Kütahya///43

bende tavşanlılıyım ya konuyu görünce çok hoşuma giiti şimdi uzaktayım çok özledim tavşanlıyı ben çok seviyorum tavşanlının yeri çok ayrı benim için

nazlım sorma bende bilecıkte oturuyorum ama tavsanlılıyım bayramda ordaydım ama doyamıyorum tavsanlıya cok güzel memeleket yaaa hoşgeldın canımmmm

:1rolleyes:
bende tavşanlılıyım ya konuyu görünce çok hoşuma giiti şimdi uzaktayım çok özledim tavşanlıyı ben çok seviyorum tavşanlının yeri çok ayrı benim için

Nazlıcım siteye hoşgeldin.Ben aslen Eşkişehirliyim ama 10 senedir Tavşanlıdayım.Artık buralı sayılırım.Tavşanlı ya bende çok alıştım.Artık buralı oldum.Umarım en yakın zamanda Tavşanlı'ya gelirsin.i

hoşbuldum ben ne yazıkki taa yaz tatilinde gidebilicem nasipse zaten geçtiğimiz yaz gezemedim bebeğim küçük diye ama bu sene çarı pazar dolaşıcam inşallah

bende 2 yıl tavşanlıda kaldım kızlar evet tavşanlı gerçekten çok şirin bi yer balıklı göl, mülayim tepe, gerge,tıkıntı vazgeçilmezlerim arasında

BERA-BERRAKÇIĞMnerelerdesin yaa .Uzun süredir sesin soluğun çıkmıyor.Tavşanlı KK buluşmasını ne zaman yapıyoruz

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

ey güzel memleketimin güzel bayanları! Nerelerdesiniz yaa? hiç sesiniz çıkmıyorArkadaşlar irtibatı koparmasak çok iyi olur ne olur ses verin artık

ner desiniz ya tavşanlılı bayanlar bende hemseri buldum diye sevinmiştim ama kimse takılmıyo heralde buralara ey güzel memleketimin güzel insanları hadi

olsun ya uzakta olunca memleketten bri kütahyalıyım deyince sankim komsuymuşuz gibi geliyo zaten benimde sülalenin yarısı merkezde ben çok özledim oraları gözümde tütüyo valla

bende aynen bizde beş aydir eşskişehirdeyiz hiç sevemedim kütahya çok başkaymış şimdi anladım

bende tavşanlılıyım ve bu salı cuma meselesini cok iyi bilenlerdenim ama bizde sorun olduğu için gitmiyorum ama önemli olan evdeki huzurum değilmi arkadaşlar

bende tavşanlılıyım ve bu salı cuma meselesini cok iyi bilenlerdenim ama bizde sorun olduğu için gitmiyorum ama önemli olan evdeki huzurum değilmi arkadaşlar

Haklısın güzelim.Önemli olan evdeki huzurundur.Annenlere canın ne zaman isterse o zaman gidersin.Gizemcim bu arada sen liseyi hangi okulda okudun.Acaba öğrenebilir miyim.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…