• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzen Eşi ve Yaşadığım Sinir Bozucu Olay

Merhaba Hanımlar

Bugün akşam üzeri yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum sizinle.

İki kuzenim ve normalde şehir dışında yaşayan, bayram dolayısıyla yaşadığımız şehirde olan kuzenimin eşiyle dışarıya çıktık akşam üzeri.

Eşim Pazartesi Günü yurtdışına çıkacak iş dolayısıyla ve bir ay kadar olmayacak. Kuzenimin eşi bunu duyunca garip bir tepki verdi nasıl gönderirsin tek başına hemde bir ay ben olsa asla göndermezdim gibi. Bende göndermek yada göndermemek gibi bir durum yok , iş için gitmesi lazım gidiyor, daha öncede defalarca gitti bizim için normal artık bu durum dedim.

Biraz sonra eşi aradı konuşup kapattı ve bana dönerek eşin de iyi ki seni bir ay bırakıp gidebiliyor benim eşim birkaç saat görmese özlüyor beni dedi. Hicbirsey söylemedim, eş yarıştıracak değildim onunla orada. Ama yaptığı kıyas çok saçma geldi.

Kuzenlerimden biri 2 ay sonra eşimin gideceği ülkeye tatile gidecek bunun mevzusu olunca, kuzenimin eşi bana, sen burada 2 çocukla uğraşırken eşin hafta sonları gezecek arkadaşlarıyla tabi gitmek ister niye istemesin dedi. Şaşırdım dediklerine. E o kadar gitmisken gezmek en doğal hakkı gezecek tabi dedim ama sinirlerim bozuldu ısrarla bu konu üzerinden birşeyler söylemesine.

En son ortak tanıdıkları bir arkadaşlarının eşinin aldatması sonucu, ayrılma evresinde olduğundan bahsediyorlardı. Bu kuzen eşi bana arkadaşın eşi sevgilisiyle eşinin gideceği ülkeye gitmiş, iş seyahati bahanesiyle dikkat et dedi gülerek. Bende ki sinir halini düşünebilirsiniz o an, eşimin gidecek olması benden çok sana dert oldu başka konu bulalım sana takılacak istersen dedim.

Ben bunu deyince, alındı, nasıl böyle dermişim benim eşimin işinden gücünden ona neymiş, espri yapmış sadece. Bunlari söyledi ve ağlamaya başladı, kuzenler sakinleştirmeye çalıştı,bende kırmak istemediğimi ama konuyu çok uzattığını söyledim. Ben öyle deyince kalkıp gitti.

Bizim de tadımız kaçtı, bizde kalktık sonrasında. Daha yoldayken beni halam aradı yani bu olayı yaşadığım kuzen eşinin kayınvalidesi de olur kendisi. Normalde halamı da çok severim. Geliniyle konuşmuş, yaptığımın ne kadar ayıp olduğunu,kendi hatri için gelinini kırmamam gerektiğini söyledi ve beni hiç dinlemeden telefonu kapattı. Benimle konuşması yetmemiş babamı arayıp beni şikayet etmiş. Sonra babam beni aradı ne oldu diye, olanı anlattım, boşver kızım takılma dedi kapattık telefonu.

Akşam akşam saçma sapan birşey yaşadım. Abartmadım diye düşünüyorum gayet sakin kalmaya çalıştım ama bir insan niye aynı konu üzerinde bu kadar gereksiz muhabbet yapar? Halam beni hiç dinlemeden gelininin lafiyla beni hiç konuşturmadan telefonu yüzüme kapattı ki bende yeri ayrıdır. Ne yapayım ben şimdi?
Olay nereden tutsan elinde kalır cinsten, şaka gibi insanlar, hem haddini aşıyor hem ağzının payını alınca ağlama tutturuyor😂 Bir de benim eşim de çok yurtdışı seyahati yapardı iş için, benim işyerinden bir arkadaşım da aynen böyle nasıl gönderiyorsun falan derdi, iş değiştirmesini tavsiye etmişliği de var yer yer. En sonunda bu çok aşık karı koca boşandı, şimdi kocasının öfke problemlerini, hayatı nasıl zindan ettiğini anlatıyor her yerde. Yani benzetmek istemem ama bu millete saranların kendi evliliklerinde problem olabiliyor bence.

