• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzen Eşi ve Yaşadığım Sinir Bozucu Olay

Gayet normal davranmışsınız. Belli ayarsız bir insan kendisi. O kadar lafı ediyorsa cevabı da hak etmiş.

Babanıza kendinizi açıklamışsınız, halanız da sizi dinlemediyse kendi problemi. Artık kuzeninizin eşi nasıl anlattıysa. Sizin tavrınızı gayet olağan, normal buldum ben. Canınızı sıkmayın.

Kendi yaptigi ayibi gormeyip sizin sadece uyariniza bu kadar alinan bir kadinla aslaaaa ömur boyu gorusmemek bence. Yapcaginiz en dgru karar.

Onane sizin esinizin yapcaklarindan, gitceginden, gelceginden caninizi sikmaya degmez. Umursamayin..

Yani en uyuz olduğum insan tipi ...Fitne fucur başka birşey değil ..hiç aklınıza bişey sokmayin yapacak olan dipdibeyken de yapar ..
İyi bile sabretmissiniz ..Lafın altından kalkamyimca suç bastırmak için ortalığı birbirine katmış .Bundan sonra tek bir kelime ettiğinde sizde sinir krizi geçirin 😁
Hiç kafaniza takmayin insanların hayatına burnunu sokmaamyi öğrensin

Bende okurken sadece dinliyosun sandım cevap verdiğini görünce içime su Serpildi , iyi de yaptın ona ne senin kocandan çok biliyosun sen deseydin birde . Kişi kendinden bilir işi diye boşa dememişler. Halanda da hiç takilma derim baban zaten seni biliyo . Gereksiz yere sıkıntı yapma, unut hatta. Birde ağlamış ya ona öyle şaşırdım ki insanlar ne garip.

Çok haklısınız, ama eldeki kv bak diye düşünmeden de edemedim. Biz haklı bile olsak savunmazlar.

Merhaba Hanımlar

Bugün akşam üzeri yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum sizinle.

İki kuzenim ve normalde şehir dışında yaşayan, bayram dolayısıyla yaşadığımız şehirde olan kuzenimin eşiyle dışarıya çıktık akşam üzeri.

Eşim Pazartesi Günü yurtdışına çıkacak iş dolayısıyla ve bir ay kadar olmayacak. Kuzenimin eşi bunu duyunca garip bir tepki verdi nasıl gönderirsin tek başına hemde bir ay ben olsa asla göndermezdim gibi. Bende göndermek yada göndermemek gibi bir durum yok , iş için gitmesi lazım gidiyor, daha öncede defalarca gitti bizim için normal artık bu durum dedim.

Biraz sonra eşi aradı konuşup kapattı ve bana dönerek eşin de iyi ki seni bir ay bırakıp gidebiliyor benim eşim birkaç saat görmese özlüyor beni dedi. Hicbirsey söylemedim, eş yarıştıracak değildim onunla orada. Ama yaptığı kıyas çok saçma geldi.

Kuzenlerimden biri 2 ay sonra eşimin gideceği ülkeye tatile gidecek bunun mevzusu olunca, kuzenimin eşi bana, sen burada 2 çocukla uğraşırken eşin hafta sonları gezecek arkadaşlarıyla tabi gitmek ister niye istemesin dedi. Şaşırdım dediklerine. E o kadar gitmisken gezmek en doğal hakkı gezecek tabi dedim ama sinirlerim bozuldu ısrarla bu konu üzerinden birşeyler söylemesine.

En son ortak tanıdıkları bir arkadaşlarının eşinin aldatması sonucu, ayrılma evresinde olduğundan bahsediyorlardı. Bu kuzen eşi bana arkadaşın eşi sevgilisiyle eşinin gideceği ülkeye gitmiş, iş seyahati bahanesiyle dikkat et dedi gülerek. Bende ki sinir halini düşünebilirsiniz o an, eşimin gidecek olması benden çok sana dert oldu başka konu bulalım sana takılacak istersen dedim.

