyakla bi daha gorusmem, bildigin saka filan degil ara bozacak guyya terbiyesiz. Bi kac saat gormese ozluyomus demek sunepe kocasi kesin acikiyodur susuyodur yani su bazi kadinlara Allah iyiki bi koca vermis, gerisini koyuvermis
Ya millette ne kocalar var benim eşim Pazartesi akşam gidiyor, 2 gündür de şehir dışında arkadaşlarıyla geziyor, hiç özlemiyorsa beni demek

Yüz yüze gelirsek aynısını anlatmayı düşünüyorum.
Ama kuzen eşi espri yapmış sadece ama hiçbirimiz gülmedik nedense. Ben cevap verince anlayışsız oldum.

Güzel cevap olurmuş gerçekten. İnsa niye böyle bir şüphe ekmek ister ki karşındaki kadına. Kıskanç biri olsam bu muhabbet bu gece uyutmazdı beni muhtemelen.

Canim bazi insanlar boyle. En iyi olmak, en cok sevilen o olmak ister. Senin ilişkine kotu tohum ekecek ki sen uzulurken kendi kiytirik iliskisi ona guzel gelsin. Keske deseydin aldatacak kadar kani bozuk olan yan odadayken bile aldatir sen de cok guvenme diye. Gecen bir tanidigima esi ikidir gul aliyo diye biri mesaj atmis bu kadar cicek hic hayirli seyler gelmiyo aklima diye. Akli sira esin bir haltlar yiyo gozunu boyamaya calisiyo demeye calisiyo. Ne kadar cirkin degil mi? Halbuki hepimiz kadiniz ve bir kadini ne uzer en iyi de biz biliriz.

Aldatma muhabbetine hiç girmek istemedim açıkçası, o konuda muhattap alacağım bir insan değil ve benim böyle bir korkum yok zaten.

Ama bile bile insanları huzursuzluk etmeye çalışmanın bir açıklaması yok gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…