• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzen Eşi ve Yaşadığım Sinir Bozucu Olay

Haksız degilsin ve bence halana da gelininin laflarini aktariver.İki tarafi da dinlemeden hakem olmasın bi zahmet.
Diğer yanımızda olan kuzenlerden işin aslını öğrenir muhtemelen ama benim kalbimdeki yerini kırmış oldu bir kere.

Değil mi, eşim şehir dışında şuan arkadaşlarıyla bunu duysa buna da tepki verirdi muhtemelen.
Çünkü evli erkek kararının dizinin dibinde oturmalı, gezmek ,iş için yurt dışına çıkmak ne demek.
Benden daha güzel bir kadın, kıskanacağı birşey yok yani aramızda aslında.
Halam konusu tam bir hayal kırıklığı benim için zaten.

emin olun vardır kıskandığı bir nokta. Belki de kendi esinde aldatacak potansiyel var sizin esinizde o potansiyel yok onu bile kıskanmıs olabilir. Bazı insanların kıskançlık karakterinde vardır bulurlar hasetlenecek bir sey.

Fesata bak sen, resmen eşinle aranızda fitne ateşi yakmaya çalışmış uyanık. Cevabını alınca da anında piremses moduna geçmiş.
Kendi kaşınmış sen de kaşımışsın, çok da iyi etmişsin valla.
Bu piremses sendromlular azalarak yok olsa keşke.

Ben anlamıyorum su yurtdışında ne var?

Bütün kadınlar kollarını açmış bizim kocalarımızı mı bekliyor?

Beklese bile adam olana kac yazar?

Esim is dolayısıyla cok yurtdışına çıktı. Her seferinde kendi ellerimle hazırladım bavulunu uğurladım aklımın ucuna bile gelmedi ya aldatirasa diye. Bazen bende gittim onunla kendi teklif etti sen de gel diye.

Niyeti olan adam is yerinde de aldatir ee ne yapalım ise de mi gondermeyelim.

Bence aldatılıp aldatılmamak benim elimde olan bir sey degil. aldatılırsam eger acarim davamı alirim tazminatimi olur biter. omrumun sonuna kadar bu korkuyla mi yasayacagim.

Esimin beraber yurtdışına gittiği is arkadaşının eşi durmadan goruntulu arayip cabuk ac goster bana neredesin diye kontrol ediyormus. Arkadaşı esime demiski senin esin hic aramıyor mu goruntulu. esimde otele dondugumde ben onu ariyorum goruntulu ozledigim icin cocugumu gormek icin bizim aramizda hic boyle seylerin konusu olmadi demis. Ki kendi her aksam arar bizi oglumu ozledim seni ozledim diye.

esimle 5 yıl evlilik toplam 10 yıl birlikteliğimız var universiteleri ayri sehirlerde okuduk. ne onun ne benim en ufak guvenimiz sarsilmadi. sarsilsaydi zaten ikimizde yapamazdık biterdi.

cok iyi yapmıssınız ağzının payını vermekle. istedigi kadar aglasın. herkesi kendi gibi bilmesin. Halanız da küserse küssün bosverin.
Kocası kıvanç tatlıtuğsa demek :D dünyanın her yerinde gideri var :)

Sizin bakiş açınızı kendiminkine benzettim.
Allah herkese ruh ve sinir sağlığı versin :)

Helal bee:rapci:şu kk da okudugum en guzel konulardan biri yanlis anlama cevap verme acısından çat çat laf yapıştıran biri çıkti sonunda.. ohh iyi yapmissin agzina saglik walla ben sinir oldum burdan kuzene yani espiri yapilir ama abartmis kuzen ki espiri de degil bu aglayinca espiri yaptima cevirmis olayi hiiic caninizi sıkmayın isterse konusmasin hemm gayet seviyeli cevaplar vermissiniz sinirinize ragmen

Zaten ne çıkarsa ya hala ya amca başından çıkıyor. Nedense halalar bende hep antipatik 🙄🙄 siz doğru olanı yapmışsınız ona neyse yani. Kocaları eve zincirle baglamaliyiz bu kafaya göre evet. Deli midir nedir?
Halam benim için çok ayrıydı, çok severim kendisini çok üzüldüm tavrına o yüzden.

Değil mi, eşim şehir dışında şuan arkadaşlarıyla bunu duysa buna da tepki verirdi muhtemelen.
Çünkü evli erkek kararının dizinin dibinde oturmalı, gezmek ,iş için yurt dışına çıkmak ne demek.
Benden daha güzel bir kadın, kıskanacağı birşey yok yani aramızda aslında.
Halam konusu tam bir hayal kırıklığı benim için zaten.
Canim onu bilemezsin senden istiyorsa kat kat guzel olsun bazi insanlarin enerjisi kötüdür ve bazi insanlar mutlulugu kıskanır benimde basimdan gecti biliyorum. Durduk yere konusmus ortalamış sende gol atmışsın. Ki az bile konusmussun. Bide ağlıyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Halam benim için çok ayrıydı, çok severim kendisini çok üzüldüm tavrına o yüzden.
İnsanı zaten bunlar yaralıyor. Büyük ihtimal yalan yanlış konuşup doldurdu bir de ağlayınca sizi kötü kalpli lanse etti. Belki de o da bu anlatilanlardan dolayı hayal kırıklığına uğramıştır küçük ihtimal hani empati yapmaya çalışırsak. Bir gün ola ki için aslını öğrenmek ister olduğu gibi anlatırsınız. İstemezse de üzülmeyin demek ki kıymete değer biri değilmis.