Ben bunu deyince, alındı, nasıl böyle dermişim benim eşimin işinden gücünden ona neymiş, espri yapmış sadece. Bunlari söyledi ve ağlamaya başladı, kuzenler sakinleştirmeye çalıştı,bende kırmak istemediğimi ama konuyu çok uzattığını söyledim. Ben öyle deyince kalkıp gitti.

Bizim de tadımız kaçtı, bizde kalktık sonrasında. Daha yoldayken beni halam aradı yani bu olayı yaşadığım kuzen eşinin kayınvalidesi de olur kendisi. Normalde halamı da çok severim. Geliniyle konuşmuş, yaptığımın ne kadar ayıp olduğunu,kendi hatri için gelinini kırmamam gerektiğini söyledi ve beni hiç dinlemeden telefonu kapattı. Benimle konuşması yetmemiş babamı arayıp beni şikayet etmiş. Sonra babam beni aradı ne oldu diye, olanı anlattım, boşver kızım takılma dedi kapattık telefonu.

Akşam akşam saçma sapan birşey yaşadım. Abartmadım diye düşünüyorum gayet sakin kalmaya çalıştım ama bir insan niye aynı konu üzerinde bu kadar gereksiz muhabbet yapar? Halam beni hiç dinlemeden gelininin lafiyla beni hiç konuşturmadan telefonu yüzüme kapattı ki bende yeri ayrıdır. Ne yapayım ben şimdi?
Haklısınız zaten zorunlu olan bir ayrılık yaşıyorsunuz aşk pıtırcığı kuzeniniz de kendi kocasını aşkını alakasız yerde ve zamanda ispatlama gayretine girmiş. Sevmiyorum böyle insanları

Bir bedeviye sormuşlar eşinle aran nasıl diye namusum hakkında konuşamam demiş ayrılmışlar sormuşlar neden ayrıldınız diye başkasının namus hakkında konuşamam demiş .. kuzen eşi de olsa Senin kocanın için konuşamaz o eşini gönderemez göndermesin senin kocana farkı senin koçan olması Sen az bile demişsin ona inan demeseydin seninle sürekli bu şekilde konuşabilecekti sen böyle bir şey yapsan sana bu şekilde tepki verse Hatanı anlar mıydın yoksa kaynananı kardeşini karıştırmıydn işin içine kendi kocan sn namusun için sana fitne veriyor Ya sen kocanla tartışsaydın gidersen boşanırım vs deseydin kocana sinirden böyle fitneci insanların uzak dur halansa da halandan uzak dur hatır için böyle saçma sapan laflar affetme Unutma küçük bir taş yarın sana kay olarak döner

Benim başıma aynısı geldi farkıda da benim kocam olması dedim sen kendi eşine bakarsın öyle sinir doldum ki 😡 İnsanlar yuvasına fitne veren insanlardan nefret ediyorum çünkü kendi eşlerine güvenmiyorlar bundan dolayı herkes kendi ailesi gibi görüyorlar

Merhaba Hanımlar

Bugün akşam üzeri yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum sizinle.

İki kuzenim ve normalde şehir dışında yaşayan, bayram dolayısıyla yaşadığımız şehirde olan kuzenimin eşiyle dışarıya çıktık akşam üzeri.

Eşim Pazartesi Günü yurtdışına çıkacak iş dolayısıyla ve bir ay kadar olmayacak. Kuzenimin eşi bunu duyunca garip bir tepki verdi nasıl gönderirsin tek başına hemde bir ay ben olsa asla göndermezdim gibi. Bende göndermek yada göndermemek gibi bir durum yok , iş için gitmesi lazım gidiyor, daha öncede defalarca gitti bizim için normal artık bu durum dedim.

Biraz sonra eşi aradı konuşup kapattı ve bana dönerek eşin de iyi ki seni bir ay bırakıp gidebiliyor benim eşim birkaç saat görmese özlüyor beni dedi. Hicbirsey söylemedim, eş yarıştıracak değildim onunla orada. Ama yaptığı kıyas çok saçma geldi.