hele su tek taraflı dınleyıp etkı altında kalan kocaman ınsanları su hayatda hıc bır zaman anlayamayacagım
kac yasına gelmıssın ne uymaca akıllısın ya
gelının aradıgında sen ne dedın kı yegenım oyle dedı bırbırınıze laf soyleyecek ortamlarda dolasmayın deyıp konuyu kapatıp buyukluk etmek varken hemen sızı arayıp terslemıs daha

sahsen benım ıcın orda bıter .
Evet dün akşamın hayal kırıklığı halamdı zaten. Birde iyi bir iletişimimiz vardır, sık görüşürüz, benide iyi tanır. Gelinini durduk yere ağlatacak biri değilim nasıl öyle gaza gelip beni aradı anlamadım.
Gittiğimiz yer ile halamın evi yakın, şuan halamda kalıyor kuzenim ve eşi, eve ağlayarak girdiyse birde yalan yanlış anlattiysa halam da gelininin ezdirmek! istemedi aklınca muhtemelen.
Bendeki yeri ayrı diyordum hep ama benim ondaki yerin ayrı değilmiş onu görmüş oldum bu olayda.

Son düzenleme:
Olay nereden tutsan elinde kalır cinsten, şaka gibi insanlar, hem haddini aşıyor hem ağzının payını alınca ağlama tutturuyor😂 Bir de benim eşim de çok yurtdışı seyahati yapardı iş için, benim işyerinden bir arkadaşım da aynen böyle nasıl gönderiyorsun falan derdi, iş değiştirmesini tavsiye etmişliği de var yer yer. En sonunda bu çok aşık karı koca boşandı, şimdi kocasının öfke problemlerini, hayatı nasıl zindan ettiğini anlatıyor her yerde. Yani benzetmek istemem ama bu millete saranların kendi evliliklerinde problem olabiliyor bence.
Saçma sapan bir olaydı zaten gerçekten.

Bunu başka kişiler banada söylüyor, iş değiştirsin yurtdışı seyahatinin olmadığı iş bulsun eşin diye. Herşey bu kadar basit , eşimde karım desede yıllarıdır çalıştığım şirketten ayrılsam diye bekliyor zaten. Ben hiç dert etmedim başından beri. Şehir dışına da çıkıyor her ay birkaç gün, işi bu yapacak birşey yok.

Saçma sapan bir olaydı zaten gerçekten.

Bunu başka kişiler banada söylüyor, iş değiştirsin yurtdışı seyahatinin olmadığı iş bulsun eşin diye. Herşey bu kadar basit , eşimde karım desede yıllarıdır çalıştığım şirketten ayrılsam diye bekliyor zaten. Ben hiç dert etmedim başından beri. Şehir dışına da çıkıyor her birkaç gün, işi bu yapacak birşey yok.
Tabi ki öyle, sudan sebeplerle iş değiştirmek zorunda mıyız yani, hele hele sırf millet böyle istiyor diye😊 Kendi çocuk aklı çocuk olanların bunu anlayabileceğini hiç sanmıyorum ama, artık o kıskançlıktan mı yoksa kendi evliliğini övme fırsatını kaçırmama telaşından mı ne yapacağını bilememiş görünen o ki.

Az bile soylemissiniz densize. Oturdugum yerden ben sinir oldum. Benimde kuzenim bir kere boyle densiz bir laf etmisti. Yurtdisina gidecektim esimin meslegini ortaya atarak o meslektekilerin gozu disarda olur dikkatli ol cok yanliz birakma dedi. Net bir sekilde ben esime bu konuda guveniyorum dedigimde bozuldu. Insanlar o kadar seviyesizlesmiski artik neyi espiri konusu yapacaklarini sasirmislar. Hos niyetleri gercekten espiri yapmakmi yoksa fitnelik cikarmakmi oda ayri bir mevzu.

Şu halaya da bir ağzının payı verilseydi iyi olurdu diye düşünmeden edemedim 😏 insanlar çok densiz ve hadsiz. Hadi espri yaptın kapat konuyu değil mi? Asıl amacı sinir bozmaktı o şekilde yapamadı da araya başkalarını sokup laf söyleyerek yaptı.

Merhaba Hanımlar

Bugün akşam üzeri yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum sizinle.

İki kuzenim ve normalde şehir dışında yaşayan, bayram dolayısıyla yaşadığımız şehirde olan kuzenimin eşiyle dışarıya çıktık akşam üzeri.

