Kütahya///43

Hoşgeldiiiin T.kurabiye! Hoşgeldin de kimse uğramaz oldu bu sayfaya:1no2:Ben Tavşanlı da oturuyorum memnun oldum...:)

slm kızlar kimse yokmu burda aaaaaaaaaaaaa olmuyo ama
Hoşgeldiiiin T.kurabiye! Hoşgeldin de kimse uğramaz oldu bu sayfayaBen Tavşanlı da oturuyorum memnun oldum...:) selam canım hoşbulduk cok tenha bu forum niye canlanın biraz

selam kızlar...siteyi geziyorum ama sizi yeni gördüm..çok şey kaçırmışım..ben Kütahya geliniyim..8 yıl oturdum..şimdi Çanakkale deyim..yazları ordayız..sizi gördüğüme sevindirik oldummm.

hoşgeldiniz yeni arkadaşlar ya bu sayfa cok sessiz gerçekten yokmu güzel tavşanlımızı övecek birileri ben başlıyayım barii küçüktür biraz ama olsun çok cana yakın insanları vardır birde meşhurr cumpamız vardır oturanlar bilir:) tüm marka ve modeller mevcuttur şaka şaka vardır ama marka değil sadece ucuz ve çesşit bol tavşanlılılar hadii ama canlanalım biraz

a.s.a.s.merhaba arkadaşlar..Kütahya'dan pek uğrayan yok galiba..ben en son bayramda ordaydım..trafiğe kapatılan caddeye bayıldım..orda gezerken insan kendini Taksimde yada İzmir Kemer altında geziyormuş gibi hissediyor..:dance:..yaza ordaolmayı düşünüyorduk ama daha öncede gelebiliriz..çünkü özledik oraları:a015::teselli:

slm kızlar bende uzun zamandır uğrayamıyorum buraya. bende tavşanlı geliniyim.başlarda burayı hiç sevmiyordum. ama 11yıldır burada olunca insan ister istemez alışıyor.artık kendimi buralı hissediyorum. bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

selam arkadaşlar bende ankaradan gelin geldim kütahya ya 8 yıldır burdayım ..

Hoşgeldin Mihriban! Buralar biraz sessizdir :sm_confused: ,idare et. Bu arada herkesin kandili mübarek olsun...

merabalarr a.s. koyu bir tavsanlılı olarak bende geldımm zaten vardım da jeyyar ben dogma büyüme tavsanlılıyım baska memleket tanımamıstımkı 2007 temmuz tayinim bilecige cıktı daha alısamadım tavsanlım gibi varmı be :asigim:

yaa acayip sessiziz be kütahyayılar... ben tavşanlıdanım biz cok konuşuruz ama burada pek aktif değiliz galiba

slmm kızlar bende kütahyalıyım fatih mah.deyim
:smiley-cool:

merhaba Haticemm benim annemlerde Fatih mah. de oturuyorlar. Tayfun kuaförün karşısında. sen neredesin. Bu arada burası gerçekten çok sessiz. hiç kimse katıl mıyor galiba. HEYYY KÜTAHYALILAR NERDESİNİZ YAHUUUU!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…