Kuzenlerimden biri 2 ay sonra eşimin gideceği ülkeye tatile gidecek bunun mevzusu olunca, kuzenimin eşi bana, sen burada 2 çocukla uğraşırken eşin hafta sonları gezecek arkadaşlarıyla tabi gitmek ister niye istemesin dedi. Şaşırdım dediklerine. E o kadar gitmisken gezmek en doğal hakkı gezecek tabi dedim ama sinirlerim bozuldu ısrarla bu konu üzerinden birşeyler söylemesine.

En son ortak tanıdıkları bir arkadaşlarının eşinin aldatması sonucu, ayrılma evresinde olduğundan bahsediyorlardı. Bu kuzen eşi bana arkadaşın eşi sevgilisiyle eşinin gideceği ülkeye gitmiş, iş seyahati bahanesiyle dikkat et dedi gülerek. Bende ki sinir halini düşünebilirsiniz o an, eşimin gidecek olması benden çok sana dert oldu başka konu bulalım sana takılacak istersen dedim.

Ben bunu deyince, alındı, nasıl böyle dermişim benim eşimin işinden gücünden ona neymiş, espri yapmış sadece. Bunlari söyledi ve ağlamaya başladı, kuzenler sakinleştirmeye çalıştı,bende kırmak istemediğimi ama konuyu çok uzattığını söyledim. Ben öyle deyince kalkıp gitti.

Bizim de tadımız kaçtı, bizde kalktık sonrasında. Daha yoldayken beni halam aradı yani bu olayı yaşadığım kuzen eşinin kayınvalidesi de olur kendisi. Normalde halamı da çok severim. Geliniyle konuşmuş, yaptığımın ne kadar ayıp olduğunu,kendi hatri için gelinini kırmamam gerektiğini söyledi ve beni hiç dinlemeden telefonu kapattı. Benimle konuşması yetmemiş babamı arayıp beni şikayet etmiş. Sonra babam beni aradı ne oldu diye, olanı anlattım, boşver kızım takılma dedi kapattık telefonu.

Akşam akşam saçma sapan birşey yaşadım. Abartmadım diye düşünüyorum gayet sakin kalmaya çalıştım ama bir insan niye aynı konu üzerinde bu kadar gereksiz muhabbet yapar? Halam beni hiç dinlemeden gelininin lafiyla beni hiç konuşturmadan telefonu yüzüme kapattı ki bende yeri ayrıdır. Ne yapayım ben şimdi?
Kendisinin bir güvensizliği var ki herkesi kendi kocası gibi sanıyor. Böyle insanların amacı sizi birbirinize düşürüp eğlenmek. Kendisi aile içinde mutsuz ve tedirgin olduğu için sizi de şüpheye düşürmek istemiş belli ki

Bence arayın gelini bir güzel azarlayın. Sen kimsinki benim halamı babamı arattırıp ortalığı karıştırıyorsun. Muslukları açıp iki ağladın diye kendini haklı beni kabahatli mi buldun? Sana ne benim elinden onun işinden uzak mesafelerde gezmesinden tozmasından. Hem utanmadan uzaklarda aldatan eşler iması yap sonra da konuyu değiştirelim senlik bir şey yok deyince ağla ortalığı karıştır. Derdim. Üstüne hala mı arardım. Olay şokuyla bi şey diyemedim o senin gelininse bende yiğeninim yukarıda söylediklerimi söyleyip saçmalıyor cvp verince açıyor çeşmeleri sende gelininin tarafını tutup bir de babamı arıyorsunuz. Bu ne saçmalıktır hala hayal kırıklığına uğradım de kapat telefonu. Ara kuzenini kusura bakma eşindir çok severim onu da seni de ama eşin eşin benden özür dilemezse eşinle görüşmeyeceğim ortalığı karıştırması da cabası de ve kestirip at derim böyle ağrıza tipler ömür boyu sorun yaratır.