İstediğini söyleyen,istemediğini işitirmiş.
Üzülüp,dertlenmeyin.
Halanızı da,gelinini de dikkate alıp,
açıklama yapmayın bence.
Muhatap alırsanız,kendilerini naza çekerler.
Annem biz çocukken bize bunu sık sık söylerdi:
Istedigini söylersen istemediğini işitirsin.

💕

Siz gayet yerinde bir tepki koymuşsunuz. Eğer halanız bu konuyu sık sık gündeme getirir veya surat yaparsa aynısını siz de yapın. Bu fitnelikten başka bir şey değil. Resmen kendinin muhtemelen yaralı olduğu bir konuyla kafanızı karıştırıp aranıza çomak sokmaya çalışmış. Yersiz bir çıkışma olmuş halanızınki.

Diyeceğini bilip duyacağını bilememiş. Öncelikle sizi,sonra da babanızı tebrik ediyorum. 😁Takmayın. Ne hakettiyse hakkını vermişsiniz. Dengesiz!

Söyleyene değil söyleyene bak denilen bir konu daha.

Benim kuzenimin eşi iş seyahatine gidince "eşin ailesi için ne kadar mücadele ediyor, masalah" diyorum. Çünkü böyle denir. Ben böyle biliyorum yani.

Bir diğer mesele; eşim beni özler??? Yani? Konu ile ilgisi nedir. Iş seyhatine gidemem çünkü karımı özlerim diye bi şey var da biz mi duymadık?

Bir insan ay benim kocam beni çok özler diyorsa kesin eşinde ya da kendisinde bir arıza vardır. Çünkü durduk yere kimse böyle bir ispat gayretine girmez.

Ve en sinir olduğum cümle... ŞAKA YAPTIM.

Şaka: eğlenmek ya da gülmek amacıyla yapilan espri anlamina gelir. Ama ben senin söylediklerine hiç gülmüyorum. Demek ki bu bir saka değil.
Ha sen ısarla şaka yaptım diyorsan, amenna. Ben de şaka yaptım. O yüzden zırlama. Nokta.

Bu mesajı kuzenden bozma kişiye kopya edip gönderin.

Halaya da eyvallah etmeyin. Gelini ile mutluluklar dileyin .
Ne güzel yazmışsınız.
Eşim beni özler deyince, sok oldum zaten , çocuk muyuz biz?
Müdürüne de karımı özlerim siz başkasını gönderin demeleri gerekiyor bu durumda adamların, hayat eşin etrafında dönüyor zaten..

Ya sizin olay bizim ufaklıkların geçenki olayı gibi olmuş. Kuzenin kızı ile oynuyor benim oğlan, aralarında bir buçuk yaş fark var kuzenin kız büyük... Benim oğlanı sıkıştırıveriyor arada, elinden oyuncak çekip alıyor filan kendi kendine ekşınlara giriyor. 2 dklığına mutfağa geçtim, o arada kapı arkasına oğlanın kafayı vurmuş. Patırtıya koştum hemen, başladı kuzenin kız ağlamaya. Kafayı vuran benim oğlan, ağladığı yok kafasını tutuyor, kuzenin kız "Ben yapmadım" diye ağlıyor. Kızacağımızdan değil çocuktur olur nihayetinde de, içimden geçirdim "Tilkiye bak, sıyrılmanın yolunu bulmuş"... Kızı teselli edeceğiz diye uğraştık bir de.

Kuzenin eşi de bu misal, sen dilinle deş deş, şaka maka diye, sonra normal, rahatsız olduğunu ve muhabbetin bu şekilde sürmesini istemediğini belirten birinin cevabı karşısında ağla, sıyırıl 4 yaşındaki çocuk hesabı, git bir de şikayet et. Ayy... Bu ne ayol kreş çocuğu gibi?

Az bile demişsin, ben halamı arar "Hala, seni de böyle bilmezdim çok kırıldım" diyerek konuşur, bir daha da o kuzen eşi ile görüşmezdim. Çocuk olsa çocuk dersin, bu ne böyle kreş seviyesi saçma biri :/
Gerçekten çocuk muhabbeti gibi oldu, nereden geldim diye düşündüm laflarını duydukca.

Kuzen eşiyle görüşmem kesinlikle artık halamı da aramak istemiyorum çünkü telefonu hiç dinlemeden yüzüme kapattı. Yüz yüze muhakkak geliriz ve açılır o zaman konu ama bende ki yerini çok sarstı çok severdim kendisini.

Çok iyi bir şekilde duruşunuzu koymuş sonra da gerektiği yerde cevabını vermişsiniz. Üzerine vazife olmayan bir konuyu gereksiz bir şekilde uzatarak haketmiş.
Kesinlikle geri adım atmayın. Haklıymış gibi ağlayıp kendini acındırmasını saymıyorum bile.

Artık yurtiçi yurtdışı diye bişey mi kaldı Allah aşkına. Dünya küçücük biyer. Yurtdışına gidiyo deyince nedir bu hemen bişeye mi gidiyo bu erkekler. Gidince gittiği yeri gezemez mi hiç anlamıyorum. Bana kalırsa çokta kırıcı bişey dememişsiniz kadar konu yu değiştir demissiniz. Hemen KV sini mi aramış. Kendi dedikleri nolcakmış. Nedir bu çekemezlik.
En çokta sen burda çocuklarla uğraşırken o gezecek kısmına takıldım. Bunlar etraflarına hayatı dar eder. Bu fesatlıktur
Ben takıntılı bir tip olsam bu konuşma sonrası eşimi de rahatsız ederdim ki anlatmayı bile düşünmüyorum eşime , bugün evde olmaması da güzel oldu benim için.

Back