Eşim Pazartesi Günü yurtdışına çıkacak iş dolayısıyla ve bir ay kadar olmayacak. Kuzenimin eşi bunu duyunca garip bir tepki verdi nasıl gönderirsin tek başına hemde bir ay ben olsa asla göndermezdim gibi. Bende göndermek yada göndermemek gibi bir durum yok , iş için gitmesi lazım gidiyor, daha öncede defalarca gitti bizim için normal artık bu durum dedim.

Biraz sonra eşi aradı konuşup kapattı ve bana dönerek eşin de iyi ki seni bir ay bırakıp gidebiliyor benim eşim birkaç saat görmese özlüyor beni dedi. Hicbirsey söylemedim, eş yarıştıracak değildim onunla orada. Ama yaptığı kıyas çok saçma geldi.

Kuzenlerimden biri 2 ay sonra eşimin gideceği ülkeye tatile gidecek bunun mevzusu olunca, kuzenimin eşi bana, sen burada 2 çocukla uğraşırken eşin hafta sonları gezecek arkadaşlarıyla tabi gitmek ister niye istemesin dedi. Şaşırdım dediklerine. E o kadar gitmisken gezmek en doğal hakkı gezecek tabi dedim ama sinirlerim bozuldu ısrarla bu konu üzerinden birşeyler söylemesine.

En son ortak tanıdıkları bir arkadaşlarının eşinin aldatması sonucu, ayrılma evresinde olduğundan bahsediyorlardı. Bu kuzen eşi bana arkadaşın eşi sevgilisiyle eşinin gideceği ülkeye gitmiş, iş seyahati bahanesiyle dikkat et dedi gülerek. Bende ki sinir halini düşünebilirsiniz o an, eşimin gidecek olması benden çok sana dert oldu başka konu bulalım sana takılacak istersen dedim.

Ben bunu deyince, alındı, nasıl böyle dermişim benim eşimin işinden gücünden ona neymiş, espri yapmış sadece. Bunlari söyledi ve ağlamaya başladı, kuzenler sakinleştirmeye çalıştı,bende kırmak istemediğimi ama konuyu çok uzattığını söyledim. Ben öyle deyince kalkıp gitti.

Bizim de tadımız kaçtı, bizde kalktık sonrasında. Daha yoldayken beni halam aradı yani bu olayı yaşadığım kuzen eşinin kayınvalidesi de olur kendisi. Normalde halamı da çok severim. Geliniyle konuşmuş, yaptığımın ne kadar ayıp olduğunu,kendi hatri için gelinini kırmamam gerektiğini söyledi ve beni hiç dinlemeden telefonu kapattı. Benimle konuşması yetmemiş babamı arayıp beni şikayet etmiş. Sonra babam beni aradı ne oldu diye, olanı anlattım, boşver kızım takılma dedi kapattık telefonu.

Akşam akşam saçma sapan birşey yaşadım. Abartmadım diye düşünüyorum gayet sakin kalmaya çalıştım ama bir insan niye aynı konu üzerinde bu kadar gereksiz muhabbet yapar? Halam beni hiç dinlemeden gelininin lafiyla beni hiç konuşturmadan telefonu yüzüme kapattı ki bende yeri ayrıdır. Ne yapayım ben şimdi?
Yazık işteeşine ne kadar güvenmiyorsa. Allah düşman başına vermesin.

Herkese her lafı söyleyip cevabı yiyince oturup ağlayan tiplere gıcık oluyorum.
Siz bir de teselli etmeye çalışmışsınız. Ben olsam boş gözlerle ağlamasını izlerdim.

Verdiğiniz cevapta da bir şey yok zaten. Hak etmiş.
Halanız sizi aramasa gelin bir posta da kocasına ağlayıp annesiyle kavga ettirirdi kesin. Ama sonuçta ayıp etmiş.
Bu konuyla ilgili daha fazla konuşup yüz göz olmaya gerek yok bence. Halanızla mesafenizi buna göre ayarlarsınız artık.