Var böyle insanlar, kışkırtmak istemiş seni, bilerek üstünde durmuş bu mevzunun ki huylanasin, hatta bide eşini göndermeden problem yaratasın,mutsuz ayrılın diye,kendinin ki gibi saniyosa işte her evliliği de :işsiz:

Canını sıkma derim,bosvermeye çalış ve eşinle ilgilen bence,şimdiden Allah kavuştursun:)

Bence arayın gelini bir güzel azarlayın. Sen kimsinki benim halamı babamı arattırıp ortalığı karıştırıyorsun. Muslukları açıp iki ağladın diye kendini haklı beni kabahatli mi buldun? Sana ne benim elinden onun işinden uzak mesafelerde gezmesinden tozmasından. Hem utanmadan uzaklarda aldatan eşler iması yap sonra da konuyu değiştirelim senlik bir şey yok deyince ağla ortalığı karıştır. Derdim. Üstüne hala mı arardım. Olay şokuyla bi şey diyemedim o senin gelininse bende yiğeninim yukarıda söylediklerimi söyleyip saçmalıyor cvp verince açıyor çeşmeleri sende gelininin tarafını tutup bir de babamı arıyorsunuz. Bu ne saçmalıktır hala hayal kırıklığına uğradım de kapat telefonu. Ara kuzenini kusura bakma eşindir çok severim onu da seni de ama eşin eşin benden özür dilemezse eşinle görüşmeyeceğim ortalığı karıştırması da cabası de ve kestirip at derim böyle ağrıza tipler ömür boyu sorun yaratır.
Kuzenimin eşiyle bundan sonra konuşmam zaten, halamda durum ne gösterir bilmiyorum ama bendeki o kıymetli yeri olmaz artık.
Arayıp olayı dallanip budaklandirmak istemiyorum. Dün eşim evde yoktu onada anlatmadım, anlatmayı da düşünmüyorum bu kadar saçma birşey yaşadım,halamda aradı böyle dedi vs.diye.
Konu açılırsa halamla, gerekeni söylerim fazlasıyla zaten.

Başka yorumlarda yazdım kıskanılacak birsey aslında aramızda ama rahatsız etmiş birşeyler demek ki.
eşinize anlattınız mı? ne tepki verdi? Bence eğer bir araya geliyorsanız eşinizle olan tavırlarınızı kıskanmış olabilir? Daha güzelsinizdir onu kıskanmış olabilir. Oluyor böyle şeyler ne yazık ki :(

eşinize anlattınız mı? ne tepki verdi? Bence eğer bir araya geliyorsanız eşinizle olan tavırlarınızı kıskanmış olabilir? Daha güzelsinizdir onu kıskanmış olabilir. Oluyor böyle şeyler ne yazık ki :KK43:
Eşime anlatmadım, anlatmak bile saçma geldi bilmiyorum. Onun üzerinden de döndüğü için konu anlatmak istemedim.

Zaten şehir dışında yaşıyorlar, bayram da seyranda ancak bir araya geliyoruz. Benden daha güzel bir kadın o anlamda da kıskanılacak bir durum yok aramızda ama bir şekilde birşeylerden rahatsız olmuş, neden olduğu da önemli değil benim için açıkçası. Bundan sonra aynı ortama girmem kendisiyle.

Eşime anlatmadım, anlatmak bile saçma geldi bilmiyorum. Onun üzerinden de döndüğü için konu anlatmak istemedim.

Zaten şehir dışında yaşıyorlar, bayram da seyranda ancak bir araya geliyoruz. Benden daha güzel bir kadın o anlamda da kıskanılacak bir durum yok aramızda ama bir şekilde birşeylerden rahatsız olmuş, neden olduğu da önemli değil benim için açıkçası. Bundan sonra aynı ortama girmem kendisiyle.
Cevabını almış yeter zaten ona.. Size de şerden uzak yuvanızda mutluluklar dilerim :)

Valla halanizin gelini kaşınmış, siz sadece uyarmışsınız kibar bir dille. Aranıp ağzının payını almamış, hırsını da alamamış. Insanlar soyler soyler karşılık duyunca da bozulurlar nedense. Istedigini söyleyen istemediğini işitirmiş. Kaldi ki sizin soyledikleriniz onunkinin yanida deve de kulak. Iki dinleyip bir konuşmayı ogrenmesi lazim

Back