- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.466
- 548
8 yıllık evliyiz, eşim 3 aylık evliyken başladı yurtdışına gitmeye iş için. O zamanda dert etmememistim. Güven duymama gibi birşey hiçbir zaman olmadı.Ben anlamıyorum su yurtdışında ne var?
Bütün kadınlar kollarını açmış bizim kocalarımızı mı bekliyor?
Beklese bile adam olana kac yazar?
Esim is dolayısıyla cok yurtdışına çıktı. Her seferinde kendi ellerimle hazırladım bavulunu uğurladım aklımın ucuna bile gelmedi ya aldatirasa diye. Bazen bende gittim onunla kendi teklif etti sen de gel diye.
Niyeti olan adam is yerinde de aldatir ee ne yapalım ise de mi gondermeyelim.
Bence aldatılıp aldatılmamak benim elimde olan bir sey degil. aldatılırsam eger acarim davamı alirim tazminatimi olur biter. omrumun sonuna kadar bu korkuyla mi yasayacagim.
Esimin beraber yurtdışına gittiği is arkadaşının eşi durmadan goruntulu arayip cabuk ac goster bana neredesin diye kontrol ediyormus. Arkadaşı esime demiski senin esin hic aramıyor mu goruntulu. esimde otele dondugumde ben onu ariyorum goruntulu ozledigim icin cocugumu gormek icin bizim aramizda hic boyle seylerin konusu olmadi demis. Ki kendi her aksam arar bizi oglumu ozledim seni ozledim diye.
esimle 5 yıl evlilik toplam 10 yıl birlikteliğimız var universiteleri ayri sehirlerde okuduk. ne onun ne benim en ufak guvenimiz sarsilmadi. sarsilsaydi zaten ikimizde yapamazdık biterdi.
cok iyi yapmıssınız ağzının payını vermekle. istedigi kadar aglasın. herkesi kendi gibi bilmesin. Halanız da küserse küssün bosverin.
İnsanları bu konudan anlamak güç gerçekten.