Seni babama soyliycem senin babani dovsun deseydiniz
Bu ne boyle artik cocuklar bile sikayet etmezken ortaligi karistirmis
Nasil insanlar var anlamiyorum ya
Sikayet edince eline ne gecmis acaba

Kadının, kuzeninize zerre kadar güveni yok. Eşinizle aranızdaki güven onu rahatsız etmiş, araya azıcık nifak tohumu serpiştireyim, benden fazlaları ne demiş... Aciz bir çırpınış aslında sadece. Ağlaması da umduğunu başaramadığı gibi bir de lafı yeyip oturmasından. İyi olmuş, haddini bilmeyene arada böyle bildirmek lazım. Halanıza yetiştirmesi ayrı ayıp, halanızın babanıza yetiştirmesi ayrı... İlkokul çocuğu gibi kafalar. Çok ciddiye almamaya çalışın.

Herkese her lafı söyleyip cevabı yiyince oturup ağlayan tiplere gıcık oluyorum.
Siz bir de teselli etmeye çalışmışsınız. Ben olsam boş gözlerle ağlamasını izlerdim.

Verdiğiniz cevapta da bir şey yok zaten. Hak etmiş.
Halanız sizi aramasa gelin bir posta da kocasına ağlayıp annesiyle kavga ettirirdi kesin. Ama sonuçta ayıp etmiş.
Bu konuyla ilgili daha fazla konuşup yüz göz olmaya gerek yok bence. Halanızla mesafenizi buna göre ayarlarsınız artık.
Öyle birden ağlayınca kötü hissettim kendimi niyeyse, yoksa teselli etmeye de gerek yoktu gerçekten.
Kimseyle konuşmayı düşünmüyorum ekstradan zaten, eşime bile anlatmadım, kuzenimin eşi bunları dedi, halam aradı vs.demek ki rahatsız edecekti beni.

Evet dün akşamın hayal kırıklığı halamdı zaten. Birde iyi bir iletişimimiz vardır, sık görüşürüz, benide iyi tanır. Gelinini durduk yere ağlatacak biri değilim nasıl öyle gaza gelip beni aradı anlamadım.
Gittiğimiz yer ile halamın evi yakın, şuan halamda kalıyor kuzenim ve eşi, eve ağlayarak girdiyse birde yalan yanlış anlattiysa halam da gelininin ezdirmek! istemedi aklınca muhtemelen.
Bendeki yeri ayrı diyordum hep ama benim ondaki yerin ayrı değilmiş onu görmüş oldum bu olayda.
O tipler iyi bilir araları iyi olan insanlarin iletişimini bozmayı.yaptiklari en iyi şeydi hatta

Cok güzel cevap vermişsiniz bence
Yalnız halanızın gelinini koruma kısmını okuyunca vayy be ne kaynanalar var demeden gecemedim
Var öyle kaynanalar. Ben de eltime bir laf dedim diye kayınvalide bana tavır almıştı. 2 sene oldu hala da devam eder tavrı.

Babama kadar gitti olay ne kadar gereksiz değil mi?

Aslında uzatmam ama halamın babamın konuya dahil olması sinirimi daha çok bozdu.
Bence o kuzen kocasından dertli.
Size laf atarak kendi egosunu tatmin etmeye çalışmış.
Taşı gediğine oturtmanız kumdan egosunu yıkınca kahrolmuş, iyi olmuş :)

Halayla da uygun bir zamanda konuşup sitem edersiniz.

Bence o kuzen kocasından dertli.
Size laf atarak kendi egosunu tatmin etmeye çalışmış.
Taşı gediğine oturtmanız kumdan egosunu yıkınca kahrolmuş, iyi olmuş :)

Halayla da uygun bir zamanda konuşup sitem edersiniz.
Dışarıdan gayet iyi gözüküyorlar ama içlerini bilemiyorum tabi. Cevap verince, cidden sok oldu :) her lafına sessiz kalmamami bekliyorduysa demek.

Babama kadar gitti olay ne kadar gereksiz değil mi?

Aslında uzatmam ama halamın babamın konuya dahil olması sinirimi daha çok bozdu.
canim öpüyorum seni coooookkkkk iyi yapmissin icinde kalip dert olacagina disari cikip mert olsun o zilliyede kapak olsun maydonoz kilikli karismasin her seye her seferinde verin agiz payiniki bir daha cesaret edmesin ne yasadiysa demekki kendisi boswer canim esine guveniyorsan yeter orasi her erkek aldatacak diye bir kural yok senin huzurunu bozmaya calisiyor akli sira fesat kari halana gelincede bir araya gelince anlatirsin cok pesine kosma haksiz gibi boswer

Back